Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Musikk

Guacamole, jalapeño!

God morgen! Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra VG-Lista. Det er ikke jeg som har tatt bildene, det er Benedikte. Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes. Hun har nettopp fått seg Canon 600D, så hun legger ut bilder stadig vekk! Uansett, så tok hun noen bilder når vi var der. De eneste personene jeg egentlig hadde skikkelig lyst til å se, var Anders Nilsen og Abu. Var jo selvfølgelig kjempekult å se Staysman og Lazz, Gabrielle, Donkeyboy, Katastrofe, Sivert Høyem, osv... Men Anders Nilsen tok kaka. Selvfølgelig hadde de fått han til å spille til slutt, men det var en utrolig bra slutt på showet uansett! 

Bildene er i veldig dårlig kvalitet, men det er fordi jeg har zoomet så mye inn når jeg har redigert de. Vil jo at dere skal se at det er selveste Anders Nilsen og Abu! Uansett, så har jeg en del videoer fra telefonen som jeg kunne likt å vise dere, men det hadde nok tatt ganske lang tid å redigere alt til en video. Vi får se om jeg gjør det eller ikke. Det er jo ikke det at jeg har så dårlig tid, men jeg må nesten vurdere om det er interessant for dere å se. Men nå skal jeg ta å browse litt gjennom tumblr, så prates vi senere! Ha en flott dag :)

PS: Er jeg den eneste som tror det er noe tull med statistikken på blogg.no? Det står at jeg kun har 0 eller 1 sidevisning(er) selv om jeg vet at det er flere enn det. Er det sånn for deg også?

Some kickass songs

 

 

 

 

Har du hørt sangene før? Liker du dem?

VG-lista i Trondheim

HeiHei! Ååh, det er så morsomt å våkne og se hvor mange meldinger og hilsener jeg har fått på facebook. Tar selvfølgelig sin tid å like og kommentere alle sammen, men det er så koselig å lese de♥ Hittil har jeg ikke gjort så mye i dag. Har vært en snartur i Steinkjer for å kjøpe hårfarge, sokker og litt forskjellig. Jeg har kjøpt blond hårfarge, så ro ned ;-) Er bare til etterveksten. Men nå tenkte jeg bare å vise dere noen bilder fra VG-lista! Er utrooolig morsomt å tenke på at jeg har sett noen av favorittartistene mine, men det var ordentlig stas å se DJ Broiler, eller mest Mikkel Christiansen. Han lager jo musikk selv også, og hører masse på sangene hans, så kan vel si at han er favorittartisten min. Starstruck!


Drømmeguttene♥


Marion Ravn! Fins ikke beskrivelse på hvor pen hun er!


Robin og Bugge


Cir.Cuz!
♥ De ba alle om å ta opp hendene akkurat når jeg skulle ta bilde, så ble ikke så bra..


Stitch og Picachu vandret rundt i gatene.


Trondheim

Mer var det ikke mer å vise! Eller, har jo mange videoer fra VG-lista, så hvis det blir stor forespørsel, legger jeg ut en liten video. I tillegg har jeg solbrillene som jeg kjøpte som jeg enda ikke har vist, så de kommer i løpet av dagen ;-) Ha en flott dag videre, håper dere koser dere masse!

Spotify-lista

Må bare prøve ut noe.. 

Klarer du å se sangene som er på lista? For det kan ikke jeg...

Which mood, which music?

Siden jeg ikke har tatt noen bilder i dag, og det er for mørkt til å ta noen nå, tenkte jeg at jeg kunne legge ut musikk i forskjellig humør! Jeg har tre forskjellige spillelister på spotify. Partyhard feskbolla, Fette awesome og Chillææ. Den første lista forstår dere sikkert hva som inneholder, i den andre lista er det rock og sånt, og i den tredje lista er det rolig musikk (Både søt og trist). 

For så å være fair mot dere, måtte jeg komme på noe lurt å blogge om. Musikk! Der har du min passion. Dagen er ikke komplett uten musikk, spør du meg! Jeg må ha det, jeg bare må ha det. Så her er forskjellig type musikk til forskjellige anledninger/humør. Og i tilfelle dere vil sjekke ut mer fra listene jeg hører på eller andre lister jeg har, kan du bare gå HIT, og da finner du de andre listene også! :)

Partymusikk / Gladmusikk:

 

 

Rock / Sinnamusikk:

 

Chill / Trist og rolig musikk:

Bildene er hentet fra Weheartit og innlegget tok jævlig lang til å lage! God natt!

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits