Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


august 2014

En liten plass kalt Nyksund

Et bortglemt innlegg

Hei! Da var jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en herlig tur i Nyksund. Det var egentlig veldig koselig, mye bedre enn jeg hadde forventet. Tok en del fine bilder, latteren min kunne man høre på lang vei og koselige stunder. Bildene derfra kommer senere, enten i dag eller i morgen. Nå kommer i alle fall et litt bortglemt innlegg som egentlig skulle postes før jeg dro, men jeg glemte det jo selvfølgelig... Heh.

Håper dere har en fin dag videre, så snakkes vi snart! :)

EUREKA! Statistikken funker!

God kveld, kjære lesere! Skulle bare meddele at den forbannede statistikken endelig funker igjen, så nå blir det forhåpentligvis mer blogging fremover. Kanskje jeg får tatt i bruk studioet siden vi har det på klasserommet vårt. Men dette skulle ikke være et særlig langt innlegg, bare litt info :) Håper dere har en flott kveld videre og en strålende uke i vente!

Funker det?

Heei! Dette er egentlig bare et testinnlegg for å sjekke om statistikken funker. Så fort jeg får statistikken til å funke skal jeg begynne å blogge mer. Det er bare ikke så morsomt å blogge når jeg ikke vet hvor mange som ser på den..

Ha en fin dag videre!

Jeg bare prøver

Jeg har endret design nå slik at jeg kan se om det er designet som gjør at statistikken ikke funker. Den skal bare se slik ut i noen dager, så bare vær tålmodige. Snakkeees. 
Jeg er litt lei..

Hallo! Jada, jeg lever enda. Utrolig nok. Jeg kom tilbake fra Mo i går kveld, noe som var både godt og vondt. Kanskje mest vondt, siden jeg ikke får se Lasse på 3 uker. Men jeg håper tiden går fort, så forhåpentligvis klarer jeg meg. Uansett, har ikke gjort noe veldig mye når jeg var der. Møtte Amanda igjen, noe som var utrolig koselig. Jeg har ikke vært med henne på leeenge, så det var godt å kunne sitte å flire sammen og mimre tilbake. Ellers var jeg med Lasse eller hos søstra mi. Ikke noen svære greier, men utrolig koselig å se dem igjen. Slenger forresten bare med noen arkivbilder for jeg har ikke tatt noen nye.

Men som dere ser på tittelen, så er jeg litt lei. Lei av ting som kunne vært annerledes, lei av å begynne på skolen igjen, lei av å vente flere uker for hver gang jeg får se Lasse, lei av at pappa skal ha det vondt, lei av å stresse, lei av å blogge, og spesielt lei av at den jævla statistikken ikke funker. Det er faktisk litt av grunnen til at jeg skriver dette innlegget, for å se om statistikken funker. Praise the lord, isåfall. Det er nok også grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig. Når man har blogg har man jo lyst til å se hvor mange som ser på bloggen, ikke sant? Er jo ikke noe artig å blogge fjorten ganger per dag og ikke vite om man har 20 eller 200 lesere. 

Nå har jeg ikke så mye mer å si. Jeg er bare lei, hvis dere skjønner hva jeg mener. Lei av å alltid ha noe å tenke på, aldri kunne slappe av ordentlig. Sånn har det vært for meg hele sommerferien, noe jeg egentlig ikke hadde trodd. Jeg gledet meg til sommerferien i et år, fordi jeg hadde et håp om å endelig kunne slappe av og leve i nuet. Neida. Nå er det én dag igjen til skolen, så blir nok ikke mye avslapping på meg. Men men. Jeg håper uansett at dere har hatt en utrolig avslappende sommer og får et fint skoleår :) Vi snakkes vel snart, forhåpentligvis om noen dager. Vi får se hva som skjer. Ha en fin kveld videre! 

Spørsmålsrunde!

Jeg har egentlig ikke så mye bedre å ta meg til for tiden. Gidder ikke gå ut og ta bilder jeg har tatt tusen ganger før, så hvorfor ikke ha en aldri så liten spørsmålsrunde? Jeg har et lite krav da. Jeg svarer på spørsmålsrunden hvis jeg får over 20 spørsmål, men hvis det ikke kommer så mange spørsmål avlyser jeg den. Og da tenker jeg på 20 spørsmål til sammen, ikke 20 forskjellige personer. Is that clear?

Ha en fortsatt fin dag og kos dere masse!  

Guacamole, jalapeño!

God morgen! Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra VG-Lista. Det er ikke jeg som har tatt bildene, det er Benedikte. Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes. Hun har nettopp fått seg Canon 600D, så hun legger ut bilder stadig vekk! Uansett, så tok hun noen bilder når vi var der. De eneste personene jeg egentlig hadde skikkelig lyst til å se, var Anders Nilsen og Abu. Var jo selvfølgelig kjempekult å se Staysman og Lazz, Gabrielle, Donkeyboy, Katastrofe, Sivert Høyem, osv... Men Anders Nilsen tok kaka. Selvfølgelig hadde de fått han til å spille til slutt, men det var en utrolig bra slutt på showet uansett! 

Bildene er i veldig dårlig kvalitet, men det er fordi jeg har zoomet så mye inn når jeg har redigert de. Vil jo at dere skal se at det er selveste Anders Nilsen og Abu! Uansett, så har jeg en del videoer fra telefonen som jeg kunne likt å vise dere, men det hadde nok tatt ganske lang tid å redigere alt til en video. Vi får se om jeg gjør det eller ikke. Det er jo ikke det at jeg har så dårlig tid, men jeg må nesten vurdere om det er interessant for dere å se. Men nå skal jeg ta å browse litt gjennom tumblr, så prates vi senere! Ha en flott dag :)

PS: Er jeg den eneste som tror det er noe tull med statistikken på blogg.no? Det står at jeg kun har 0 eller 1 sidevisning(er) selv om jeg vet at det er flere enn det. Er det sånn for deg også?

Ting dere kanskje ikke visste om meg

Hei og hallo! Jeg har ikke egentlig noe veldig spennende å blogge om for tiden, så jeg tenkte at jeg rett og slett bare kunne fortelle dere ting dere kanskje ikke visste fra før av. Forresten, bildene som blir brukt i dette innlegget er kun arkivbilder. Gidder rett og slett ikke ta nye. #Giddalaus

♥ Nummer 1 - Jeg har kun hatt 2 ordentlige kjærester i hele mitt liv. Jeg vet at dette ikke er så stort akkurat, men jeg vet at det er noen folk som kjenner meg som tror at jeg har vært sammen med mange flere enn jeg faktisk har. Har selvfølgelig vært en del tulleforhold som har vart i noen dager, men jeg vil ikke si at de tells som et forhold. Det forholdet jeg er i nå (med Lasse) er da mitt andre forhold. Dette regner jeg ikke som et tulleforhold i det hele tatt, for denne gutten har jeg et ønske om å bygge en fremtid med. Han betyr utrolig mye for meg og selv om vi ikke har vært sammen kjempelenge, kjenner jeg at dette kommer til å vare. Han er en gutt jeg vet mange gjerne skulle fått kloa i, og det skjønner jeg så sabla godt. Han tar forholdet vårt akkurat like seriøst som meg og dermed vet jeg at vi kommer til å holde sammen lenge. Den gutten der er et unikum.

 Nummer 2 - Jeg blir veldig lett avhengig av ting. Dette har dere vel kanskje skjønt. Jeg har snust før, jeg har røyket og jeg snuser igjen nå. Jeg bruker Carmex ca. hvert tiende minutt og drikker så mye Cola at man skulle tro jeg burde veie 200kilo. Håndkrem har jeg også blitt rimelig hekta på, rett og slett fordi jeg har veldig tørre hender for tiden. Akkurat nå kommer jeg ikke på så mye mer jeg er avhengig av, men det hadde vært mye bedre om jeg ikke var avhengig av noe. Lasse er vel den eneste jeg faktisk vil være avhengig av, men alt det andre kunne vel egentlig bare forsvunnet. (Ikke det at jeg har prøvd noe særlig å slutte, men..)

 Nummer 3 - Jeg har 3 utskrevne kladdebøker. Jeg elsker å skrive, tegne, doodle og å være kreativ. I disse bøkene står det alt fra navn og tegninger til historier og huskelister. Jeg skal prøve så godt jeg kan å ta vare på dem så lenge som mulig, for jeg tror det hadde vært utrolig morsomt å finne dem igjen når jeg er 40. Det er utrolig mange minner i de bøkene. Både gode, vonde og helt idiotiske. 

 Nummer 4 - Jeg hater elger. Disse dyrene er helt grusomme i mitt hode. Hvorfor det har blitt sånn, aner jeg ikke, men jeg liker dem bare ikke i det hele tatt. De er store, skumle, stygge og kan være rimelig dumme til tider. De tror bare at de eier veien og at de selv kan bestemme når de skal gå over. "Oi, der kommer det en bil. Jaja, jeg er en jævla elg som bestemmer alt så jeg går over veien uansett. Hvis den kjører på meg er det deres problem". Åååååhhhh.

 Nummer 5 - Jeg liker ikke å gå på kino. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Jeg kan selvfølgelig gjøre det av og til, men da er det som oftest fordi det er en film jeg ikke kan vente med å se, eller så gjør jeg det bare fordi det er spesielle personer som vil ha meg med. Filmer derimot, er jeg veldig glad i. Jeg har sett hundrevis av filmer gjennom mitt 17årige liv, og flere skal det bli. Det er bare det at jeg liker å se dem i fred og ro, og ikke sammen med mange andre folk. Jeg vil liksom ta meg en dopause uten å måtte gå glipp av 10 minutter av filmen. 

 Nummer 6 - Jeg er veeeldig overtroisk. Jeg tror på utrolig mye forskjellig. Spøkelser, Gud, flaks, mirakler, synske personer, reinkarnasjon, horoskop... you name it! Listen er lang. Jeg er åpen for det meste. Jeg har bedt flere ganger, jeg leser horoskop ganske ofte og forestiller meg at jeg hører spøkelser alt for ofte. Om noe av dette fins eller er sant, det vet jeg ikke, men det er ingen lov som sier at jeg ikke har lov til å tro.


 Nummer 7 - Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre etter videregående. Dette med fotografi aner jeg ikke om kommer til å slå an for meg. Grunnen til at jeg er på Medier & Kommunikasjon er bare for artig, egentlig. Hva jeg skal gjøre etter videregående har jeg egentlig ingen anelse om. Skal jeg få meg jobb? Skal jeg gå på høyskole? Skal jeg blir narkotikamisbruker? Jeg har ingen idé. Jeg håper egentlig bare at det løser seg for meg og at jeg ikke blir arbeidsløs hele livet.

 Nummer 8 - Fotografering og photoshop er det beste jeg vet. Dere har jo sikkert forstått at jeg er veldig glad i å ta bilder og å redigere, men jeg tror ikke dere skjønner hvor høyt jeg faktisk elsker det. Det beste jeg vet er å ha bilder å redigere eller ha idéer til noe jeg kan lage. Å være kreativ er så utrolig viktig for meg, for om jeg ikke hadde vært kreativ, hadde jeg ikke vært personen jeg er i dag. Jeg elsker å uttrykke meg selv, vise hva jeg kan og bare prøve mitt beste. Photoshop er rett og slett et fantastisk program. 

 Nummer 9 - Lykketallet/favorittallet mitt er 9. Det har det vært siden jeg var 9 år gammel. I noen år før det hadde jeg en avtale med meg selv å ha alderen min som lykketall. Når jeg fylte 9 år, tegnet jeg tallet overalt, fant ut at jeg hadde mer flaks når jeg brukte tallet 9 i loddtrekninger osv. og tallet bare ble mitt tall. Så det vil si at i 8 år har 9 vært mitt lykketall, og det kommer det alltid til å være. 

Det var 9 rare faktaer om meg. Ha en flott dag videre og nyt resten av sommerferien. :)

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits