Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Reiser

Kjærestetur til Trøndelag

Nå sitter vi på Bodø flyplass og smelter nesten i hjel. Er vel kanskje ikke verdens beste dag å reise på, men det gjør opp for seg siden vi skal til Trøndelag! Var så utrolig deilig å dra til flyplassen i Svolvær uten å måtte si hade til Lasse. Dette er faktisk første gang vi reiser sammen. Kunne ikke valgt noen andre å reise med akkurat nå. :)

       

Nå er det vel egentlig bare venting på timeplanen. Forhåpentligvis finner vi en plass der det ikke er så varmt, slik at vi kommer oss til Trøndelag i fast tilstand. Håper dere får en fin dag videre og har en fantastisk ferie! :)

SommerferieplanerKreta del2 (Svært forsinket)

Yes, jeg har nemlig så lite å gjøre at jeg faktisk skal legge ut del 2 av Kreta. Trodde selv jeg aldri kom til å gjøre dette, ettersom det ikke er så mange flere bilder. Men jeg har blitt spurt flere ganger om når jeg skal legge ut del 2. Snart, svarer jeg. Nå har jeg ikke blitt spurt på lenge, og det er faktisk nå jeg gjør det. Grunnen er rett og slett fordi jeg er kameraløs. Kameraet mitt er hos Benedikte, men hun er ikke hjemme. Derfor har jeg ikke mulighet til å hente det. Tror jeg... Men her har dere i alle fall de etterspurte bildene!

Det høres kanskje rart ut, men jeg får både en god og dårlig magefølelse når jeg ser disse bildene. Den vonde følelsen får jeg vel egentlig bare av at jeg savner det så mye. Det var helt fantastisk. Selv om det var ingen på min alder der, hadde det ingenting for meg å si. Jeg koste meg veldig i voksne sitt selskap. Det har jeg alltid gjort. I tillegg var det jo godt og varmt, masse god mat, utrolige opplevelser og minner jeg aldri vil glemme. Jeg håper av hele mitt hjerte at det ikke er eneste gangen jeg drar dit, for dit vil jeg dra igjen. Det samme med Tyrkia. Jeg savner alle folkene. Jeg blir jo så lett knyttet til folk, at det er vanskelig å tenke på at jeg kanskje aldri kommer til å møte dem igjen. Menmen, jeg håper på det beste! Håper dere får en fin dag videre :-)

Kreta - Del 1

Aaaaaand I'm back! Yes, der hadde jeg internett igjen. Utrolig deilig å endelig slippe unna det forferdelige internettet på hotellet, men heldigvis var det og insekter det eneste negative med hotellet ;-) Har ikke egentlig tatt så veldig mange bilder, resten er stort sett bare bilder av meg, dere får nok se de også ;-) Men jeg har ikke så mye mer å si, skulle bare informere om at jeg er tilbake! Blir nok ikke så lenge til Del 2 kommer, men dere har vel lært at dere må være tålmodige med meg? Haha, joda, ha en fin dag videre!

Back from Sweden

Er ikke egentlig så mye interessant å skrive om, i alle fall ikke noe dere vil interessere dere i. Hun vi var hos i Harstad var utrolig grei og vi brukte å sitte oppe om kveldene og prate jenteprat halve natta. Er så koselig å kunne snakke ordentlig med noen, og jeg er så heldig at jeg har mange slike venner! I Sverige kjøpte jeg ikke så veldig mye... Godteri skulle dere sikkert tro det ble massevis av, men alt jeg kjøpte var sukkerspinn og tyggis i den kategorien. Ellers ble det 20 snusbokser, en klokke med ulver på, en ku-bamse (som jeg enda ikke har funnet navn til) og vanilla coke. Har aldri smakt cola med vanilje-smak før, så dette blir interessant... Men nå er jeg trøtt og sliten etter masse kjøring i 3 dager nå! Ha en fin kveld :-)

"Take all your favorite stuff in a suitcase, and go any place you want"

Aah, jeg er virkelig ikke i pakkehumør. Sliten og trøtt etter å ha trent i dag, så å springe frem og tilbake med klær og diverse saker, er ikke noe jeg føler jeg har energi til. Jaja, jeg drar i morgen, så det må gjøres! Men dette innlegget blir da det siste jeg legger ut før jeg drar. I hvert fall fra mac'en. Den skal jeg pakke ned i kveld, sånn at det blir mindre å styre med i morgen. Kanskje det kommer et mobilinnlegg når jeg sitter på flyplassen ellernoe, men lover ingenting! Uansett, ha en fin dag videre♥

Dag 5 - Det tekniske museum

Senere i dag kommer videoen fra Stockholm, men jeg sier bare at den er veldig kort. Ble mange kjedelige videoer som jeg ikke gadd å ta med. Kanskje jeg senere lager en ny video der jeg tar med nesten alt. Hvis dere ønsker det, selvfølgelig. Og i morgen kommer alt jeg har kjøpt fra Stockholm (i alle fall det meste) og litt av det jeg har kjøpt etterpå. Ha en fin dag videre :)

Dag 4 - Friluftssenteret


Første gang jeg så ekorn!


Meg som henger og slenger litt


Lemuren satt der fredelig og rolig. Plutselig kom huldra og ødela freden.


Lemuren satt og solte seg. Døde


Måtte ta noen snikbilder av den søtisen her. Hælledussan!


Han ønsket tydligvis å bli far til et par struts-unger


Gogutten min♥

Det var altså det! I morgen kommer dagen vi var på det tekniske museumet, og dag 6 er shoppingdagen og da kommer det ut en video. Videoen kommer til å begynne med noen filmer fra turen, og etterpå kommer det jeg kjøpte. Jeg tror i alle fall jeg skal lage den sånn. Jeg ombestemmer meg fort, så kan godt hende det kommer 2 videoer. Vi får se! Ha en flott dag videre :)

Dag 3 - Gröna Lund

Jeg vil vennligst si til dere som også vil ha disse bildene på bloggen deres, spør om tillatelse før dere bruker dem. Ha en fin dag videre! :)

Dag 2 - Slottet

Det var altså den dagen. Nå må jeg bare ordne meg ferdig til Caroline sin bursdag, og så er jeg good to go! Ha en fortsatt fin dag videre :)

Day 1 - Togturen til Stockholm

Det var da bildene fra den første dagen (og begynnelsen på den andre). Bildene er ikke bare fra togturen, men før, mens togturen og det siste bildet er tatt akkurat når vi var kommet frem. Bildene fra dag 2 kommer i morgen, og i tillegg skal jeg i bursdagen til Caroline, så kanskje det kommer bilder fra det! Ha en fortsatt fin dag videre! :)

Sniktitt fra Stockholm

Da var jeg hjemme igjen! For en deilig og fin tur, er så glad for at vi dro til Stockholm. Første gang jeg var i Sverige har virkelig blitt minneverdig. Vi har gjort så masse, og jeg har tatt en hel haug med bilder! Sånn som jeg tror blir best, er at dere får dag for dag med bilder. Dag 1 blir det bilder fra togturen, dag 2 blir det bilder fra Gröna lund og slottet, osv.. Så blir det ikke så masse rot og hundrevis av bilder i et eneste innlegg. 

Etter dette skal jeg også lage en video, for jeg har filmet en del. Tror det blir en morsom video, så gled dere! Grunnen til at jeg ikke legger ut bildene nå, er fordi Mia har det meste av bildene på sin pc, fordi jeg hadde ikke nok plass på kortet mitt. På fredagen skal jeg få bildene av Mia, så helgen skal jeg begynne å legge ut bilder :) Men dere skal få en liten sniktitt, så her er noen av bildene som er blitt tatt:


Denne karusellen er fra Gröna Lund, og heter Eclipse. Den åpnet faktisk samme dag som vi kom dit, og noen i klassen prøvde den ut! Skal vise dere bilder :)


Ulver fra friluftsmuseumet vi var på. Så søteee!

Det var alt for denne gang, men så fort jeg får de andre bildene, skal dere få se alt det fantastiske vi har vært med på! Får klump i magen bare av å tenke på det... Ha en fortsatt fin dag videre!

STOCKHOLM

Jeg er så giiiraa! I morgen, ja i morgen, er vi på vei til Stockholm! Vi skal dit på klassetur, så jeg blir ikke alene! Har alt begynt å pakke, selvfølgelig, men det er så stressende at noen av tingene må man vente med til dagen etter.. Jaja.

Unnskyld forresten, for at det har vært lite blogging i det siste. Alt har vært så utrolig stressende, jeg har ikke hatt fult så god tid til å blogge. Den lille, avslappende tiden jeg har til overs, går som oftest til soving, så.. Og nå blir det enda mindre blogging og enda mer stress! Men ikke gru dere, for etter jeg har vært i Stockholm, blir det nok et 20 meters langt innlegg her! Fult av bilder fra Stockholm! Vi skal jo gjøre så mye forskjellig også; Shopping, tivoli, dra på slottet, og masse mer! Jeg gleder meg! I'm pumped!


Føles ikke som at jeg har pakket så veldig mye. Det tør jeg ikke, for ellers får jeg ikke alt med meg hjem etter shoppingen!

Kommer et til innlegg i dag, og et forhåndsskrevet et i morgen mens jeg sitter i bilen på vei til Narvik. Skal ha med Ipaden og mobilen, så kanskje det kommer noen innlegg derfra, hvis det virker interessant. Men nå må jeg snart dusje. Ha en super dag videre!

Forsinket sydentur

Hahha, nå tenkte sikkert dere at jeg skulle til syden, hva? Vel, nei, desverre.. Men jeg kom på noe i går, og det var at jeg aldri fikk lagt ut bildene fra da jeg var i Tyrkia! Akkurat den plassen vi var på het Green Garden og lå i Alanya/Antalya etellerannet.. Jeg hadde det utrolig bra der, jeg savner det så ufattelig mye. Grunnen til hvorfor jeg savner det er ikke hva dere tror. Soling, bading og bli kjent med folk fra Norge, Sverige eller Danmark. Neida! Jeg gikk rett til baren, og ble der! Fra klokken 12 om morgenen til klokken 12 om kvelden. Hver jævla dag.

Jeg solte meg og badet kanskje 2-3 ganger i løpet av oppholdet, var bare en eneste gang på stranden, og resten av tiden satt jeg i baren. Jeg ble kjent med alle tyrkerne som jobbet der, tror jeg! De yngste, selvfølgelig.. Ramazan, Cengiz, Gökhan (norsker, svensker og dansker kalte han Gøran), Ahmet og mange fler var noen av de jeg ble kjent med. Jeg har lyst til å gråte hver gang jeg tenker på Green Garden, jeg har lyst å bo på hotellet fordi jeg savner dem så mye!


Maiken og hennes familie var jo der samtidig som oss, så jeg var ikke helt alene!


Dette er da Ramazan, jeg anser han som min bestevenn av alle sammen. Savner han!


De er ikke homfile, stol på meg! De er langt ifra..


Hahah, Ramazan stjal hele tiden kameraet mitt og tok bilder av seg selv.


Det var her det skjedde om kveldene!


Utsikten fra hotellrommet til mamma og meg.


Ahmet! Kuleste fyren!


Han var den snilleste av alle sammen! Han lovte at han skulle synge og danse med meg, men det fikk vi ikke tid til... Husker ikke hva han heter, men det står på navneskiltet hans om du klarer å lese det!


Den andre baren på hotellet.


Maiken som tok dette bildet, flink hun!


Maiken tok dette også.. Hun kan virkelig capture the moment!


Dette er Cengiz og meg. Han var ikke egentlig så mye høyere enn meg, men han sto på en liten trapp. (og ikke mobb meg for at jeg ser forferdelig ut. Det var varmt og jeg blir svett. bleh)


GØRAN! Jeg husker at målet mitt når jeg kom dit var å få en gimmie-five fra han, og jeg klarte det faktisk den nest siste dagen. Mission accomplished tenkte jeg da!


Full rulle hele dagen! Hahaha, good old times♥


På en av de stolene satt jeg hele dagen, hver dag. Fikk vondt i rumpa etter hvert..

Oii, det ble mye blogging i dag! Fornøyd eller? Håper dere kan se hvorfor jeg savner det så vannvittig mye. Bruker faktisk å snakke med Gøran, Ramazan og Cengiz på facebook av og til. Må jo ikke miste kontakten helt ;)

Mo i Rana med den dårligste kvaliteten

Hei alle sammen! Jeg sa dere skulle få bilder fra Mo, jeg holder løftet mitt! Samtidig som jeg er her, kan jeg vel fortelle at jeg har fått meg nytt design, ny header og nytt profilbilde. Det har dere kanskje merket..? Uansett, så ble jeg utrolig fornøyd, har letet etter etter et design hvor jeg kunne ha store bilder, og i dette designet kan jeg ha 900px på bildene mine. Og headeren er kanskje enkel, men enkelt passer med designet, og jeg syns den ble fin likevel.

Tilbake til Mo! Hadde en utrolig flott tur, og jeg måtte faktisk bli der 2 dager mer enn jeg skulle, for været var så dårlig at jeg ikke kom meg noen steder. For å være ærlig, syns jeg det bare var bra, jeg koste meg med de 2 dagene med bare chilling! I tilegg fikk jeg sagt ordentlig hade til Ane Mathea, det hadde vært dumt hadde jeg ikke fått det..

 
Meg på mitt dårligste og Ane Mathea på sitt beste.

 
Snøscooter!!

 
Kristian som visker bort og Ane og meg på 4-hjulingen. Haha, epic!

 
Jacob og meg på vårt søteste!

 
Søteee Emilie og lille meg

 
Fredrik som trenger å roe seg litt ned og oss på en kjempekul bygdefest!

Ah, gode tider, gode tider... Gjett om jeg skal til Mo neste gang jeg får sjansen! Koser meg alltid når jeg er der, og blir alltid kjent med noen nye. MO I RANA♥

Påskekos

Åååh, jeg beklager så veldig! Glemte å fortelle om at jeg skulle bort i påsken, til familie og venner i Mo i Rana. Nå vet dere det, i alle fall! Har hatt mye moro, men nå har energien roet seg ned litt.. Men har hatt mye å gjøre egentlig, så da trenger man vel å roe seg ned litt.

Haha, ja jeg tok bilde når jeg satt bak på 4-hjulingen. høhø, glupt. Men før jeg slutter å skrive, må jeg spørre om noe. Noen som har tips til en god header? Jeg vet hvordan jeg kan lage diverse saker, men har ingen kreative tanker! Hjelp meg, vær så snill!

Håper dere holder dere her på bloggen min, og ikke slutter helt. Kommer til å poste mange mobilbilder når jeg kommer hjem over hva jeg har gjort. Drar hjem i morgen, forresten. Dæven, jeg vil ikke! Jeg kommer til å savne Mo i Rana... Jaja, ha en god kveld videre!

Mo i Rana - Del 1

Heeei? Altså unnskyld for at bloggen min suger for tiden. Alt er liksom feil! Jeg har ikke bilder til å lage header av, jeg har faktisk svært lite bilder av meg selv i det hele tatt som er tatt nå nylig.. Derfor skal Maiken, som er hos meg at the moment, forhåpentligvis hjelpe meg med det problemet en dag? Og så har dere kanskje merket at hvis man trykker inn på et innlegg, kommer hele bloggen opp, ikke kommentarfeltet? Det er sykelig irriterende! Jeg vet da faen hva som har skjedd!

Men, nå skal jeg prøve å være positiv, haha. Det er sommerferie, for svarte!? Jaa, da passer det vel at jeg legger ut bilder fra Mo-turen! Her kommer del 1?Del 2 kommer vel i morgen♥

I suck at this shit

Herreguuuud. Jeg mener, at det går an å være så dårlig til dette som jeg er? Okay, det har kanskje vært forståelig mens jeg var i Mo i Rana, men jeg skulle begynt å redigere bildene for lenge siden! Jeg kom altså hjem i forgårs, rett og slett fordi vi ikke hadde flere plasser å være. Derfor måtte vi bare dra hjem.. Men det var egentlig veldig godt å komme hjem♥ I dag kommer kanskje en venninne av meg som heter Maiken, og jeg gleder meg veldig mye til å se henne igjen!♥

Forresten, bildene jeg har tatt fra Mo, kommer garantert i forskjellige innlegg. Del 1, del 2, del 3, osv.. Håper det går greit? Det blir vel mye med alle bildene i et innlegg! Det er faktisk nesten 200 bilder!♥ Og det er de jeg har valgt ut! Før var det nesten 2000 bilder! Og dere kommer garantert til å se folk dere ikke har sett før. Amanda, Tommy, osv.. Men jeg skal skrive under hva de forskjellige folkene heter, og hvordan jeg kjenner dem♥


Hahah, Tommy og Amanda♥ Amanda er datteren til søskenbarnet mitt, altså i familien min♥ Tommy er bestekompisen hennes (Hun har tydeligvis veldig mange sånne!), og han var veldig koselig og morsom! Haha, han tok kameraet mitt og spammet det fult av uklare bilder av bakken, himmelen, trær, osv.. Og ja, ALLE var uklare! Memories♥

Det bildet var da en liten smakebit, men det tok lang tid å laste det opp, så det blir det eneste bildet.. Kommer forhåpentligvis flere bilder i dag (eller kanskje i morgen..)♥

Jaja, vi snakkes i alle fall, det lover jeg♥

På tur til skolen

God morgen! Har dere sovet godt? Tenkte bare jeg skulle morgenblogge litt før jeg drar til skolen. Sitter nå her, venter på at jeg kan se bussen.

Snakkes!
Ps: Har blitt HELT forelska i han her. Ross Lynch heter han<3

Naaaaaaaaaamm!!

Dagene før

Nå sitter jeg her hos mamma etter storshopping i Steinkjer♥ Kjempekoselig! Fikk kjøpt utrolig masse fint. Har allerede tatt bilde av alt, så det blir et innlegg etter dette eller i morgen. Kommer ganske sikkert til å gjøre det ferdig i kveld, men dere kan nå få kose dere litt med dette innlegget først♥

Tenker bare jeg legger ut litt bilder fra Lørdag, Søndag, Mandag og Tirsdag, altså dagen jeg dro. Enjoy♥ Ble litt hulter til bulter med rekkefølgen, men jeg skal skrive under bildene, så da forstår dere bedre♥


Tatt på båten♥


Liker flyturer.


Fint vær, skitne vinduer..


Vi tok med kortstokk, men vi spilte ikke.


Var veldig fint utenfor vinduet på flytet♥


NAMMMMMMMMMMM♥


Fint vær♥


Viktig å vite når man sitter på flyet!


Maiken og Sofie var hos meg på Søndag♥
Fint♥


Tihihihihihiihihi..♥- God natt♥

On my way!

Da sitter jeg her, fem om morgenen, klar til å reise. Ok,.har ikke fått på sminken enda,men snart! Snakkes sikkert senere<3 Wish me luck!

Sorry!

Jaa... Ehh. Ikke så flink til å blogge, nei. Åh, har ingen ting å skrive om. Annet en at jeg skal dra til Trøndelag i morgen. Altså, til mamma. Litt nerver, selvfølgelig, men gleder meg veldig! Har ikke så mye mer å si. Snakkes sikkert imorgen eller i overimorgen.


Gammelt bilde, gadd ikke ta noe nytt.

- Snakkes♥
 

Design & Håndverk

Jeg hadde det supergøy i dag!♥ Var på sånn hospitering der man velger 2 skoler man skal besøke. Vi skulle egentlig være på DH (Design & Håndverk) 2 dager, men det ble forkortet til 1 dag, av en eller annen merkelig grunn.

Men i morgen skal jeg på Medier og Kommunikasjon. Ganske sikker på at jeg kommer til å velge den skolen om et og et halvt år♥

Når vi kom inn på klasserommet, så jeg Celin, som jeg ikke kjente så godt fra før, viste bare hvem hun var, osv. Men i dag fikk vi skikkelig god kontakt!♥ Vi har egentlig ganske mye til felles♥
Ble ikke så veldig fornøyd. Hahah, prøvde mitt beste♥


Tards♥


Celin konsentrerer seg..


Ble faktisk veldig fornøyd med dette!♥ Er ikke så god til å tegne, egentlig, skjønner dere.. Men Christine tegnet nesen♥


Maren♥


Nam♥


Celin ble jo kjempeglad når hun fikk vite at det var fiskegrateng som lunsj i kantina!♥


Søtest EVER♥


Søte Madeleine og Thea♥


Hihi, nusselig♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥

- Hatt en koselig dag?♥ 

Dag 1 på Cinderella

God morgen. Da har jeg stupt inn i jobbuka, så denne uka jobber jeg på Cinderella i kabelvåg! Bare kom å besøk oss, jobber her fra 11 til 16.00 og 17.00 på Torsdager :)

Jeg har det veldig koselig her, føler meg virkelig som hjemme. Det jeg gjør her er faktisk å ta bilder og legge dem ut på facebook siden til hun som eier butikken, som er her.


Her sitter jeg og jobber :)


Lurer på hva det står for?


Hun selger veldig mange fine øredobber! Hadde jeg hatt hull i ørene, hadde jeg kjøpt ;D


Syns dette ble litt kult, jeg.

- Blogges♥

Svolværtur

Heisann, bloggen! NÅ er det ikke så lenge siden jeg blogget sist, er det vel? 
I dag har jeg vært i svolvær med skolen, var der i noen timer og deretter dro til kabelvåg sammen med Maren og Chris. Kjempekoselig alt sammen, spør du meg. Jeg har jo selvfølgelig tatt noen bilder, men får ikke lov til å ta med kameraet til byen, spesielt ikke når vi er overalt på kort tid, så derfor er bildene tatt med den (sugne) mobilen min.

- Iknow, dårlig kvalitet. Snakkes senere!

 

Ut på tur

God kveld i stuen. Nå er jeg trøtt etter en laaaaaang dag i byen. Jeg dro rett etter at jeg postet mitt forrige innlegg, og kom tilbake igjen for ca. en halvtime siden. Solend har massevis av venner, men det er nesten bare emoer som er ca. 13 - 21 år gamle. Men alle er kjempesnille. De kan se litt skumle ut, men de er veldig hyggelige :)

Nå skal dere få en del bilder fra turen til Tromsø. Enjoy!
Natta ;)

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits