Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Videoer

De etterlengtede svarene!

Talking to a camera in the middle of the night

Hallo! I går kveld/natt lagde jeg faktisk en video til dere. Den har ikke noe spesifikt tema, bare at dere forstår hvor teit jeg egentlig er. Håper dere liker videoen. :) 

Ta på 720p for best kvalitet!

Spotify-lista og mulig spørsmålsrunde?

An excuse to sing

Der var den... Jeg lovte dere en video hvor jeg synger, så her er den. Bare for å finne en unskyldning, så har det vært skole og jeg er sliten i stemmen. Jeg var ikke på mitt beste, så jeg håper virkelig ikke på noen stygge kommentarer. Jeg gjorde bare dette på grunn av et veddemål på facebook, og jeg holder det jeg lover. Håper dere får en god natt!

Addicted to youtube

Fikk jo selvsagt en idé til hva jeg kan blogge om! Jeg ser jo på youtube hver eneste dag, stort sett hele tiden. Så hvorfor ikke lage et innlegg om hvilke youtubere jeg bruker å se på? Gidder ikke ta alle sammen, men jeg tar de jeg ser mest på :-) 


Connor Franta

Pewdiepie

JC Caylen

Tyler Oakley

Troye Sivan


Og det var de! Haha, jeg la merke til at jeg stort sett bare ser på gutter. Ser aldri på jenter på youtube, for de er ikke like morsomme som gutter. Syns jeg, da ;-) Kommenter hvis du ser på noen av dem eller hvis du vet om noen som er minst like morsomme! Ha en fin dag videre!

Kjolene mine

Til mitt forsvar hadde jeg ikke sminke på, så er ingen grunn til å kommentere på dét ;-) Skal ikke skrive noe mer, for Katrine har endelig kommet, så må vel holde henne med selskap. Ha en fin kveld videre!

Room-tour

Det er da mitt rom! Håper du likte videoen :-)

Svar på spørsmålsrunden!

Da var den her, endelig! Det tok en hel dag å laste den opp siden nettet vårt er så tregt, men her er den! Bare til dere. Har også laget en liten "startvideo" som kommer til å være begynnelsen på hver video. Kan godt hende jeg lager en ny og bedre senere, men akkurat for øyeblikket holder jeg meg til den ;-) Sett på HD for å se best mulig, det er lurt! Enjoy og ha en fin kveld!

Når man er alene og hjemme fra skolen

Noen som kjenner seg igjen?

En liten video fra Stockholm-turen

ØØØH

Jeg tror dette er den mest retarda videoen jeg noen gang har laget. Enjoy the fuck out of yourself.

Sangvideo - Maren og meg

Hva har jeg i veska mi?

Sminkevideo

Helst sett kvaliteten på 720p! Sangen heter The Veldt - Deadmau5.

Toppbloggerne

Hahahha, jeg tror jeg får latterkrampe hver gang jeg ser denne videoen.. Den siste halvdelen er best, vil jeg si, men hadde vært kult om du gadd å se hele! Det er Maren og meg som snakker om toppbloggerne, men av og til kommer noe og ødelegger..

Maren sin blogg finner du HER

Feeling like talking

Spørsmålsrunde del 2

Da var del 2 ute! Håper dere liker den. Forresten, holder på med ny header, og ser om jeg klarer å finne et nytt design, så kan godt hende dere ser noen endringer etterhvert. 

Ha en flott dag videre!

Svært forsinket spørsmålsrunde

Beklager såå mye for at spørsmålsrunden har vært så utrolig forsinket! Ingen som har spurt etter den heller, akkurat, men dere får den nå uansett! 
Grunnen til at det tok så jævli lang tid, var fordi at jeg måtte først finne tid slik at Maren kunne komme til meg og vi kunne lage videoen, for det er så kjedelig å lage alene. Så måtte jeg redigere den, noe som tok en eller to timer.. Når jeg da skulle laste den opp, ble den aaalt for lang. Jeg måtte derfor klippe bort halvparten, slik at jeg kunne ha en del 1 og en del 2. Og når jeg da skulle laste del 1 ned på youtube, ville den selvfølgelig ikke. Så jeg bare "Screw this, I'm going to narnia" og lot det være for en stund. Men i dag prøvde jeg igjen, og det funket! Så her har dere den! 

Del 2 kommer om ikke så alt for lenge! (Håper jeg..)

Crazy bitches

Heeei! Skulle bare legge ut en video av Maren og meg som koser oss. Snøbading, selvbruning, osv.. Høhø.. Enjoy!

 

Jeg bare MÅ!

God morgen! Ja, jeg vet, da er skoletid... Men jeg følte meg rett og slett ikke helt bra. Vondt i hodet og magen. Jeg tror faktisk at Thea har smittet meg!

Men dere lurer kanskje på hva jeg MÅ? Jo, i det siste har jeg blitt veldig hekta på en sang kalt Last train to awesometown. Har du hørt den før? Jeg syns bare den er så vanvittig bra og morsom, så da bestemte jeg meg for å legge den ut her :) Jeg har da funnet en video som har gjort sangen enda morsommere, og det er da på en slags danseleir, der den eneste gutten som er med (Sam) har noen veldig morsomme dansetrinn. Du må nesten se den!- Haha x)

Hardcore supermodell

HeiHei, bloggen, nå har det visst gått noen dager. Jeg har faktisk ikke hatt noe spesielt å blogge om, + at jeg har redigert spørsmålsrunde-videoen. Haha, latterkrampe alt sammen!- Enjoy!

Besatt- Hva skulle jeg gjort uten deg, Skrillex? <3

Bare tull!- Æsj ;s

Memories

Heisann :) Nå har jeg brukt ca. 3 timer på å redigere en memories-video til dere. Det tok ganske lang tid å finne bilder, og så ble jo dataen så jævla treg, slik at det tok 2 timer å laste den opp. Men nå er den endelig ferdig, så nå håper jeg dere liker den! Og jeg anbefaler de fleste å se hele ferdig, for hvis du har møtt meg mange ganger eller går på skolen min, kan det godt hende du befinner deg der :) - Jeg bare elsker denne videoen! <3

Enda mer tull- PS: Dere burde se lengre ned, i tilfelle dere ikke har fått med dere mer ;)

Random bullshit

Okey, denne kjedevideoen er egentlig til Maiken sin blogg (Link), men jeg syns det hadde vært urettferdig om jeg ikke hadde fått lov å ha den på bloggen min, siden jeg er såpass mye med i den ;) Enjoy!- Total serious. All the time. Hahah.

Ok. Funniest. Thing. Ever. Made!

Haha, jeg må bare si dere en liten ting før jeg legger meg (Jeg vet klokken bare er 20.00, men... det er soving for bloggen). Ja, det var det at jeg har jo en venn som heter Maren, og hun viste meg for litt siden han fyren her:- Han er bare helt syk! Du MÅ sjekke ut resten av videoene hans! Hahah...

En musikalsk dag på skolenOg her kommer litt bilder:

- Morsomt å redigere bilder og videoer :)
 

Hihi- Bildet er redigert >her<

Min personlige favoritt

Ville bare si at min favoritt-julesang er helt klart denne:

Den har gitt meg julestemning helt siden jeg hørte den første gang, altså da bare Mariah Carey sang. Jeg bare elsker denne sangen! :)

- Gjør du? 

Fin dag- Kooooos :)

11. September

- I pray for you all.

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits