Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Outfit

✌ Dagens antrekk ✌


Genser fra Kreta. Bukse fra Only.

Haha, det er lenge siden jeg har hatt et outfit-innlegg. Er sånn once in a lifetime, hvis man kan si det. Grunnen til at jeg tok slike bilder, er rett og slett fordi jeg ikke har så mye annet å ta bilder av. Nå lyver jeg. Har jo mye forskjellig å ta bilder av, men neppe noe dere ikke har sett før. Jaja, kommer vel på noe nytt en vakker dag. Håper dere har en fin helg!✌

Close-up

Yes, en ny dag betyr nye muligheter! Skal til Svolvær snart, så har ikke så alt for god tid på meg. Har ikke tatt så mange bilder, bare litt close-up av hva jeg har på meg. Dere har også kanskje lagt merke til at jeg har fått meg en ny måte å redigere bildene mine på? Liker dere det slik som jeg redigerer bildene mine nå eller slik jeg gjorde det før best?

Jeg er fult klar over at bildene er forskjellig redigert, for der jeg redigerer dem er det litt vanskelig å få alt likt. Jeg syns også at visse farger passer til visse bilder, derfor blir det også litt forskjellig ;-) Uansett håper jeg at dere får en fin dag videre! (Forresten, genseren er fra H&M)

Caroline sin bursdag - Outfit

Må være rask, bursdagen begynner om et kvarter! Her er i alle fall det jeg skal ha på meg, også skal jeg ta med meg kameraet til bursdagen, så det blir sikkert bilder!


Kjolen er fra H&M


Smykket er fra Friis Company

Ha en kjempefin dag videre♥

Siste klubben!

Da har jeg ordnet meg til klubben, og har endelig fått bruk for en av shortsene mine! Bare vent til sommeren, da blir det masse shortsbruk, da!

Føler ikke det er nødvendig å fortelle dere hvor diverse ting er fra, for det vet dere helt sikkert fra før! Har nok skrevet det i de forrige 10 innleggene eller noe.. Haha, men uansett, nå må jeg snart dra til klubben! Ha en suuuper fredagskveld, kos dere masse! Det skal jeg :)

Be prepared!


Dobbelhake må til det og!


Overdel og bandana fra Carlings, bukse fra Cubus.


Nå skal jeg til byen, ha en fortsatt fin dag! :)

Because umm... YOLO!

Haha, heeii! Var litt aktiv, syns jeg! Kanskje ikke i forhold til andre bloggere, men det er et fremskritt for meg! Men kan ikke blogge så mye, må gjøre meg klar til kluben som begynner klokken 18.00. Men lyset var så fint, så jeg bestemte meg for å ta noen få bilder av mitt fantastiske antrekk. 


Alt er fra Cubus, ettersom at vi ikke har så mange bra butikker i Svolvær. Bare vent til jeg kommer hjem fra Trønderlag!

Tviler egentlig sterkt på at det kommer noen flere innlegg i dag og i morgen, siden jeg må pakke ferdig og i morgen blir det stress med å komme meg hjem til mamma og slikt, såå.. Men vi får se! Skal ha med kameraet på klubben i dag. Andreas tar sikkert kameraet mitt som alltid og tar tusenvis av bilder, men skal prøve å få til noen søte bilder av Alex og meg også ♥

Skal ordne meg videre nå, så vi snakkes senere! Ha en flott dag videre ♥

Fritidsklubb

HejHej? Da var det fredag! Det er utrolig digg følelse å ha at man kan sitte å skype hele natta uten å tenke på at man må tidlig opp neste dag. Syns ikke dere? I tilegg har vi en slags klubb annenhver fredag hvor alle opp til 10. klasse kan komme. En helt chill klubb med musikk, kiosk og gode venner. I dag skal faktisk jeg være DJ, noe som jeg gleder meg utrolig mye til!

Så derfor har jeg tatt noen bilder av hva jeg skal ha på meg, for deres fornøyelse?Haha, bra hårdag! Toppen er fra H&M og buksen er fra Cubus.

Men skal ordne litt på håret og sminken, og fortsette å snakka med guttene mine på skype♥ Så vi snakkes vel! Har bestemt å ta med kameraet på klubben, så da blir det spam med bilder imorgen, tenker jeg! God helg♥

27.07.2012Dette er da outfiten for today♥ Skal begynne å vise outfiten på denne måten♥ Syns dere jeg burde gjøre det?Hva syns dere om dagens antrekk?
Har dere noe av dette selv?

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits