Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


september 2014

Jeg er et suppehue

Haha, føler det er litt småkleint å begynne å skrive til dere nå.. Har jo ikke akkurat vært så jævla aktiv på denne bloggen. Ikke det at jeg har en annen blogg, så ikke bli redde! Men ja, har vel egentlig veldig lite å si samtidig som jeg har veldig mye. Det er bare det at.. hvor skal jeg begynne?

Skole tar jo opp mye av tiden min, det vet dere. Det gjør den for de fleste. Jeg har ikke akkurat så mye lekser, men blir fort andre ting jeg prioriterer fremfor blogging uansett. Jeg har heller ikke tatt så mange bilder. Kameraet har som oftest ligget i skolesekken, annet enn hvis vi har hatt en eller annen fotooppgave. Men da har jeg ikke tatt noen bilder jeg ble så fornøyd med at jeg kunne legge dem ut her. Vil jo at det skal være en fornøyelse å gå inn på bloggen min. Det vil jo alle(?)

I tillegg er Lasse her. Han skal være her i litt over 2 uker nå, så han er en selvsagt førsteprioritet. Mens han er her bruker vi ikke å ta særlig med bilder, bare sånne klissete kjærestebilder på snapchat. Det vil dere vel ikke ha, tenker jeg? Uansett, så har jeg ikke hatt særlig lyst til å blogge uansett. Av og til gidder man bare ikke gjøre det, man tenker bare på alt annet. Sånn er/var det for meg i alle fall. 

Uansett! Jeg har faktisk tatt noen bilder i studio av Benedikte og Marcus, men de er ikke her slik at jeg kan spørre om jeg kan legge ut bilder av dem. Kanskje senere. Men Marcus tok bilder av meg, og de ble jeg veldig fornøyd med! Så de som er venn med meg på facebook kommer nok til å se at jeg har fått nytt profilbilde snart. :DFikk ikke til å ha dem ved siden av hverandre, så det ble som det ble. Men nå skal jeg ta å stikke, for vi har time snart. De andre i klassen har gym akkurat nå, men jeg ble ikke med på grunn av at jeg har litt problemer med ryggen og slikt. Jaja, life goes on. Så forhåpentligvis prates vi senere. Kommer an på blogglyst og bilder. Skal prøve å bli flinkere, men jeg lover ingenting. Ha en fortreffelig dag uansett, så ser dere meg kanskje snart igjen! :)

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits