Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Innkjøp

Trøndershopping

Hei og hå! Har egentlig vært rimelig stappfulle dager siden vi kom hit og dét er nemlig grunnen til at jeg ikke har blogget før nå. Har vært på en liten shoppingtur i Steinkjer og fikk kjøpt meg mye fint uten å måtte bruke tusenvis av kroner. I morgen hadde vi tenkt oss til Trondheim, som vil si at det mest sannsynlig blir litt shopping på Monki osv.. Så kommer nok et lignende innlegg som dette snart! Tanken med innlegget var jo å vise dere hva jeg har kjøpt, men er nok kanskje mest interessant for shoppegale jenter. Når jeg tenker meg om har jeg vel flest lesere i den kategorien.


H&M - 250,-


Bik Bok - 100,-


H&M - 250,-


Bik Bok - 49,-


H&M - 99,-


H&M - 99,-


Parfymeri - 399,-

Ha en fortsatt fin kveld!

Unødvendig shoppingrunde

Halloen! Nå har jeg endelig fått kameraet tilbake og det er så utrolig deilig. Var i byen en tur for å se om det var noen der, i tillegg til at jeg shoppa litt og henta kameraet (obviously). Derfor tenkte jeg at jeg like godt kunne ta noen bilder av hva jeg har kjøpt. Er ikke så mye, men da har jeg i alle fall noe å blogge om. 

Cubus - 299,-


Disse lukter helt himmelsk. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en.♥


Tenkte i ettertid at det kanskje ikke var så lurt å kjøpe den buksa, for den kommer ikke til å passe når dette er spist opp..


Og det var det. Vel, har også kjøpt noen tusjer og tyggis, men det er vel ikke så interessant. Uansett så håper jeg dere får en fiiin dag videre. Håper dere har en fortsatt fin påskeferie

A dash of red

Unnskyld for litt kornete bilder, men det er så mørkt på rommet mitt siden det er dårlig vær, so don't blame me! Uansett, dere så vel at jeg har fått meg ny sofa? Pappa og jeg tok en tur innom bruktbutikken for noen dager siden, og med en gang jeg så den sofaen falt jeg pladask! I dag mens Alexander var hos meg, kjøpte pappa sofaen og Alexander hjalp til med å bære den opp trappa. Den satt fast i trappa, men Alex fikk den opp uansett! Pappa skryter enda av hvor sterk han er. Jaja, det var all bloggingen for i dag! Kanskje jeg finner et bilde som jeg kan redigere litt på, men akkurat nå var tanken å lese. Ja, du så riktig. Jeg er egentlig veldig glad i å lese, men jeg finner alltid på noe annet å gjøre istedenfor. Nå skal jeg ta meg sammen, og faktisk gjøre det! Ha en fin dag videre :-)

Hun er på innsiden

Helluen! Nå er jeg tilbake for godt, for jeg har maaange nye idéer til blogginlegg. Om jeg får tid til alt, er en annen sak... Jaja uansett, i dag var jeg først i byen og etterpå dro jeg til Caroline. Når jeg var i byen hentet jeg pakken fra Sheinside.com! Åh, fy flate, så mange fine klær! De passet meg perfekt og alt er utrolig fint. Anbefaler virkelig den siden!


Link


Link


Link


Link


Link

Er utrooolig fornøyd! Det er enda masse jeg har lyst på derfra, så det er vel bare å spare! De har så masse fint der, man blir besatt av nettsiden fra første klikk. Det beste av alt er at de fleste plaggene har one size, og akkurat den størrelsen passer meg perfekt! :-D I tilegg har de gratis frakt, og selv om man ikke bestiller express, går det veldig fort! Uansett, likte dere klærne? Ha en fin kveld videre♥

Eating strawberries while having sunglasses on


Solbrillene er fra Monki og kostet 100kr


Også kjøpte jeg meg en eske fra Nille som jeg kunne ha Iphonedekslene oppi. Den kostet 79kr.

Åh, det er så godt med norske jordbær! De er så søte og friske, man kjenner smaken blomstrer inni deg♥ Som sagt, har ikke gjort mye i dag, har vært en stille og rolig dag. Var ikke mer jeg skulle fortelle, så dere får ha en fin kveld videre!

Innkjøp fra Trøndelag

Hei! Må bare begynne med å skrive "vet dere hva?". Haha, det gjør dere sikkert ikke... men jo, jeg har bursdag i dag! Yes, jeg er 16 år i dag, og føler meg overhode ikke eldre.. Jaja, life goes on. Anyway, nå har jeg endelig fått tid til å redigere bildene av innkjøpene mine, så nå trenger dere ikke vente lengre!


H&M


BikBok


BikBok


H&M


H&M


H&M (Ikke at det er så spennende med undertøy, men ja..)


H&M


BikBok


H&M


Gina tricot


BikBok


Aaaner ikke hva butikken heter, men kan finne det ut hvis det er mange som lurer


Monki (Ble tatt for en time siden, så ble kornete og mørkt pga dårlig lys)


H&M (gave til mamma)


Gina tricot (hihi, smykke med bart i!)


Gina tricot (prøv å gjett hva A-en står for..?)


Glitter (dette er faktisk en liten greie som hjelper øreproppene med å ikke surre seg sammen!)


Gina tricot


Gave til Alex fra H&M ♥


H&M (øyenbrynsblyant hvis dere ikke så det)


Det til høyre er fra H&M og de to andre er fra Glitter


Glitter


Nesepiercinger fra Glitter

Da var det ikke mer å vise! Annet enn et par solbriller jeg kjøpte før VG-lista i dag, men de viser jeg senere ;-) Det kommer også bilder (og kanskje en video) fra VG-lista, så hold dere oppdatert! God natt♥

Wannabe andre bloggere

Her var jeg! Gadd ikke blogge i går, siden jeg var sliten etter mye reising og løping fra det ene flyet til det andre. Dere som bruker å reise skjønner nok hva jeg mener ;-) Har ikke tatt så mye bilder, annet enn blomstene mamma og Arnt har plantet. Så de bildene kommer senere i dag! Ellers enn det har jeg vært å sett litt rundt på Sheinside.com. Fant utrolig masse fint, og plutselig kom min supersnille mamma og sa vi kunne kjøpe noen ting derfra! Jeg ble jo helt i ekstase og fant masse forskjellig å velge mellom. Dette kom jeg frem til:

Ble ganske dyrt, men håper det er verdt det! Grunnen til at overskriften er "Wannabe andre bloggere" er fordi det er så mange andre bloggere som kjøper klær fra Sheinside. Etter at så mange bloggere har vist frem klær derfra, måtte jeg jo kikke innom selv. Nå håper jeg bare at klærne kommer akkurat når jeg kommer hjem, sånn at jeg ikke trenger å vente her på å komme hjem for å prøve klærne. Selvfølgelig, når jeg får dem skal dere få se de på. Hvis det er noen klær som er for små eller for store, eller som jeg rett og slett ikke vil ha, kommer jeg nok til å ha en konkurranse her på bloggen ;-) Men jeg håper mest at de passer!

Men nå skal jeg fortsette med det kjedelige livet mitt og fortsette å se på Tour De France med Arnt. Haha, jeg liker egentlig ikke slike program, men når man sitter ved tv-en så må man jo bare se. Så jeg håper dere har like fint vær som meg og har en flott dag videre!♥

Jeg eksploderer huset!

Hihi, hei! Har ikke blitt mye blogging, for jeg har vært i byen og hos Maiken etter det. Det er ikke relevant akkurat nå, det som faktisk er relevant er at jeg har fått meg høytalere/anlegg/uansett! Det er på 200W og er dritbra! Har kjøpt samme som Alex ;-)


Stoor eske!

Beklager for ufattelig dårlige bilder, men var mørkt på rommet mitt, og gadd ikke gjøre så mye ut av det. Ville bare vise dere :-) Det jeg egentlig skulle ha vist dere, er jo lyden, men da må dere nesten komme hit, haha. Men det var alt jeg skulle fortelle, kommer sikkert bilder senere eller i morgen! Ha en fin tirsdagskveld♥

Kabelvågmarkedet

Hei igjen! I dag var jeg på kabelvågmarkedet med pappa, og kjøpte meg et par ting. Utrolig koselig sted å være egentlig, annet enn at det er masse folk der! Du har koselig musikk, mange boder med forskjellig rart i, sukkerspinn og godt humør! Når jeg var mindre syns jeg det var kjempemorsomt å være i hoppesklia, noe jeg forsåvidt syns enda, men blir litt rart å se en 15-åring skli ned der.. Haha!

Før vi dro dit, kjøpte jeg meg pudder og øyenbrynsblyant i Svolvær på Vita. Elsker isadora sitt pudder!

På markedet kjøpte jeg meg øredobber og et smykke. Er fult klar over at jeg ikke har hull i ørene, men enten gir jeg de til noen andre eller så tar jeg hull i ørene!

Og nå sitter jeg og koser meg med Tine milkshake. Mmm♥

We can't stop

Kan ikke noe for det, men jeg digger denne sangen! Første gang jeg hørte den mens jeg så på musikkvideoen, likte jeg den bittelitt, også ble den bare bedre for hver gang jeg hørte den. Hekta. Uansett, har vært i byen i dag med Alex og Henrik. Gjorde ikke så veldig mye, annet enn at pappa kjøpte meg sengetrekk og laken, og så kjøpte jeg selv en genser. Digger den♥ Kjøpt på Carlings.

I tilegg fikk jeg noen greier i posten for noen dager siden :-) Da kom de siste tingene fra Society6, hadde aldri trodd det skulle komme. Har ventet kjeeempelenge, men det kom til slutt!


Kjempekult!

Ha en fin dag videre! :-)

Canon overalt!

God kveld! Skal gjøre dette til et kort innlegg, siden jeg er trøtt og burde sove snart... Uansett, var på skolen i dag, ble kvitt masse bøker og chillet bare... Etter skolen sjekket jeg posten og fant en pakke fra Society6! Aaah, lykke! Det var dekselet jeg har bestilt til meg selv og det jeg har bestilt til Alexander. Jeg kommer ikke til å vise dekselet til Alex enda, i tilfelle han ser på bloggen min, så det får dere se senere ;-)


Canoooon♥


My precious...

Av en eller annen grunn ble bildene veldig kornete, beklager for det. Aner ikke hvorfor det ble sånn... Gadd ikke ta noen nye, men dere ser i alle fall hva som er avbildet :-) Nå skal jeg busselalle, så blogges vi i morgen! Ha en fin kveld videre og en god natt :-)

En liten men kjempekul pakke i posten!

Ijess, jeg lovet dere et innlegg! Dette er da forhåndsskrevet som sagt, så kan hende jeg mikser litt opp her... Jaja. Jo, jeg fikk pakke i posten! Jeg gikk hjem, og akkurat når jeg fikk forbi postkassen tenkte jeg at jeg kunne jo sjekke i tilfelle det var noe. Jeg hadde ingen forhåpninger i det hele tatt, men så ser jeg en liten pakke hvor det står Society6 på. Ble jo helt i ekstase og skyndte meg hjem for å åpne den. Deeer var det nye dekselet mitt! Det står på nettsiden deres at hvis de skal sende til andre land langt vekk fra der de sender fra, kommer det kanskje til å ta opp til 5 uker. Så da forstår dere at forhåpningene mine ikke var så veldig store.

Er så fornøyd! God kvalitet på dekselet, ser ut til at det kan vare lenge. Det beste av alt er at pappa har sagt at i neste uke skal vi bestille mer! Da skal vi bestille flere deksler og i tilegg et par putetrekk og noen mac-klistremerker som man skal ha bak skjermen. Wihu, er så happy!


Må jo ta med et bilde av colaen overnfra. Den er jo så nydelig♥

Men selv om jeg har blogget litt nå, så kommer det til å bli svært lite fremover. I hvertfall mellom 25. og 30. Mai, for da er eksamen på topp! Kan ikke beskrive hvor nervøs jeg er, men er helt sikker på at de som har eksamen nå eller har hatt, vet hvordan jeg føler meg.. Vi får bare bite sammen tenna og komme oss gjennom det! Ha en fortsatt fin dag videre!

Bestillinger, bestillinger..

Jaddaa! Er så fornøyd, fordi mamma endelig har giddet å kjøpe Iphonen til meg! Hvit og greier♥ Det er en Iphone 4s, hvis noen lurte. Skulle egentlig få Iphone 5, men så innså mamma at den var veldig dyr... Jaja, worth a try. 

Så disse to skjønnhetene har jeg bestilt meg! Kan jo ikke ha en Iphone uten deksel, i hvert fall i mine øyne. Tok inn bilde av dekselet til Iphone 5, men bestilte det til Iphone 4s, selvfølgelig! Håper jeg... Ha en fin dag videre!

Dag 6 - Shoppiiing!

Unnskyld for at dere måtte vente en dag ekstra, men det har seg sånn at i går dro pappa og jeg til byen rett etter skolen, når vi kom hjem innså jeg at jeg bare hadde 55 minutter på å ordne meg til Thea sin bursdag, og når jeg kom hjem var jeg dødssliten! Der har du min grunn ;)

Men nå har jeg da laget en innkjøpsvideo og jeg ble veldig fornøyd. Jeg viser 2 magetopper her og hvis du mener at det ikke ser bra ut eller noe annet negativt, så ville jeg blitt fornøyd om du ikke kommenterte. Jeg skulle vise alle klesplaggene jeg har kjøpt mens jeg har de på, og da gjør jeg det. Alle vet at stygge kommentarer om utseendet til en person, gjør at personen får dårligere selvtillit. Jeg skjønner ikke vitsen hvorfor noen skal gi andre dårlig selvtillit, så derfor håper jeg at dere som ser på videoen, holder dere positive! Enjoy! :) 

Ny jakke og greier

Sa jo jeg kom meg et innlegg til! Dette blir veldig kort da, men ville bare vise dere den nye jakka jeg har fått meg! Siden vi drar til Stockholm, og det er mye varmere der enn det er her, så fant pappa ut at han måtte kjøpe meg en litt tynnere jakke. 


Lene V  499kr

Kommer nok til å kjøpe meg en til i Sverige, som er en god del kortere. Kan ikke bare ha en lang jakke, må jo ha en som viser stumpen også! Men nå må jeg gå igjen, skal ta å gå i dusjen. Ha en suuuper dag!

En rosa Rose

Jaddaa! I dag i skolebussen fant jeg ut at det hadde vært lekkasje i kjelleren igjen, og derfor måtte vi bære ut alle tingene som var i kjelleren. Når vi var ferdig med det, fikk vi dra hjem! Vi ble ferdig ca. halv 1, og det var utrolig digg å komme tidligere hjem. Etter hvert dro pappa og jeg til byen, der jeg møtte Maiken som var alene i noen timer fremmover. Stakkars! Men jeg holdt henne litt med selskap, og hun hjalp meg å finne middager. Hoho!


Hettegenser og strømpebukser fra Cubus.

Jeg tenkte at senere i dag kunne jeg skrive et innlegg om selvbilde og selvtillit? Mest sannsynlig hvordan jeg føler det er, og hvordan jeg klarte å gå ned så mye som jeg gjorde. Hvis du vil at jeg skal snakke om dette i et innlegg, kommenter det! Ha en fin dag :)

My favorite shorts


Carlings - 299kr


Carlings - 199kr

Forresten, JEG SKAL FÅ SILIKONPUPPER! Haha, da har jeg mest sannsynlig fått oppmerksomheten din, for jeg skal ikke få silikonpupper! Alt for ung uansett... Grunnen til at jeg vil ha opperksomheten deres, er fordi jeg spør hele tiden spørsmål som jeg håper på å få svar på, men ingen gidder å svare. Derfor spør jeg dere nå; Vet du om noen fine tettsittende kjoler? Jeg vil helst at kjolene skal være fra Nelly.com, men noe annet funker også bare det ikke er så dyrt. 

Siden jeg har gått ned i vekt og blitt mer fornøyd med formen min (ja, det er faktisk mulig å være fornøyd med utseendet sitt!) så skulle jeg gjerne hatt noen strammere kjoler. Alle kjolene jeg har er store og viser ikke frem noe. Det er jeg lei av. Derfor prøver jeg å finne kjoler som er tettsittende, fine og samtidig ikke så dyre! Så vær så snill å kommentere en link til en fin tettsittende kjole dere tror ville ha passet meg. Kan godt legge ut et innlegg der jeg viser hvilke kjoler jeg har å velge mellom akkurat nå, så dere kan få se hva jeg leter etter :) Ha en fin kveld!

Innkjøp fra nyinnflyttende Carlings!

Jeg sa at jeg lovet! Dere skal få se hva jeg har kjøpt, men kommer ikke til å gidde å skrive hvor det er fra, ettersom at dere vet at alt er fra Carlings. Men jeg må skyndte meg, må bli ferdig til Sofie kommer og henter meg, for vi skal til en kompis en tur.


Vest - 299kr


Overdel - 149kr


Prøvde å combine de to, men ble ikke så fint forfra. Fra siden ble det ganske bra!


Og bandanaen som dere har sett før! 49kr

Ha en fortsatt fin dag!

Innkjøp

Hei! Nå har jeg nettop vært i Svolvær og kjøpt litt av hvert, som jeg tenkte at dere kanskje var interessert i å se? Har ikke kjøpt så veldig mye, men mye nok til å vise!


BH 99.- på Cubus


Truse 49.- på Cubus


Sko 249.- på Eurosko


Bukse Usikker på prisen, men kjøpt på Cubus


Veske 299.- på Sko & Garn


Og kollektivet slår aldri feil!

Ha en fin dag videre :)

Pakke i posten

Aaah, dæven det er digg å våkne opp og bli vekt av pappa med "Du, det er en stor pakke nede, tror det er fra det derre shopjeen-greierne.." Jeg spratt jo opp av senga med en gang! Altså, jeg fikk det ikke i dag, tror det var på Fredag ellerno. Jeg har kanskje ikke fortalt dere om at jeg har bestilt noe fra Shopjeen.com? Vel, det har jeg. De har kjempekule ting der!
Jeg kjøpte altså 5 ting, som tilsammen ble 260 kr med frakt. Det er skikkelig kult, for det koster bare 5 dollar med frakt i hele verden. Kult sa du? Yes!

Så jeg er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, for jeg syns ikke det var så veldig dyrt. HAHA, noe som er morsomt, er at Chris prøvde tyggisen over her, og den smaker jo helt jævlig. Dere skulle sett ansiktsuttrykket hans! Beste jeg noen gang har sett. Men nå skal jeg se Pretty Little Liars, så vi blogges nok senere!

Trønder-shopping

God kveld i stua. Har ikke hatt så god tid til å blogge. Når jeg skrev den forrige setningen løy jeg veldig, fordi jeg har hatt masse tid, men har ikke funnet energien til å gidde det. Jeg tok bilder i dag da! Har jo vært i Steinkjer og kjøpt meg litt fint, som jeg er ganske sikker på at dere vil vise interesse av. Kanskje.

Før jeg legger ut bilder, kan jeg jo fortelle litt hva jeg har gjort. Lørdagen og Søndagen etter jeg kom hit var det ingenting spesielt som skjedde, men Mandagen var en veldig koselig dag for meg. Jeg møtte Martin, Rafael, Monsen og Sivert for første gang. Selvfølgelig kom Rafael og ødela alt med å si "Fan kor lav du e". Var jo akkurat det jeg hadde spurt dem om å ikke si... Jaja, hadde uansett en utrolig koselig dag med dem, kommer ikke til å glemmes!
Dagene fremover til Onsdag var ganske kjedelige, men på onsdagen var mamma og jeg på shopping i Steinkjer. I dag var vi ute og spiste på rødbrygga, det er på en måte vårt sted. 


Genser / BikBok


Skjørt / H&M


Pilotbriller / H&M


Kan fås kjøpt på H&M


En av piercingene jeg kjøpte, viser den andre senere / Glitter


Primer og pudder / H&M


Topp / H&M


Genser / H&M


Genser / BikBok


Foundation / H&M

Bildene fra klubben kommer senere! Ha en god kveld videre♥

Ermagerd

HeiHei! Føler at jeg ikke har blogget på en stund.. Men nå kommer det! Har gått litt rundt å tatt bilder i hele dag, med pauser hvor jeg har sett Chronicle. Syk film, altså! 
Har ikke egentlig gjort så mye idag. Sto opp ganske seint, noe som gjør at jeg ikke gidder å gjøre så mye! Jeg er forresten syk, så jeg var borte fra skolen idag, men skal mest sannsynlig i morgen. Skal på klubben i morgen kveld, så vi får se om jeg tar med kameraet dit♥

Pluss at jeg kjøpte litt klær i byen igår! Kjøpte 4 ting, men buksa jeg kjøpte ble ikke noe fin på kamera.. Men godt fortalt; Mørk og stretchy!
Fra Cubus


Fra Cubus


Cubus

Ble ikke veldig fornøyd med bildene, må jeg si. Ettersom at det er så jævla mørkt ute, blir bildene mye mørkere, og når man da prøver å få dem lysere, kommer de ut i dårlig kvalitet. Når det blir lysere ute, skal nok bildene blir bedre!

Det var alt! Tror at nårjeg fremtidig skal vise dere hva jeg har kjøpt, når det kanskje er mer enn 4-5 ting, skal jeg lage video til dere. Mye lettere og artigere, syns jeg!
Men dere får ha en fortsatt fin kveld, så ser dere vel til meg i morgen. God natt!

Hull i hodet

Jaaa, hei!♥ Flink å blogge, huh? Syns jeg har vært veldig flink disse dagene. Tror det er fordi jeg står opp tidligere, og har mer tid på meg. Jaja, bare bra det♥ Var i byen i dag med Katrine og Maiken, noe som var utrolig koselig♥ Der var vi mye i butikker, jeg tok sol, vi spiste pizza, osv.. Jeg har hatt det veldig koselig i dag!♥ Også fikk jeg en ting ting, som dere får se lengre ned i innlegget, hehe...♥ Og tro meg, det er ekte!

Først kan vi vel ta outfit of the day:Genser - Carlings // Shorts(Bukse) - Cubus // Leopardtights - Cubus

Og dette er hva jeg kjøpte meg:


Tørr-sjampo fra Vita

Mascara fra Vita

Dette er et rensemiddel som jeg må bruke på det som kommer lengre ned..

Foundation fra VitaOg en T-skjorte på gutteavdelingen på Cubus, haha♥

Oooooog, til slutt, det dere alle har ventet på.... Jeg tok meg piercing!! Haha, jeg er så fornøyd♥ Det er det jeg trenger rensemiddel til, men det forsto dere helt sikkert. Jeg fikk dette som bursdagsgave fra Katrine og Maiken, de er bare helt supre♥ Katrine har skikkelig lyst på selv, men foreldrene hennes gir henne ikke like frie tøyler som mine foreldrer gir meg! Jaja, hun får det sikkert en vakker dag♥


Kjempeførnøyd, altså♥

Hva syns du om piercingen?
Har du piercing?

Ferie ogsånn

Ehh, jaa. Har egentlig planlagt hva jeg skulle si. Bare det ikke er borte nå.. Hele helgen har jeg vært sammen med Katrine, altså overnattet. Hadde med kameraet, men ingen av oss var i noe særlig foto-humør, så det endte at vi spilte GTA ganske ofte..♥

Ellers må jeg jo si at det er litt deilig med fri i blant. Føler jeg alltid har noe hengende over meg. Skole, lekser, trang til å blogge, osv.. Nå som jeg er ferdig med lekser og bare har kosedager på skolen, er det godt med littegrann bloggfri. Ehh, jeg håper dere forstår. Merker jo at lesertallet synker, men det får bare være, jeg må ha meg en pause av og til.

Men til SOMMERN blir det farsken meg mange bilder! Da har jeg fri i flere måneder uten noe  gjøre, osv.. Skal ta med meg kameraet overalt, og hvis jeg finner noe fint å ta bilde av, skal jeg gjøre det, med en gang! Skal også prøve å få gjort noe med designet. Har et gratisdesign klart, men vurderer faktisk å kjøpe et hos ei som ikke er så dyr. Kanskje. Jeg vet ikke helt om det er verdt det, men vi får nå se.

Ellers har jeg nå bare kjøpt inn litt ting og tang, og fått meg en sånn kontroll som man trykker på for å ta bilder, altså istedet for å ha på selvutløser♥ Much better♥


To slike par sokker har jeg kjøpt meg♥

Enda en bikinioverdel♥ (Denne passer!)

Film - Bambieffekten.. Forsto svært lite av denne filmen..

Yohoo♥

Nye sko♥ Skal på fjelltur med ungdomskolen i morgen♥Elsker deeeen♥

- I'm sorry, it's impossible to teach others awesomeness. You're just born with it♥

A little bit of shopping

Jaaa, heei♥ Skal gjøre dette til et raskt og lite innlegg siden jeg egentlig er ganske trøtt. På skolen gikk det helt fint, fikk igjen engelsk-tentamen, som jeg fikk 4/5 på. Kunne selvfølgelig fått bedre, men jeg er egentlig fornøyd♥

Etter skolen dro jeg til Svolvær med Katrine, der jeg tok sol i et kvarter, og etterpå gikk vi bare rundt og kjøpte litt ting av og til♥ Det har vært en koselig dag. Sendte også et par meldinger med Svein, og jeg får lov til å ta med meg noen filmer på skolen i morgen som vi kan sa♥ Yezz♥

Men nå kan dere bare få se bilder av hva jeg har kjøpt idag♥


Fra Cubus - 149.-

Cubus - 69.-

Cubus (For liten for meg) - 149.-

Tyggiiiis♥


Ellers kjøpte jeg bare mat, Topp og lypsyl.
- Snakkes daa♥ 

Forever alone

HeiHei, folkens♥ Kjeder meg litt. Venter på at Katrine skal komme, hun skal overnatte, skjønner dere♥ Håper bare på å høre en bil snart♥ Har vært på skolen i dag, hadde den siste tentamen, altså nynorsk. Ogsånn btw, hvis dere noen gang vil høre norsk, nynorsk eller engelsk tentamen min, kommentér det

Ellers skjer det veldig lite. Hahah, jeg måtte stryke lite, for jeg blogger jo akkurat nå, hahah!♥ Hah, ja men uansett.. tatt litt bilder av meg selv i dag, vært i byen og kjøpt litt snacks og et par shorts faktisk!♥ Jeg ble überfornøyd! En babyblå og en babyrosa en♥ Bildeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
Min naturlige øyenfarge♥

HappyFlappy♥
- Doode, like what dafuuuuq?♥ Hahah, loveu

Nytt alt!

HeiHei? Nå er jeg i 100, sammen med Maiken? Vi har det veldig koselig ilag, sitter på pc'en, snakker, ler og tar bilder med CANON EOS 60D!? Jajajajaja, det kom i dag! Og i går kom jo som sagt pakken fra mamma, som da var et smykke og en sminkeboks? Jeg ble veldig fornøyd, med alt sammen!?

Kameraet skal jeg ta med på skolen i morgen, og brife som FAEN! Hahha, det blir gøy? Her er bilder fra før jeg fikk 60D:Og så var det jo selvfølgelig Canon Eos 60D♥


- Storfornøyd!♥ Snart kommer enda et innlegg med masse bilder av Maiken, meg og pusen, selvfølgelig tatt med 60D♥ Snakkes♥

Colored tips

God morgen! Har vært en kjedelig morgen for meg, egentlig. Alt jeg tenker på er kamera. Håper det kommer så tidlig som mulig i neste uke? 
Menja. Var forresten i bursdag til en god venninne av meg i går. Det var veldig hyggelig. Hahah, jeg lurte henne og ga henne en 50-øring, men selvfølgelig fikk hun mer enn det. 100 kroner?
Men gidder ikke fortelle så veldig masse om andre ting, men kanskje litt mer om overskriften. Fikk da en helt awesome idé! For ca. 1 uke siden vant jeg en ganske så lys blond hårfarge på Kriik.blogg.no. Hun er en venninne av meg, har møtt henne mange ganger, for hun bor ikke så langt unna. 
Derfor, så fort jeg får hårfargen, skal ei som heter June farge håret mitt. Så, i dag, kom jeg på en heidundranes idé. Jeg fikk skikkelig lyst på sånne fargede tupper. Det kommer mest sannsynlig til å bli noen av disse fargene:Hva tror dere om det? Jeg tror det blir kjempekult, jeg! Ellers er det ikke så mye som foregår. Facebook, venter på Maiken. That's it. Snakkes senere! Til da kan dere høre på den nye favoritt-sangen min: 

Herregud, så glad jeg er!

Nå er jeg i 100! Jeg er ferdig med alle leksene for denne uken, har fremført fordypningsoppgaven og fikk fin tilbakemelding, fått 6000 kroner på kontoen, fått vite at det er 100% sikkert at jeg får Canon eos 60d OG at mamma har sendt en ekstra gave med posten!♥ Herregud, det eneste som mangler nå er at at Ross Lynch kommer til Lofoten og blir hodestups forelsket i meg♥ OHMYGOD♥

Hahha, har dere noen gang følt dere så glade og heldige? Vel, det er heller ikke så lenge til tentamen og slikt, og etter det blir det vel noen chille uker på skolen, noe som jeg gleeeder meg til♥


Haha, jeg koser meg

Jeg gleder meg kjempemye!♥ Har også fått hørt av noen andre med egen erfaring, at 60d er et veldig bra kamera. Tror virkelig det er verdt pengene! Det ble hele 7530 kroner!


 - Snakkes♥ 

Kameraaaaa!

Hei og god kveld♥ Nå sitter jeg da her, stuptrøtt, prøver å finne noen å snakke med, og bare kjeder meg. Tror det kommer til å ende slik at jeg ikke finner noen å snakke med eller noe annet å gjøre, så jeg må vel gå å legge meg snart, selvom jeg ikke har så veeeeldig lyst.
Derfor tenkte jeg at jeg bare skulle fortelle om dagen min, og noe som har gått i tankene mine en liten stund♥

I dag, rundt 12-tiden dro jeg til Svolvær der jeg møtte Thea, Mia og Madeleine♥ Mia måtte dra etterhvert, da. Madeleine, Thea og jeg hadde det koselig i Svolvær, møtte forskjellige folk av og til, spiste, kjøpte ting og bare hadde det gøy. Klokka 5 kom broren til Thea og hentet oss, kjørte oss til Kabelvåg, der vi satt på mix og glodde i taket litt♥ Så dro vi på Young Activities. Kjempekoselig!♥ Ble enda bedre kjent med ei jente som heter Maren, som jeg ikke har snakket med på noen år. Kjempekoselig å være sammen med henne igjen♥

Tok dessverre lite bilder. Ingen fra Young Activities. Er egentlig veldig uinteressant å ta bilder med det kameraet jeg har nå, for det eier så vidt fokus, og kan ikke ta bra bilder uten blits med mindre det står 110,9% i ro.
D:


//Weheartit.com

DERFOR, kjære lesere, har jeg tenkt å kjøpe med nytt kamera♥ For snart skal jeg få penger av mamma, nærmere 6000 kroner, fordi jeg ikke hadde konfirmasjon. Hahaha, simpelt♥ Det kommer da, mest sansynlig, til å bli Canon Eos 60d. Et bra kamera, har jeg hørt. Et veldig bra kamera. Det får jeg da for 7-8000 kroner på amazon.com♥ Pappa skal tilby meg en tusen eller to. Han syns det er kult med nytt kamera han også (som han sikkert kommer til å spørre om å få låne... et par ganger..)//Weheartit.com

Kommer i tilegg til å kjøpe 32gb minnekort og en relativt stor veske som den skal være i. Det blir da til sammen rundt... 7000, med sikkert en liten del toll siden det er i amerika...♥  
Dette kameraet er da også bedre enn alle andre kamera som de i klassen min har (tror jeg ^^). Hahaha, blir jævlig stolt da, når jeg kommer på skolen. Kommer til å bli sånn skikkelig showoff. 

MEN NÅ. Ja nå ja. Skal jeg gå og legge meg. Tror jeg. Håper dere koser dere kjempemasse i morgen, på Mandag og på Tirsdag siden vi har fri♥ Natta♥  

- Loveu♥

Innkjøp - Steinkjer

Hei og hallo♥ Sovet godt i natt også, jeg. Har dere? Veldig koselig å være her. Enten spiser vi, spiller kort, sitter på pc-en eller ser på tv. Nå i påsken går det skikkelig mange koselige filmer, osv. Påskemorgen gir jo også barndomsminner fra jeg var yngre, men jeg står opp såpass seint at jeg ikke når å se det. Jaja♥

Men nå skal dere få se hva jeg kjøpte i går. Ble veldig fornøyd!♥ (Don't mind my face)


H&M


Gina Tricot
BikBok


Carlings (Tror jeg)
Carlings


H&M
BikBok


H&M


H&M


Cubus


Bensinstasjon
Bensinstasjon


BikBok (Solbrillene)


H&M


Vita


H&M


Cubus


Cubus


Glitter


Glitter


H&M (Har en i sølv også)


H&M


Vita


Elkjøp


Clas Ohlson

Alt dette i tilegg til en rosa eos og en hvit og sølv BH med gepard-mønster på♥

- Vet ikke prisene på det meste, pga. mamma kjøpte nesten alt. Snakkes♥

Innshøp

Obs: Dette innlegget skulle egentlig ut igår. 

Skrev jeg det feil? Haha, neida. Det var bare kødd. Menjaaa. Jeg er litt glad, egentlig. Samtidig gruer jeg meg litt. Skal dra til mamma på Tirsdag♥ Haha, gleder meg jo selvfølgelig veldig til å dra til min egen mor, men jeg har jo i tilegg en far jeg er glad i som jeg må si hade til i 6 dager :(
Men jeg gleder meg sykt til å se mamma igjen! Blir dumt den siste dagen også når jeg må si hade til henne, men det tenker vi ikke på nå♥

Men okay, så har jeg vært på skolen idag. har vært flink denne uken med lekser og være på skolen, samtidig som jeg har hatt det gøy på ettermiddagen med Maren og vært litt i byen og slikt♥ Dro da til Svolvær med pappa idag♥ Fikk en bukse og et par sko, de kommer det bilde av nå♥


Sko♥ - Kjøpt på Eurosko (Ithink) - 249kr


Rød bukse♥ - Cubus - 199kr 

- Hihi, storfornøyd♥ 

Er ikke noe flink

Okay, jeg er ikke akkurat noe flink til å blogge. Jeg kunne jo hatt masse å blogge om. Klubben, bursdagen til Kjersti, når jeg er hos Maren, osv. Jeg bare gidder ikke! Som sagt, jeg er hos Maren, så jeg har ikke så god tid til annet.
Selvfølgelig, det er jeg som bestemmer om jeg vil dra til Maren, men det er jo morsommere enn å være her hjemme alene, uten å ha noe å gjøre!

Men i går var jeg på Leknes (Med Maren♥). Jeg kjøpte ganske mye rart. Vi gikk på en butikk som het Zicco/Sicco eller noe slikt. Man kan kjøpe merkeklær der!♥ De var skikkelig fine, men som sikkert de fleste vet, er merkeklær ganske dyrt. Hadde brukt alle pengene mine på 1 klesplagg hadde jeg skulle kjøpt noe, haha!


Høytlivs-bukse♥ - Gina Tricot (Ithink) - 349 kr
Foundation♥  - Vita - 139 kr (Ithink)
Sminkesvamp(?) - Lindex - 25kr
Awesome briller♥ - Cubus - 79kr♥
Bikini - Cubus - 10kr for hver♥


Tegneblokk♥ - Europris - 39kr (Ithink)


 Hårspray♥ - Cubus - Ordinær pris 52 kr, men var 25% avslag. 39 kr.

- Tihi♥ 

Pakke i posten!

Hei og god morgen♥ Hittil har det bare vært en daffedag. Jeg hadde tenkt å ringe Katrine i sted, men så fikk jeg så sykt vondt i ryggen og magen, at jeg tenkte jeg kunne ringe henne en annen dag. 

Så jeg la meg på sofaen med vondt i magen, og så spurte jeg pappa om han hadde sjekka posten. Nei, han sa bare at jeg kunne gå å sjekke. Det onde gikk litt bort, så jeg bestemte meg for å sjekke. PAKKE! Prøv å gjett hva som kom?


PandaDeksel♥


Sånn rosa etui♥ (Sorry for dårlig kvalitet)


Happy♥

- Hva skal du finne på i dag?

Surprise!

OMG! Jeg er i 100! Har fått ny mobil! Ja, Samsung Galaxy S2. Den er råbra! Skjermen har allerede blitt ganske fettete, men det er det vel bare å regne med? Jeg har bestilt meg et deksel og et etui, så jeg ikke så lett får riper og sånn :)

Jeg er så glaaaad!


Den er såååå bra♥


Får sitte i fanget♥


I speilet på jobben.


En av tingene jeg lagde. Dere skal få se når den er smelta :)


Her står jeg da å jobber.
Iiiik, den er perfekt
 

- Hva syns du?

Innkjøp :)

God kveld, folkens :) Nå har jeg da vært i svolvær en del timer, med både >Maiken<, >Caroline< og >Ellen<. Kjempekoselig, men til slutt gadd ikke Ellen å være med meg, og Caroline og Maiken måtte dra, så da var jeg forever alone...

Men jeg hadde jo en del penger med meg, så jeg fikk masse rart + litt mat♥


Sokker - 49kr, men var på 70% avslag på Cubus.


Foundation - 149kr på Vita.


Mørkebrun hårfarge - 99kr på Vita.


Double blush - 20kr på Vita.


Nam♥


Film - 49kr på Mix.


Film - 49kr på Mix.


Bukse - 399kr på cubus, men på 70% avslag.


Leppestift - 65kr på Cubus.

- Hvordan har din lørdag vært?♥ 

Superkult

Jadda, da var det på'n igjen. Jeg er ikke i verdens beste humør akkurat nå, personlige grunner. Kan si at det handler om noen jeg savner. Eller.. Ja.. 
Jeg fikk pakken fra superkul i dag. Det forklarer overskriften. Well, piercingen til.. Maren kom, ringstativet og 2 anheng fra FamilyGuy. Yay. Jeg kjøpte en piercing til Maren + 3 par øyenvipper som VelkommenHjem-Gave, så jeg håper hun liker den, når hun faktisk har lyst til å møte meg..

Jaok, nå skal jeg ikke ta mine problemer over på dere. Unnskyld. Jeg er bare... Ikke i humør. Har liksom ingenting å glede meg til lengre. Hver Mandag, bruker jeg å ligge i sengen, og tenke "Hva er det å glede seg til denne uken?". Jeg kommer ikke på noe. Jeg vil bare sitte i sofaen med pc-en på fanget, høre på det nye albumet til Skrillex og se på den fineste som fins. han bor... langt herifra. Jaja, love sucks, anyways.

Her kommer bilder fra i går og nå:
Ringstativ - 20 kr.


Åjaaa, Sita er sulten!Ble glad når pappa sa at pakken var kommet!


Lurer på hva som befinner seg inni her...?


FamilyGuy-anheng - 20 kr.


Stewie FamilyGuy-anheng - 20 kr.
- :)

Random zhitt

Heyy, boys and girls! Nå har jeg akkurat stått opp, tatt meg et glass med cola og satt meg i sofaen, klar for å skrive en god morgen tekst til dere. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er så veldig morgengretten, men hvis noen snakker mye med meg med en gang jeg har stått opp, da kan jeg bli fly forbanna! Jeg liker at det er stille, rett og slett. Ingen som snakker til meg, men mest av alt hater jeg spørsmål, slik at jeg må svare. Musikk går som oftest greit, men det kommer an på hvilken musikk det er..

Altså, i går satt jeg til halv 4 på natten og redigerte en video til bloggen, som jeg syns ble ganske awesome. Jeg tror jeg ventet i kanskje 1 time på at den skulle "behandle" seg ferdig, men den ble tydeligvis ikke behandlet ferdig før nå.
Her er videoen:Spørsmålsrunde!

- Når sto du opp i dag? :) 

Innkjøp :)

Hei, folkens! Nå har jeg da kommet meg hjem, spist middag og sett litt på tv, så jeg følte meg klar til å blogge litt. Så nå kommer det litt innkjøpsbilder, der det står hvor det er kjøpt, og slike ting:


Mascara - Vita - Rundt 150 kr.


Fliseklemmere - Vita - 19, 50 kr.


Sminkesaker - Rema1000 - Rundt 50 kr.


Tynn strømpebukse - Cubus - 69 kr.Blå lue - Cubus - Rundt 50 kr.


Smykke - B'Young - 299 kr.


Øyenbrynsvoks - Vita - Husker ikke helt prisen.


Leopardring - Vita - 59 kr.


Kjole - B'Young - 499 kr.


Juleblader - Kiwi - Ca. 50 kr.


Filmer - Mix - 49 kr pr. stykk.

- Har du noe av dette? Har du sett noen av filmene? Er de gode? :)

Innkjøp fra i går- Rose :)

What to say?

Heisann. Ble visst ingen blogging på skolen i går. Jeg prøvde jo å laste ned YpuCam, men så tok det så utrolig lang tid, og etter kanskje 2 timer, stod det bare at det hadde kommet opp en feil, og om jeg ville prøve igjen. Det gadd jeg ikke, så jeg tenkte jeg heller kunne blogge senere. Det ble det heller ikke, men nå har jeg tatt meg i skinnet, og bestemt meg for å blogge. So here you go, folks. 

Så var det klubben i kveld da. Jeg er så utrolig usikker på om jeg gidder i det hele tatt. Jeg har penger da. Skal vi se... Hele 90 kroner faktisk! Men det blir alltid så hektisk på sånne ting. Jeg får hele tiden høre at ingen i Kabelvåg liker meg, og når jeg hører det flere ganger vet jeg liksom ikke hva jeg skal tro. Mange kabelvågianere kommer som oftest på klubben, derfor er jeg usikker. Veldig mange skal på Twilight-premieren, så det blir færre enn det bruker. Jaja. Hvis jeg drar, kommer jeg sikkert til å henge med Ariel hvis hun kommer. Hva syns dere jeg burde gjøre? Hva skal jeg i så fall ha på meg? Huff, for et styr :s

Men i går var jeg på en liten bytur, og her er noen få av tingene jeg kjøpte:


Genser - Cubus


Hansker - Cubus


Sko - Eurosko, tror jeg.

- So, what should i  do?

Vondt i magen

Idag har jeg vært og kjøpt masse forskjellig godt, som nå har forårsaket litt vondt i magen... Her kommer bilder:

- Koselig :]

En siste gang

Hei, bloggen. Jeg klarer virkeligi kke å holde meg unna dere! Jeg er ikke helt sikker på den pausen, jeg. Det kan kanskje bli en uke uten blogging, men neppe lengre enn det! Jeg er klar over at lesere og sidevisninger kommer til å synke noe sykt, men må man, så må man. Egentlig så må jeg ikke, men jeg velger å ha en liten pause uansett ;)Men det var en grunn til at jeg la ut et innlegg til. Faktisk at jeg ikke klarer å velge. Til sommeren skal jeg ikke konfirmere meg, men jeg får penger istedenfor + en sydentur. 10 000 kroner er vel ca. det jeg får. Kanskje mer, kanskje mindre. Og jeg har mange forskjellige ting jeg vil bruke pengene på! (Jeg syns det er lurt å bestemme litt sånn i forveien, jeg). Jeg har dette å velge mellom:

 
PC - ASUS X53E 15.6" HD Rosa


Kamera - Nikon COOLPIX P500 


Eller Iphone 4S?

Selvfølgelig hvis jeg har noen penger igjen etter det, skal jeg dra på en real shoppingtur ;) 

- Hva burde jeg kjøpe for konfirmasjonspengene mine? 
 

Innkjøp

Her kommer innkjøpene fra i dag:


Hettejakke - Cubus | Singlet - Lupin | Svart tights - Cubus

- Enjoy :)
 

Bursdagen til Katrine

Hei og hallo! Nå er det noen dager siden, ikke sant? Vel, i dag skal dere få opptil 3-4 innlegg! Dere skjønner, jeg er i Tromsø akkurat nå hos en gammel bestekompis. Veldig gøy, for han er ganske rar og vågal. Han heter Solend. Men nå skal dere få noen bilder fra bursdagen jeg var i den 21. September. Altså på Onsdag (tror jeg). Det var veldig hyggelig, med godteri, venner og idol! Og jeg vant, hehe! :)

- Snakkes senere ;) Skal til byen nå!

Now just the waiting is left...

Hei igjen! Unnskyld (?) for at jeg blogger så mye, noe som jeg sikkert ikke trenger å unnskylde meg for, men jeg gjør det uansett ;) jeg er egentlig i ganske godt humør, ikke bare på grunn av det fine designet mitt, men også fordi jeg akkurat har kjøpt noe jeg har ønsket meg lenge! Jeg er i 100!
Dere lurer kanskje på hva jeg har kjøpt? Vel, det ser slik ut:JappJapp, denne capsen har jeg ønsket meg lenge. Vel, grunnen til det er fordi jeg ELSKER Ray William Johnson, og fordi jeg ikke har en eneste caps, og har veldig lyst på det ;) Jeg syns det er en god grunn, jeg!
Men nå er jeg litt lei av å blogge, så vi snakkes kanskje i morgen? God natt!

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits