Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Spørsmål & Svar

Spørsmålsrunde!

Jeg har egentlig ikke så mye bedre å ta meg til for tiden. Gidder ikke gå ut og ta bilder jeg har tatt tusen ganger før, så hvorfor ikke ha en aldri så liten spørsmålsrunde? Jeg har et lite krav da. Jeg svarer på spørsmålsrunden hvis jeg får over 20 spørsmål, men hvis det ikke kommer så mange spørsmål avlyser jeg den. Og da tenker jeg på 20 spørsmål til sammen, ikke 20 forskjellige personer. Is that clear?

Ha en fortsatt fin dag og kos dere masse!  

Minner på SPØRSMÅLSRUNDEN

Hei og god kveld! Har ikke hatt mye å blogge om i dag, bare hatt besøk av Alexander stort sett hele tiden. Etter at han dro så pappa og jeg på VG-lista på tv, men gikk rett etter Jason Derulo var ferdig. Jeg skulle ha vært der! Aaaggh. Jaja, sånn er livet. Håper i alle fall på å komme meg på VG-lista i Bodø :-)

Også vil jeg bare minne på spørsmålsrunden, vet dere har noen spørsmål på lur ;-) Jeg kan se det på deg. Jeg står liksom utenfor vinduet ditt. Haha, så du nettopp ut av vinduet? Lurt you! 

Trykk på bildet for å komme til spørsmålsrunden!

#spørsmålsrunde #yolo

Ha en flott kveld videre, og god sommerferie!

Spørsmålsrunde - Spør i vei!

Spør meg om hva som helst! Selvfølgelig, blir litt dumt hvis dere bare skal spørre sånne idiotiske, perverse spørsmål, så spar meg litt ;-)

Spørsmålsrunde - Svarer på alt!

Jaa, jeg tenkte det var på tide! Og ja, jeg svarer på alt. Uansett hvor dirty det er, så skal jeg svare! Men ikke tro at jeg kommer til å være fullstendig seriøs! Det er visse ting jeg kanskje vil holde for meg selv, men jeg er veldig åpen, så det er bare å prøve!

Jeg svarer mest sannsynlig på video, men vi får se om det blir video fra kameraet eller mac'en. Hvis jeg ikke får det til å fungere eller finner ut at jeg ikke gidder å styre med all redigeringen og det, skriver jeg alt sammen, selv om det virker mer tungvint. 

Bring it on!

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits