Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


juli 2014

Floral background

Det var da dagens bilder. Har en del klær å vise dere som jeg kjøpte i Trøndelag, men venter til Lasse kommer tilbake slik at han kan være fotografen. Nok om det. Noe dere ikke vet, er at jeg skal på VG-lista i morgen! Jepp, på Sortland. Trodde ikke at Sortland kom til å få så gode artister, men Anders Nilsen, Staysman, Marion Ravn og Gabrielle kommer jo dit! Tror faktisk jeg gleder meg mer til å dra på VG-lista i år enn jeg gjorde i fjor. Da var jeg jo i Trondheim. De eneste som egentlig var interessante for meg da, var Broiler. Så håper det blir morsommere denne gangen! :)

Ellers har jeg ikke så veldig mye å si. Skal få nytt design snart (som jeg sa i videoen), men tror ikke jeg kommer til å legge det inn før jeg har fått laget en ny header. Har en super idé som jeg tror kommer til å bli bra, men da må jeg vente til Lasse kommer tilbake. Kanskje, bare kanskje, lager jeg en liten header bare for å kunne legge inn designet, men vi får se hva det blir til. Uansett, så får dere ha en fin dag videre :)

Hva syns du om bildene? ♦ Skal du på VG-lista på Sortland?

Talking to a camera in the middle of the night

Hallo! I går kveld/natt lagde jeg faktisk en video til dere. Den har ikke noe spesifikt tema, bare at dere forstår hvor teit jeg egentlig er. Håper dere liker videoen. :) 

Ta på 720p for best kvalitet!

Hemmelige pauser

Jada, her er jeg. Er utrolig dårlig på blogging for tiden og jeg beklager veldig mye for det. Jeg har hatt god tid til å blogge, men tankene har vært litt andre steder. Kan jo gi dere ett hint; pappa er på sykehuset igjen. Skal ikke fortelle så mye om det, men dere forstår vel at man heller vil tenke på familien enn å blogge. Men her er jeg. Har så mange bilder jeg ville vise dere, så jeg måtte jo begynne å legge ut en gang. 

Lasse og jeg er hjemme hos meg akkurat nå, tilbake i Lofoten. Vi dro hjem på tirsdag, noe som ikke var så veldig gøy. Vi koste oss kjempemye i Trøndelag, så jeg håper det ikke blir så lenge til vi drar dit igjen. Etter at vi kom hjem igjen har vi ikke gjort særlig mye. Ettersom pappa ikke er hjemme, har det vært litt vanskelig med transport osv.. så vi har mest bare ligget i sengen og sett på film. Men det er jo koselig det også.

Hva syns du? :)

Trøndershopping

Hei og hå! Har egentlig vært rimelig stappfulle dager siden vi kom hit og dét er nemlig grunnen til at jeg ikke har blogget før nå. Har vært på en liten shoppingtur i Steinkjer og fikk kjøpt meg mye fint uten å måtte bruke tusenvis av kroner. I morgen hadde vi tenkt oss til Trondheim, som vil si at det mest sannsynlig blir litt shopping på Monki osv.. Så kommer nok et lignende innlegg som dette snart! Tanken med innlegget var jo å vise dere hva jeg har kjøpt, men er nok kanskje mest interessant for shoppegale jenter. Når jeg tenker meg om har jeg vel flest lesere i den kategorien.


H&M - 250,-


Bik Bok - 100,-


H&M - 250,-


Bik Bok - 49,-


H&M - 99,-


H&M - 99,-


Parfymeri - 399,-

Ha en fortsatt fin kveld!

Kjærestetur til Trøndelag

Nå sitter vi på Bodø flyplass og smelter nesten i hjel. Er vel kanskje ikke verdens beste dag å reise på, men det gjør opp for seg siden vi skal til Trøndelag! Var så utrolig deilig å dra til flyplassen i Svolvær uten å måtte si hade til Lasse. Dette er faktisk første gang vi reiser sammen. Kunne ikke valgt noen andre å reise med akkurat nå. :)

       

Nå er det vel egentlig bare venting på timeplanen. Forhåpentligvis finner vi en plass der det ikke er så varmt, slik at vi kommer oss til Trøndelag i fast tilstand. Håper dere får en fin dag videre og har en fantastisk ferie! :)

Polaroid-mania!

Der var Lasse på plass! Er så godt å endelig kunne ta på han igjen, selv om det bare var ca. en uke siden vi sist så hverandre.. Uansett, han kom med en utrolig bursdagsgave. Det var en slags printer hvor man kunne skrive ut sånne polaroid-bilder fra en smarttelefon. I tillegg fikk jeg 5 forskjellige linser til telefonen. Fisheye, macro/wide angle, super fisheye, polarizer og telephoto 2x. Det er utrolig morsomt å holde på med, har allerede hengt opp 3 bilder på veggen min. Han er en ordentlig godgutt.♥

Har dere en fin dag? :)

Fotojobb: Monika og Sondre

Hva syns du? :)

"Nei jeg blir ikke 13, jeg blir 17"

Har en god del av livet mitt hørt at jeg ser mye yngre ut enn det jeg egentlig er. Før plaget det meg litt, men nå tar jeg det bare som et kompliment. Mesteparten som sier jeg ser yngre ut, er faktisk yngre enn meg, noe jeg syns er litt morsomt. Hvis de tror jeg er yngre enn dem, sier jeg bare "Jeg er faktisk eldre enn deg". De blir selvfølgelig litt sjokkert, men pytt pytt, det får de bare finne seg i. Men du kan jo ærlig svare meg på et spørsmål; Syns du jeg ser ut som jeg er 17 år? ;-)

Men 17 år gammel ble jeg i dag. Eller, jeg kom vel ikke til verden før klokken 7 på kvelden, så er egentlig ikke født enda. Jaja, shit happens. For å snakke om dagen min, har den vært både koselig og stressende. Har ikke vært så mye bursdagsgreier, har mest bare vært rydding, vasking og ordnet meg. Lasse kommer jo i kveld! Må prøve å se litt fin ut samtidig som jeg prøver å gi et litt bedre inntrykk av rommet mitt. Keyword: svinesti. But not anymore! Har vært effektiv og er endelig ferdig med alt som trengs. Hurra!

Så alt jeg venter på nå, er at klokka skal bli 9. Da kommer endelig min kjære tilbake igjen, og jeg vet ingenting som hadde vært bedre enn det akkurat nå. Skal bli så utrolig godt å ha han ved siden av meg de neste 2 ukene. Det er bedre enn noen annen bursdagsgave!♥

Ha en fortreffelig dag!

Summertime sadness

Sommerferieplaner1 bilde - 3 redigeringer

Hvilken redigering likte du best? :)


Leter du etter en fotograf som tar småjobber i Lofoten?

A week out of the ordinary

Og deeer var jeg tilbake igjen. Dere som har lest bloggen min denne uka har vel kanskje krysset ut av bloggen min som spørsmålstegn fordi jeg ikke har fortalt om hva som har foregått. For å gjøre en lang historie kort, kan jeg si at pappa har vært syk. Veldig syk. Forrige tirsdag dro han til sykehuset for å bli sjekket i hodet, ettersom han har hatt veldig vondt og ikke har klart å fokusere noe særlig. De fortalte han at han hadde store blødninger i hodet og måtte sendes rett til sykehuset i Tromsø. Han hadde 3% sjanse for å overleve. Dette fikk jeg heldigvis vite i ettertid. Derfor har jeg vært på Mo i ei uke.

Han er heldigvis helt frisk nå, og det er et mirakel at han overlevde og allerede er på beina. Det er slike ting som får en til å sette pris på livet og jeg er så utrolig takknemlig for at han fortsatt er her sammen med meg. Men nå er det nok depping! Jeg har hatt det utrolig bra på Mo. Jeg fikk møte familien igjen, tilbringe tid med Lasse og møte nye mennesker. Det kom heldigvis ikke bare vonde ting ut av denne opplevelsen :') 

Appreciate life

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits