Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Fotografi

Jeg er et suppehue

Haha, føler det er litt småkleint å begynne å skrive til dere nå.. Har jo ikke akkurat vært så jævla aktiv på denne bloggen. Ikke det at jeg har en annen blogg, så ikke bli redde! Men ja, har vel egentlig veldig lite å si samtidig som jeg har veldig mye. Det er bare det at.. hvor skal jeg begynne?

Skole tar jo opp mye av tiden min, det vet dere. Det gjør den for de fleste. Jeg har ikke akkurat så mye lekser, men blir fort andre ting jeg prioriterer fremfor blogging uansett. Jeg har heller ikke tatt så mange bilder. Kameraet har som oftest ligget i skolesekken, annet enn hvis vi har hatt en eller annen fotooppgave. Men da har jeg ikke tatt noen bilder jeg ble så fornøyd med at jeg kunne legge dem ut her. Vil jo at det skal være en fornøyelse å gå inn på bloggen min. Det vil jo alle(?)

I tillegg er Lasse her. Han skal være her i litt over 2 uker nå, så han er en selvsagt førsteprioritet. Mens han er her bruker vi ikke å ta særlig med bilder, bare sånne klissete kjærestebilder på snapchat. Det vil dere vel ikke ha, tenker jeg? Uansett, så har jeg ikke hatt særlig lyst til å blogge uansett. Av og til gidder man bare ikke gjøre det, man tenker bare på alt annet. Sånn er/var det for meg i alle fall. 

Uansett! Jeg har faktisk tatt noen bilder i studio av Benedikte og Marcus, men de er ikke her slik at jeg kan spørre om jeg kan legge ut bilder av dem. Kanskje senere. Men Marcus tok bilder av meg, og de ble jeg veldig fornøyd med! Så de som er venn med meg på facebook kommer nok til å se at jeg har fått nytt profilbilde snart. :DFikk ikke til å ha dem ved siden av hverandre, så det ble som det ble. Men nå skal jeg ta å stikke, for vi har time snart. De andre i klassen har gym akkurat nå, men jeg ble ikke med på grunn av at jeg har litt problemer med ryggen og slikt. Jaja, life goes on. Så forhåpentligvis prates vi senere. Kommer an på blogglyst og bilder. Skal prøve å bli flinkere, men jeg lover ingenting. Ha en fortreffelig dag uansett, så ser dere meg kanskje snart igjen! :)

En liten plass kalt Nyksund

Et bortglemt innlegg

Hei! Da var jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en herlig tur i Nyksund. Det var egentlig veldig koselig, mye bedre enn jeg hadde forventet. Tok en del fine bilder, latteren min kunne man høre på lang vei og koselige stunder. Bildene derfra kommer senere, enten i dag eller i morgen. Nå kommer i alle fall et litt bortglemt innlegg som egentlig skulle postes før jeg dro, men jeg glemte det jo selvfølgelig... Heh.

Håper dere har en fin dag videre, så snakkes vi snart! :)

Floral background

Det var da dagens bilder. Har en del klær å vise dere som jeg kjøpte i Trøndelag, men venter til Lasse kommer tilbake slik at han kan være fotografen. Nok om det. Noe dere ikke vet, er at jeg skal på VG-lista i morgen! Jepp, på Sortland. Trodde ikke at Sortland kom til å få så gode artister, men Anders Nilsen, Staysman, Marion Ravn og Gabrielle kommer jo dit! Tror faktisk jeg gleder meg mer til å dra på VG-lista i år enn jeg gjorde i fjor. Da var jeg jo i Trondheim. De eneste som egentlig var interessante for meg da, var Broiler. Så håper det blir morsommere denne gangen! :)

Ellers har jeg ikke så veldig mye å si. Skal få nytt design snart (som jeg sa i videoen), men tror ikke jeg kommer til å legge det inn før jeg har fått laget en ny header. Har en super idé som jeg tror kommer til å bli bra, men da må jeg vente til Lasse kommer tilbake. Kanskje, bare kanskje, lager jeg en liten header bare for å kunne legge inn designet, men vi får se hva det blir til. Uansett, så får dere ha en fin dag videre :)

Hva syns du om bildene? ♦ Skal du på VG-lista på Sortland?

Hemmelige pauser

Jada, her er jeg. Er utrolig dårlig på blogging for tiden og jeg beklager veldig mye for det. Jeg har hatt god tid til å blogge, men tankene har vært litt andre steder. Kan jo gi dere ett hint; pappa er på sykehuset igjen. Skal ikke fortelle så mye om det, men dere forstår vel at man heller vil tenke på familien enn å blogge. Men her er jeg. Har så mange bilder jeg ville vise dere, så jeg måtte jo begynne å legge ut en gang. 

Lasse og jeg er hjemme hos meg akkurat nå, tilbake i Lofoten. Vi dro hjem på tirsdag, noe som ikke var så veldig gøy. Vi koste oss kjempemye i Trøndelag, så jeg håper det ikke blir så lenge til vi drar dit igjen. Etter at vi kom hjem igjen har vi ikke gjort særlig mye. Ettersom pappa ikke er hjemme, har det vært litt vanskelig med transport osv.. så vi har mest bare ligget i sengen og sett på film. Men det er jo koselig det også.

Hva syns du? :)

Polaroid-mania!

Der var Lasse på plass! Er så godt å endelig kunne ta på han igjen, selv om det bare var ca. en uke siden vi sist så hverandre.. Uansett, han kom med en utrolig bursdagsgave. Det var en slags printer hvor man kunne skrive ut sånne polaroid-bilder fra en smarttelefon. I tillegg fikk jeg 5 forskjellige linser til telefonen. Fisheye, macro/wide angle, super fisheye, polarizer og telephoto 2x. Det er utrolig morsomt å holde på med, har allerede hengt opp 3 bilder på veggen min. Han er en ordentlig godgutt.♥

Har dere en fin dag? :)

Fotojobb: Monika og Sondre

Hva syns du? :)

Summertime sadness

Leter du etter en fotograf som tar småjobber i Lofoten?

Pictures I take when I'm bored

∞ Hva syns dere om bildene? ∞

In the studio

Haha, og ja, vi har samme topp på oss. Vi tenkte vi liksågodt bare dele på den siden den var så fin. Noe dere kanskje fant ut selv, var at jeg har tatt bildene av Benedikte og hun har tatt av meg. Ble veldig fornøyd med resultatet, både med bildene av henne og meg. Føler litt det er jeg som har fått henne litt inn i fotoverden (siden jeg alltid spør henne om hun kan ta bilder av meg), så tar liiiitt skylda. Men hun er flink. ♥ Annet enn det har jeg ingenting å si. Faktisk. Så håper dere får en fin dag videre!

Bitches on the beach

Heihei! Er faktisk ikke så veeeldig lenge siden dere så meg sist, så er faktisk litt stolt over meg selv. I dag var jeg på stranda med klassen min, noe som var utrolig trengende. Vi har hatt noen utrolig varme dager i det siste, så er godt å endelig få kjølt seg ned. Håper alle dere andre har like fint vær som oss i Lofoten, også håper jeg at dere får en fin dag videre. Forresten, hva syns dere om bildene?

Lovebirds

Urban photoshoot

Hva syns du?

SpringI love bad bitches, that's my fucking problemPass opp for hunden

Hun er vel kanskje ikke så mye å passe opp for, men er over gjennomsnittet hyper. Hun er uansett verdens beste hund, og hun var skikkelig flink i dag som gadd å stille opp som modell for meg.♥ Ha en fin kveld, alle sammen!

The birds tells me spring is here

Kan jeg få sagt hvor godt det får å få kameraet tilbake? Var så godt å stå opp i morres og vite at jeg hadde mulighet til å ta bilder med mitt eget kamera. Dermed sminket jeg meg og fant noe passende å ha på meg. I tillegg fikk jeg pappa til å farge etterveksten min, så jeg er rimelig happy nå. Også kjenner jeg at våren er her. 12 plussglader og sol. Jeg koser meg.Forresten, av de like bildene som er redigert forskjellig, hvilket liker dere best? Setter stor pris på respons! Ellers er det vel ikke så mye å fortelle. Ferien er snart over og skolen er i full gang igjen... Men jeg skal prøve å kose meg de siste dagene, og det håper jeg dere gjør også. Dere ser meg sikkert igjen snart! (Forhåpentligvis) ♥

VSCOcam

 

 

Jeg regner med at de fleste har hørt om appen VSCOcam? Yes, var det jeg trodde. Siden jeg, som sagt, ikke har kamera, tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder jeg har redigert på VSCOcam. Er egentlig ganske fornøyd, for de ble ganske kule. Spesielt de 2 øverste. Men det var egentlig det eneste jeg hadde å si for denne gang. Ha en fin dag videre :-)

#Selfie

Hadde en oppgave på skolen i dag hvor vi skulle skrive og ta bilder rundt begrepet Selfie. Det er en av de morsomste oppgavene jeg har fått på lenge, rett og slett fordi det er en ungdommelig oppgave. Tenker meg at mange på min alder kjenner seg igjen når de hører noen si selfie? Haha, tenkte meg det! Og det syns jeg var veldig gøy. For dette er jo noe jeg vet om og noe jeg gjør ofte, kan man si. Er på snapchat døgnet rundt, og det er ikke ofte jeg ikke tar selfie. Så vil nok si jeg er rimelig proff. Hehe. Hvor mange selfies tar du i løpet av en dag?

Kanskje jeg muligens kommer sånn halveis tilbake

Jauda, har jo hatt veldig lyst til å komme fullt og helt tilbake, men er ikke noe jeg kan love å holde. Skole, venner og andre ting tar mye tid, dermed er det ikke mye tid til blogging. Føler jeg sier dette hver gang... Men uansett, så har det jo blitt lysere ute, dermed blir det automatisk morsommere å ta bilder. Bildet over her ↑ er tatt på skolen i studio da, men samma det. Sååå, har veldig lyst til å komme sånn halveis tilbake, sånn at jeg blogger sånn i ny og ne. Annenhver dag, kanskje hver. Vi får se :-)

Har blitt veeeldig glad i å redigere øynene blåere. Som oftest prøver jeg å gjøre det så naturlig som mulig, men her lekte jeg meg bare frem. Anyway, nå skal jeg ikke blogge mer. For i dag. Tror jeg. Haha. Så ha en flott dag videre!

Smoke on the waterCredz til min vakre bestevenninne, Benedikte

September


"Her kommer Erik (Erik!) og muntrer deg litt opp BÆRTBÆRT"

De 4 øverste bildene brukte jeg faktisk i en fotooppgave. Fornøyd jeg. Yeye, uansett... Beklager! Det er mye foto og redigering på skolen, dermed blir jeg litt lei av slikt. Bloggingen ligger derfor langt ned i what to do-listen. Nå som vi har høstferie skal jeg prøve å blogge litt mer. Håper på at det blir noen fler bilder med Benedikte snart, for hun er rett og slett utrolig fin å ta bilder av. Vi har det så moro sammen og så er hun svært fotogen. Elsker den jenta så mye. 

Bildene er tatt i September-tiden, men mest i begynnelsen og slutten. Når vi begynner med mer krevende oppgaver på skolen hvor jeg blir litt mer fornøyd, skal jeg legge de ut på bloggen. Dagene er litt krevende, og det blir liten tid til blogging. Når man skal prioritere både skole, venner, lekser og pauser blir tiden som er igjen minimal. Skal i alle fall prøve å legge ut bilder når jeg har tatt noen bra, så får vi se hvor ofte det blir. Men nå skal jeg fortsette med det jeg holdt på med, så snakkes vi vel om ikke så lenge! Ha en flott helg og god kveld :-) 

Lips

Just some pictures

Ha en fin kveld!

A drop in the ocean

Er faktisk utrolig vanskelig å ta slike bilder med objektivet jeg har. Klarer ikke å forklare hvorfor, det bare er sånn! Uansett, har tenkt å komme ut med minst et innlegg til i dag, men aner ikke hva det skal være! Så det hadde vært veldig koselig om dere hjalp meg :-) Dere vet jo selv hva dere vil ha, og som blogger er jo det egentlig min jobb å finne ut... Men ikke i dag! Kommenter hvilke type bilder og innlegg dere vil ha, så ordner jeg det sikkert i løpet av dagen! Ha en fin dag videre :-)

Don't let anyone make you feel worthless

Having that "happy-moment"

 

Jeg vet at bildene er veldig like, men jeg ble så utrolig fornøyd med alle bildene, så det var rimelig vanskelig å velge bare 15 av dem. Fikk et så fint fokus og fine farger, og det er ikke ofte jeg blir  fornøyd med bildene jeg tar. Håper virkelig at dere liker dem hvert fall nesten like bra som det jeg gjør! Kanskje jeg til og med lager en header ut av bildene ;-) Vi får se hva tiden bringer. Håper dere får en fin dag videre og koser dere masse♥

Born to be free

I was born to be the only one carrying my body.

In the middle of the night

Hva syns dere? :-)

Du kan ikke forvente annet på en søndag

Som sagt, er ikke annet å forvente på en søndag. Da får du bilder av meg, for det er rett og slett ikke annet å ta bilde av. Okay, det er det jo, men jeg liker å være foran kameraet, og det må jeg få lov til! Jeg må jo også se ut som en mann for dere, for det ser ut som jeg har skjegg på noen bilder... Det er rett og slett pga fokuset og skarpheten, for dere burde alle vite at dere også har hår i ansiktet ;-) Uansett, kommer kanskje et innlegg til i løpet av kvelden, men da må jeg finne noe annet enn meg selv å ta bilde av... Hoho, ha en fin søndagskveld!

Himmelen klokka 3 på natta

Jeg tror jeg må være lengre oppe om kveldene.. Bildene er faktisk såvidt redigert, men det er jo selvfølgelig en grunn til at noen av bildene er veldig forskjellige fra de andre. Jeg endret ganske ofte på modusen jeg hadde den på, så de blålige bildene er tatt på M og de rødlige (de som er mest lik hvordan det faktisk var) er tatt på natur-modus. Ble ganske overvelmet når jeg gikk på badet klokka 3 i natt. Jeg tisset ferdig og sprang for å hente kameraet. Dere ser jo resultatet ;-) Men nå har jeg ikke mer å si for i dag! Kanskje jeg begynner med sminkekolleksjon-videoen i morgen, så får vi se hva som skjer! Ha en fin kveld videre :-)

Stranda på Unstad

Det var en utrolig fin dag, angrer ikke på at jeg dro i det hele tatt! Hadde egentlig tenkt å ta med Alexander, men han hadde besøk, så Maiken, pappa og jeg dro istedenfor. Som dere ser, tok vi maaange fine bilder, og har enda mange fler! Uansett håper jeg dere har en fin kveld videre og sover godt i natt (med meg luskende utenfor vinduet).

One fresh coke

Det fins ikke noe bedre enn en iskald cola på en varm sommerdag ♥

Sick, man, fucking sick

Ta fatt i krølltangen

Etterhvert prøve jeg meg frem på Selective Color, så noen av bildene har litt annerledes farge enn de andre. Hadde en trang til å ta bilder i dag, noe som jeg forsåvidt alltid har, men akkurat i dag ville jeg gjøre noe ut av det. Jeg tok tak i krølltangen og en av mine nye, fine kjoler, og gikk ut for å ta bilder. Er ikke egentlig noe spesielt glad i å ta bilder når det er sol, spesielt når jeg ikke har reflektor. Når jeg skaffer meg reflektor, en vakker dag, skal nok solen bli godt utnyttet! Jeg vet at det blir overskyet fra Mandag og utover, og da syns jeg det er mye bedre å ta bilder. Man får et bedre lys og solen skinner ikke øynene. Annet enn det, har jeg ikke mye å skrive om. Håper dere liker bildene og at dere har en fin dag videre! :-)

I am a happy butterfly

Og ja, jeg liker bildene mine lyse. Veldig lyse.

The delicious weather

Halloen! Som sagt var jeg hos Caroline i går, og den største grunnen til at jeg var der, var for å ta bilder ;-) Vi tok maaange fine bilder, så ble utrolig fornøyd. Har ikke så mye å skrive, annet enn at Katrine og jeg dro med Maiken og Johanna på bowling og restaurant. Det var liksom Maiken's bursdagsfeiring :-) Det var kjempekoselig, og vi har alt planlagt å ha skrekkfilm-maraton. Høres helt jævlig ut, men jeg hiver meg vel på uansett...

Det var det! Vi tok mange flere bilder, men de er på Caroline sin mac, ikke min ;-) Håper dere har en flott kveld videre og nyter det gode været!

Jeg blir aldri lei av selvportrett

Så sant, så sant! Hvis det er noe jeg aldri blir lei av, er det å ta selvportretter. Elsker også å ta portett av andre, men har større mulighet til å ta bilder av meg selv enn andre. Uansett, har ikke fått så mye gjort i dag, men har bestemt at jeg skal dra til Mo i Rana i morgen. Blir så ufattelig trist å dra fra mamma og Arnt, er så jævlig å måtte dra fra dem. Hvis jeg ser på den lyse siden, får jeg møte Amanda, Tommy, Nadja, Ane Mathea, Jakob, Mustafa og alle de andre! Det er 2 sider på alt ;-)

Men nå skal mamma og jeg spille kort, og etterpå skal hun få lov til å hjelpe meg med å pakke :-) Håper dere har en fin dag videre, og at dere har mye bedre vær enn det vi har her! 

I miss you

Nothing to do

Hei! Når man ikke har noe å gjøre, er det bare å blogge. Kommer meg liksom ikke ut av huset, for alt er stengt. Siden jeg kjedet meg så mye, gikk jeg bare på badet for å sminke meg, for så å ta på meg noe fint. Så tok jeg selvfølgelig bilder. Er det noe annet å forvente? 


Når det ikke er noe å gjøre, er det bare å ha en interessant samtale med bamsen sin.

Det var det. Blir ikke så lenge til jeg drar til Mo i Rana. Mandag, tenker jeg. Da tror jeg ikke det kommer til å bli så veldig mye blogging, kanskje hvis jeg er mye med Amanda. Hun og jeg tar alltid bilder sammen, det er så koselig å ha minner! Elsker å se tilbake på bilder av folk og steder jeg savner, jeg får liksom en god og vond magefølelse samtidig. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? Uansett, det kommer et til innlegg i dag, men inntil da får dere ha en flott dag videre! Og så håper jeg dere ikke kjeder dere like mye som meg ;-)

Når det er så varmt ute at du må være inne

Aah, er så deilig når man kan kjenne at sommeren er her! Er jo så varmt ute, at det er helt uutholdelig å gå uttafor døra. Når jeg begynner å bli litt kald igjen, går jeg ut. Er så deilig å få tatt i bruk solbrillene! Men nå har mamma laget kyllingvinger og potetmos, så må forte meg! Ha en flott dag videre!♥

Ny header + bilder!

Hei! Siden jeg egentlig, innerst inne, blir veldig fort lei headere, måtte jeg bytte den som var. Utrolig snilt at hun som lagde designet, gadd å sette inn en gif som header, for det klarer ikke jeg! Derfor beklager jeg til henne, men jeg kommer til å ha designet mye lengre enn headerne ;-) Ellers har det ikke skjedd så mye, har vært og spist med mamma og Arnt på rødbrygga, de har veldig god mat der! Tok litt bilder med en gang vi kom hjem, jeg kan jo ikke blogge og være bildefri, kan jeg vel?

Ha en fin kveld!♥

Flowerpower på Inderøy

Ble utrolig fornøyd med bildene, for de har så mange fine blomster her! 

Har ikke så mye å fortelle, siden vi ikke har gjort noe spesielt enda. Bare vent til vi skal på shopping i Steinkjer og Trondheim! Da blir det saker! Ha en flott dag :-)

Yolo

Ja, jeg kom ikke på en annen overskrift... Har ingenting kreativt i hodet mitt akkurat nå, fordi jeg prøver å innstille hodet mitt på trening! Ja, jeg skrev trening! Jeg har nemlig fått meg medlemskap på Stamina, så nå blir det boler av meg! Hihi, neida, jeg skal bare prøve å gjøre det samme som de fleste andre jenter... Flat mage, tynnere lår og armer, osv... Ja, du skjønner poenget ;-)

Dette er da bilder fra i går, når jeg var hos Alexander. Men nå skal jeg trylle frem litt treningstøy, så blogges vi senere! Ha en fin dag♥

I'm a royal nerd

Joda, er ikke så masse å finne på... Har liksom ikke så mye nytt å ta bilde av, mye bedre når man har en venn å ta bilder sammen med! Ta kommer mulighetene tydelig frem! Men nå skal jeg snart til Alex, så blir ikke så mye blogging fremover i dag. Får se om jeg tar med kameraet til han eller ikke. 

Prøvde meg litt ut på Svampebob, vet ikke om jeg er fornøyd eller ikke... Hva syns dere? Men nå må jeg gå, så dere får ha en fin, solfylt dag!♥

"The nature in Lofoten never fails"

Redigerte bildene før jeg fikk nytt design, så de blir lastet opp i 900px.


Skal få samme høytalere som Alex!


Klarte selvfølgelig å knuse et glass.. Tiho

"Have you ever wished that you could fly?"

Levitasjonsbilder er alltid morsomme å ta og lage. Spesielt med Maiken! Likte dere bildene? :-)

Katta til Maiken

Ja, i dag har det blitt masse bildeknipsing! Vi har tatt konfirmasjonsbilder, levitasjonsbilder, kattebilder og vanlige bilder. Dere skjønner kanskje på overskriften hvilke som kommer nå? Yes, du gjettet riktig! Katta til Maiken. Kjempesøt skapning som elsker å kose. Utrolig fin å ta bilde av også! :-)

Flere bilder kommer snart! Enten i morgen eller senere i kveld. Vi får se hva jeg gidder ;-) Så hva syns du om bildene? Ha en fin dag videre!

En fotograf må alltid ha mer enn bare én linse

God morgen! Må være ganske rask siden jeg snart skal til Maiken og ta bilder. Har tatt bilder gjennom hele konfirmasjonstiden hennes, så det er jeg som har tatt bilder til invitasjoner, gjennom hele konfirmasjonen og i dag skal jeg ta bilder til takkekortene. Føler meg så proffesjonell som har en fotojobb, haha! :-) Enda morsommere blir det i dag, for jeg fikk nemlig et nytt objektiv i dag! Jeg fikk EF 50mm 1.8 av pappa, og er allerede superfornøyd. Har jo selvfølgelig prøvd det ut ;-)


Dette er selvfølgelig ikke tatt med den nye linsa, for linsa som er på bildet et den nye ;-)

Her kommer bilder tatt med den nye linsa:


Dette er da den gamle linsa. Ettersom at det er zoom på den og ikke den nye, så er det stor forskjell på lengden. Skikkelig uvant å ikke ha zoom!

Kjempefornøyd!♥ Er fult klar over at jeg kunne tatt mye bedre bilder, men det var jo bare en prøverunde ;-) Kommer helt klart til å bruke dette objektivet mest i dag, og bilder kommer selvfølgelig ut på bloggen. Men nå roper pappa på meg, så jeg må stikke! Ha en fiiiin dag videre!

Kjedeligstesommerferienever.org

Er jeg den eneste som føler dette er den kjedeligste sommerferien noen gang? Jeg vet den såvidt har begynt, men hver eneste gang sommerferien har begynt, har jeg hatt så mye å gjøre og levd livet fult ut! Ikke denne gangen, nei! Selvfølgelig, det er dritdeilig å kunne sove lenge (selv om jeg ikke hatt muligheten til det hittil...). Det er jo enda 11 dager til jeg faktisk skal gjøre noe! Ja, hvis dere lurer på hva jeg har planlagt i sommer, så skal jeg til mamma (Trøndelag) om 11 dager, og etter jeg har vært der i 10-11 dager drar jeg til Mo i Rana og er der så lenge som mulig. I tilegg har pappa og jeg bestemt oss for en dagstur til Sverige i løpet av sommerferien, men har enda ikke planlagt når.

OG det er heller ingenting å blogge om! Jeg føler at hvert eneste innlegg burde ha bilder, jeg blogger ikke uten å ha bilder å legge ut. Det er utenkelig for meg. Jeg er veldig glad i å ta portretter både av andre og meg selv, men det er nesten ingen som er hjemme! På torsdag derimot, da skal Maiken og jeg ta en hel haug med bilder! Ja, vi planlegger det. Gled dere, da blir det bildemaniaaa!

Og ja, jeg var i byen en tur, men dro tidlig hjem fordi det begynte å regne og det var ingenting å gjøre. Kjøpte meg en bukse fra cubus, prøvde å ta bilde av den, men de ble ikke noe bra. Derfor får dere bare dette bildet. Bra nok for meg. Eeeelsker lyse bukser♥


Ble så fornøyd med dette bildet! Fineste pusetatten♥

Men nå fikk jeg akkurat en goood idé til header, så følg med videre utover kvelden, så kommer det nok nytt design og ny header :-) Ha en fiin dag videre!

Sengeliggende

God kveld i stuggu. Dæven, jeg er giddalaus, men samtidig er jeg litt rastløs. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med livet mitt... Ja, derfor har ikke dagen gått til så mye. Hadde egentlig tenkt til å dra en tur til byen, men fant ikke ork til å gjøre det. Derfor venta jeg til pappa kom hjem og så spiste vi på Felini. Good mat!

Før pappa hadde kommet hjem, tok jeg meg en real photoshoot i senga. Høres sexy ut, hva? Haha, jeg er ikke skapt for å være sexy, tro meg!

Beklager for at innleggene oftest bare inneholder bilder av meg... Jaja, når man først er i gang, legger man ut maaange!

Har gitt pappa beskjed om å male trefargene på rommet mitt og hvitt sengetøy. Håper det skjer i nærmeste fremtid! Hvis det gjør det, skal jeg selvfølgelig legge ut bilder før og etter :-)

En siste ting! Ikke glem å kommentere på spørsmålsrunden!

Ha en fin dag videre :-)

Vel, det er jo typisk..

God kveld! Aah, er jeg den eneste som har blitt avhengig av Vine? Jeg går innom der flere ganger per dag og sitter og ler av randome vines. Fritids? Helt klart. Hvis du har veldigveldig lyst til å følge meg, så heter jeg Rose Rydning. Oia, kom det som et sjokk? Unnskyld..

Jeg sa at jeg skulle finne ut noe å blogge om i dag, ikke sant? Joda, jeg fant meg selv. Det vil si at jeg tok hauger med bilder av meg selv. Typisk meg, hva? Selv om det bare er bilder av meg, kan det jo kanskje hende at dere syns det er utrolig morsomt å se på bilder av meg der jeg ser ut som en halvnaken bavian? Ijess, da går vi for den.

Ha en fin kveld videre!

Just feel good about yourself. You are excellent at being you.

Beklager for lite blogging i det siste. Dere forstår det vel kanskje, da? Amanda kom på torsdagskvelden, ble helt gal og var med henne hvert minutt som gikk. Dagen etterpå var det skole og vi dro rett til byen etter det. I dag sto vi sent opp, og måtte forte oss med å gjøre det vil skulle for hun og onkel Per skulle snart dra. Når hun va dratt, dro jeg rett til Alex for å fylle tomrommet etter Amanda. Slik har det vært.

Amanda og jeg har tatt bilder, men velger å ikke legge dem ut før jeg får godkjennelse på hvilke bilder jeg kan legge ut. Hun er litt pirkete, skjønner dere... Haha, neida! Så siden jeg ikke har så mye å blogge om, legger jeg bare ut noen bilder som jeg tok for ca. en uke siden. Ble utrolig fornøyd med bildene, så håper dere liker dem like godt som meg :)

Har lagt ut 3 bilder fra bildeserien før, derfor gidder jeg ikke legge dem ut på nytt. Nå skal jeg ta det litt med ro og se om jeg får noen fotoidéer til i morgen :) Ha en flott kveld!

Pusetatter og bissevovver

God kveld! Må bare fortelle at jeg syns det er utrolig koselig at det er så mange som går innom bloggen min! Jeg poster 1 innlegg, og får 100-200 sidevisninger. Koselige kommentarer får jeg også. Det setter jeg virkelig pris på! Tusen takk♥

For noen dager siden, etter å ha sett gjennom Unge Fotografer Norge på facebook, fikk jeg masse inspirasjon og valgte derfor å gå ut for å ta bilder. Tok bilder av den ene katten min, hunden min og plantene som akkurat har kommet opp. Elsker når de forskjellige blomstene og syregress kommer opp, for da vet jeg at det ikke er lenge til sommer. Selvfølgelig når jeg ser knott, veps, humler og klegg føler jeg også at sommeren er i gang, men de kunne gjerne "stukket" sin vei, haha. Dere forsto den, ikke sant? Livet mitt er verdiløst. Haha, nei, jeg tuller bare. 

Hva syns du om bildene?♥

A delicious summerday

Joda, fant litt ekstratid. Hadde ingenting å gjøre akkurat nå, så bestemte meg for å legge ut noen bilder som Katrine og jeg tok for noen dager tilbake. Eller, det er egentlig ganske mange. 25 bilder, tror jeg det er, for å være helt nøyaktig. Har tenkt å legge ut et lite innlegg til, men det kommer nok ikke ut før i morgen. #ForhåndsskrevetYolo
Haha, en kompis av meg har gjort meg besatt av hashtags. Men det er fordi han er skikkeli fjortis, og dere vet vel hvor raskt man blir påvirket av fjortiser? ;) Haha, neida.

 


Følte for å gjøre en Megan Fox pose. Syns jeg ligner litt...

And that's it! Skal begynne på et lite innlegg nå som kommer ut i morgen en gang. Skal vise dere den spennende pakken jeg fikk i posten!♥ Så skal begynne på det nå, og få Amanda til å svare meg! Aaaah, blir så frustrert, for jeg venter på at hun skal fortelle meg noe viktig, men hun er jo umuulig å få kontakt med.. Jaja, ha en fin kveld videre!

Bubbles!

Haha, hver gang jeg hører eller sier bubbles, tenker jeg alltid på han fisken fra Oppdrag Nemo som har den kista med bobler, og er helt besatt av dem, og lar ingen røre dem. Haha, jeg dør.. Men ja, uansett, disse bildene er tatt mens jeg var i Thea sin bursdag, og syns de ble utrolig kule!

Syns de 2 nederste bildene ble ekstremt kule! *Proud* Haha, ja men uansett, nå må jeg rekke bussen som går til Svolvær! Må jo være litt med vennene mine også, kan ikke bare blogge ;) Ha en fin dag videre!

Water outside is called rain, water inside is called pain

Tenkte jeg skulle begynne å filme på en "Hva jeg har i vesken min-video" siden det var noen som etterspurte det. God kveld, snart paradise!

Are you willing to take the next step?

Var ute å gikk, tenkte at tankene også trengte en liten luftetur.

YoloHar forresten klær på meg, dro bare ned toppen litt. Nude pictures, kinda. Har sett at mange andre gjør det, så jeg bestemte meg for å være litt yolo. YOLO

Smile because you can

God kveld, godtfolk! Har vært en lite innholdsrik dag, for å være helt ærlig. Bare innehold skype, musikk, sminke meg, vaske badet, ta bilder, støvsuge, osv.. Oii, det virker kanskje som at jeg har gjort mye, men de forskjellige tingene tar veldig kort tid, unntatt skype, der bruker jeg evigheter..! Jeg gadd ikke ta opp kamerastativet, selv om jeg ville ta slike nære portretter som Cecce bruker å ta av seg selv. Jeg er så lat..


Jeg redigerte to bilder forskjellig, hvilket likte dere best?

Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting med livet mitt, ha en fortsatt fin dag!♥

Gutta boys og meg

God kveld! Skal på kino i kveld, men det er enda noen timer til, så jeg fant ut at jeg hadde tid til å blogge litt! Jeg skal se Hans og Grete med Jostein, Alexander og Geir-Inge, tror ingen kommer til å få med seg noe av filmen, fordi vi kommer bare til å si "Ikke ta på osten" eller komme med annen rar internhumor. Derfor elsker jeg guttene i klassen min, fordi vi har stort sett helt likt humor. Og humor er viktig egenskap for bestevennene mine! 

Før i dag gikk det opp for meg at jeg skulle ta noen bilder. Jeg sminket meg, tok på meg litt andre klær, gikk ut og begynte å ta haugevis med bilder. Jeg ble utrolig fornøyd! Det ser dere kanskje på headeren og profilbildet? Syns dere det ble fint? Her er noen andre bilder jeg tok:


Jeg vet at 2 av bildene er i headeren, men gadd ikke redigere fler enn disse. Det var disse som var valgmulighetene mine for nytt profilbilde, og jeg valgte det øverste til høyre. Kanskje jeg gidder å redigere noen fler av bildene, slik at dere kan få se de også, men akkurat nå må jeg samle energien min til jeg skal ut i kveld. Håper dere får en fin dag videre!

Hva syns dere om bildene og den nye headeren?

Feeling like a lady

Aah, god kveld! Skal ikke sutre til dere om at jeg har vært dårlig til å blogge de siste dagene, så vi går bare videre! Vil bare si at det var utrolig koselig at så mange kommenterte på forrige innlegg, kjempeflott å se at noen leser bloggen min! Det negative er jo at statistikken er gåen. Jaja, det ordner seg vel. Noen som vet hva jeg snakker om og vet hvordan man kan fikse det? Hadde vært til super hjelp!

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn skole. Siden det er så mye snø ute, har vi ofte basekrig i friminuttene. Hvis du ikke vet hva basing er, betyr det at du bare dynker noen ned i snøen og rett og slett bare sloss i snøen. Vi har i tilegg en bakke hvor vi hiver hverandre ned. Jeg bruker sjeldent å være med på det, men av og til, når jeg har nok klær og føler meg sterk, bruker jeg å bli med.
Når jeg kom hjem hadde jeg frostskader etter å ha blitt kastet i snøen så mange ganger. Jeg aner ikke hvor varmt vannet var, men det begynte i alle fall å dampe, selv om jeg ikke kjente noen forskjell, haha.

Jeg tok noen bilder, og så etterhvert at jeg ble veldig fornøyd, så en av disse bildene kommer mest sannsynlig til å bli mitt neste profilbilde på facebook. Hadde hjulpet mye om du kommenterte hvilket du likte best!


Redigerte samme bilde to ganger, bare for å se forskjellen.


Så si meg.. hvilket av de 4 bildene likte du best?♥

Hello nobody!

Aah, føler jeg bare sitter her og skriver til meg selv.. Er det egentlig noen der ute som ser på denne bloggen? Enten så funker ikke statistikken min på blogg.no eller så er det virkelig ingen som bryr seg om det jeg legger ut her? Haha, si fra i så fall, så skal jeg slutte på flekken! Dere forstår vel at man må ha noe som dytter noen opp? Hvis toppbloggerne ikke hadde noen lesere, ville de neppe blogget.. Jeg er helt lik, skjønner dere!

Likevel, har jeg tatt noen bilder i dag. Jeg bruker jo tid på dere (eller uansett om det er noen der), fordi jeg syns det er artig å ta bilder og redigere dem. 
Jeg sitter nå og hører på musikk skikkelig høy, diiigg♥ Hva gjør dere?


Ganske dårlig kvalitet, men jeg syns vi var så søte♥


Min arbeidplass!


Snausleppa jooThat's it! Ha en kjempekoselig dag videre og lev livet!

Having a good imagination

Skal ikke skrive så mye, bare fortelle dere at jeg ble veldig fornøyd med disse bildene. De var fantastiske å redigere, syns de ble så koselige og lyse. Elsker lyse bilder! Håper dere liker dem minst like mye som jeg gjør, har brukt god tid på dem!

Gjerne kommenter hva du syns om bildene, da lyser du opp dagen min, veit du ♥

God kveld

God kveld, alle sammen! Har nå merket at alle sammen er svært få, sidevisninger og lesere gikk rett til bunn i dag, selv om det var ganske høyt igår. Hvis dere som faktisk leser har lyst til å hjelpe meg, hadde det vært koselig om du delte bloggen min på facebook, skrev om den på din egen blogg eller linket meg på bloggen din♥ Uten lesere skriver jeg jo bare til meg selv. Ingen vits i å ha blogg uten noen som leser den, er det vel?

Uansett! Jeg så litt rundt på forskjellige blogger, og var innom favorittbloggeren min, Cecce. Hun tar mye bedre bilder enn det jeg gjør, selv om jeg har et mye dyrere kamera enn det hun har. Jeg forsket litt rundt på dette, og fant ut at hun tar bildene sine i noe som kalles RAW. Etter et par timers slitsomt arbeid fant jeg ut hvordan jeg stilte kameraet mitt inn på RAW, og ble forbløffet over hvor mye bedre det ble! Enklere å redigere bildene, i tillegg til at de blir finere. Syns jeg, i alle fall♥Og som dere kanskje la merke til, har jeg laget en ny signatur på bildene mine! Jeg ble ikke helt fornøyd, men jeg slet veldig med å finne søte fonter, så skal lete etter flere neste gang jeg får tid♥ Så.. Hva syns dere om bildene? Og den nye signaturen?♥

Awkward

Okay, nå har jeg laga en header som jeg skal sette inn i designet så fort dette innlegget er postet♥ Skal være mest bilder, men vil først fortelle hvorfor jeg ble så forsinket med å poste innlegget. Det er fordi vi fikk besøk av ei dame (hun ser utrolig ung ut til alderen!). Hun er rundt 30 år, men ser ut som hun er 20. Faktisk, det er helt sant!♥ Hun er akkurat som min voksne bestevenninne. Men for en stund siden flyttet hun til Sverige, noe som gjorde at jeg ikke fikk se henne mer... Og nå har hun flyttet tilbake til Svolvær!♥ Jeg ble i ekstase når jeg hørte det for noen dager siden♥ Og i dag kom hun og forloveren hennes på besøk, og ble her i noen timer. Det var kjempekoselig, jeg ble så glad♥ Haha, rundingen i lomma er "linsebeskytteren" til kameraet!
Likte du bildene?

Making some epicness

Hellyeah!♥ 3 ganger på en dag, det må jeg si! Må bare si at jeg e uuutrooolig stolt over meg selv altså! Nå er det bare den headeren da.. Men problemet er at jeg faktisk ikke kan bytte header, fordi jeg finner ikke koden jeg skal legge den inn i, og hun som lagde designet vil ikke svare meg.. Noen som kan en kode der man kan legge inn header, og hvor skal man legge den inn? Vær så snill, hjelp meg!♥

Ellers i dag har Katrine vært hos meg, men hun kom ganske sent da. I 20-tiden kom Maiken en liten tur, og da så vi So You Think You Can Dance! Spennendeeee♥ Noen andre som liker det programmet? Er liksom besatt!♥ Annet enn det lagde Katrine og jeg en veldig misslykket oreo-kake, med press på misslykket! Tro meg, dere kommer til å spy hvis dere ser bilde av den, den ser skikkelig kvalmende ut.. Jaja.. Hahah♥

Likte du bildene?
Ser du på So You Think You Can Dance?

Vet du om en kode der man kan legge inn header, og hvor skal man legge den inn?

Happy morniiing

God morgen, alle sammen♥ Sovet godt? Stod opp klokken halv 11 i dag, en liten forbedring, haha♥ I dag kommer Katrine en tur, vi skal lage oreo-kake og se på So you Think You Can Dance♥ Favorittprogrammet mitt♥♥ Kanskje det blir tatt noen bilder, hvis hun gidder. Som oftest hvis jeg tar opp kameraet, hører jeg bare et stort sukk fra henne. Men etter hvert blir hun sånn at hun sier "Åååå, kan vi ikke ta bilder her??" Haha♥

Bildene i dette innlegget tok jeg før jeg tok piercingen, for kanskje en uke siden. Har ikke tatt meg til mot og redigert dem før nå, men her kom de, til slutt! 
Dere kommer sikkert til å høre mer fra meg i dag, så bare hold dere oppdatert♥ Vi snakkes!Hva syns du om bildene?
Hva skal du gjøre i dag?
 

Mo i Rana - Del 3

Jeg er imponert over meg selv. Jeg klarte faktisk å holde et løfte! Trodde faktisk jeg kom til å gi opp redigeringa og fortsette i morgen (Noen uker..), men neida! Nå er jeg ferdig redigert, og har masse bilder å legge ut, og mange idéer å dele med dere♥ Men tekst gidder jeg ikke mye av.. Kan si at jeg har endret litt av og til på signaturen min som jeg bruker å ha på bildene, men nå har jeg funnet en jeg tror jeg kommer til å ha en stund. Den signaturen er på alle disse bildene, tror jeg, så dere kan jo kommentere hva dere syns om den♥

Og en ting til! Hvis DU er flink til å ta bilder, og har en helt super innstilling på kameraet og en utrolig måte å redigere bildene dine på (helst i photoshop), kommentér det! Vær så snill, jeg trenger en ny måte å redigere bildene mine på! Se på disse bloggene: Taheeraa og EirinHallands. Disse jentene er KJEMPEFLINKE til å redigere, men jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan gjøre det de gjør i photoshop elements 9. Vet du det? HJELP MEG!♥
OSTEKAKE♥♥♥Syns du dette ble bra? Er litt usikker selv..Min vakre søster♥


Hva syns du om bildene?
Hva syns du om den nye signaturen?
 

Mo i Rana - Del 2

Jaa, da kom del 2 etterhvert også da♥ Jeg har virkelig ikke giddet å redigere dem.. Ikke bare fordi det tar lang tid, men også grunnene jeg sa i går. Altså det med header og profilbilde, osv.. Men hun fotografen var her i dag, og jeg fikk en del gode bilder av meg selv♥ Jeg ble ganske fornøyd med mange av dem, så kanskje det blir ny header og profilbilde snart♥ Vi satser på det!

Men dere skal få se del 2 av Mo i Rana turen. Dette er mest bilder fra når vi var hos Amanda, som dere alt har sett et bilde av. Det var utrolig koselig å se henne igjen. Hun er en av de personene i familien min jeg har best kontakt meg, og som er helt utrolig morsom å være sammen med♥ Vi kan kalle henne min familiebestevenn♥ Utenom familien, er hun en av mine gooode venner også da♥
Hahah♥

Ipaaaad♥ Har akkurat fått min egen, bare at den er hvit og har rosa "deksel"♥Søøt♥Håret mitt lukter goooodt♥Sprek!♥

Neste innlegg kommer i morgen eller kanskje i kveld.. Men som jeg sa i forrige innlegg, ikke alltid tro på meg! Jaja, vi får se. Snakkes♥ 

Green raindrops

Hallo♥ Haha, ja dere var heldig nå. Hadde egentlig ikke tenkt å blogge, men så sluttet det å regne, så jeg gikk ut for å ta noen "raindrops" bilder. Det endte jo med at jeg bare tok bilder av regndråper på blader og gress, så derfor kalte jeg innlegget Green raindrops♥ Følte meg kreativ♥

Uff, jeg føler liksom jeg gjør dette for ingen nytte. Jeg må jo si rett og i ansiktet på personer at jeg har lagt ut et nytt inlegg, for at de skal gidde å sjekke og kommentere.. Det er svært sjeldent jeg får en koselig kommentar av og til.. Men jeg tror jeg skal ha en konkurranse snart, eller spørsmålsrunde. Kanskje begge deler♥ Siden jeg drar til Mo i Rana med Katrine(Jentamii) på Tirsdag (Jaa, vi klarte ikke vente lengre..♥), så kommer jeg kanskje til å kjøpe noe til en fremtidig konkurranse♥ Hva ønsker dere å vinne i en konkurranse? Husk, ikke vær for dyre

Okay, da har jeg bestemt meg for det♥ Jeg er en veldig bestemt person, bestemmer meg veldig fort. Egentlig alt for fort... Hahah♥ Men kos dere med bildene!

- Likte dere bildene?♥
- Har det regnet hos dere i dag?

Only me, being me

Hei og hallo♥ Nå er det lenge siden, beklager! Og det mener jeg, dere aner ikke hvor uutholdelig samvittigheten min er når den først kommer! Uff, det er jo ikke bare dumt for dere heller, lesertallet går jo nedover også.. Såå, ja..

Og jeg har til og med hatt ting å blogge om, men jeg har glemt det hele tiden. Eller jeg skal vel kanskje være ærlig med dere og si at jeg ikke har giddet. Uansett så har jeg vært på tivoli, fått besøk og rett og slett bare vært opptatt. Unnskyld!♥ Men nå skal jeg prøve å være flink♥ Nå kommer da bilder av meg, noen som jeg tok hjemme for en stund siden, mens de fleste andre som ble tatt i Engeløya♥

Og jeg ser på andre blogger hele tiden, at bloggen min er ikke så fin og proffesjonell som den kanskje burde være for at dere skal faktisk like å lese her, men jeg skal prøve å få gjort noe med det, altså♥ Seriøst, kom med forslag, tips, nettsteder jeg kan besøke, osv..♥
Bildet måtte bli lite, ellers ble det dårlig kvalitet..

Haha, ble litt mange bilder av meg! Jaja, men uansett.. Jeg har endret redigeringsmetoden min litt, så hva syns dere? Vet ikke heeelt om det vises?♥

Incomiiing!

Haha, halloo♥ Har dere hatt en fin dag?♥ Jeg er ikke sikker på når jeg sto opp, men så mest på tv og mobilen, tenker jeg, og deretter dro vi på café♥ Det var kozy♥ Jeg bor jo hos ei som heter Kate akkurat nå, og datteren og barnebarnet er her på besøk også♥ Og jeg må bare si Awwwww til den ungen♥ Hun heter Ada♥ Hun er ei av de søteste jente-babyene jeg har sett!♥ Også er hun så koselig og grei, og man bare smelter hver gang hun smiler eller ler♥ Aww, love her♥

Men nå kommer da den tredje og siste delen av bildene jeg har tatt, som er en kattunge-utgave, som jeg skrev i går♥ Håper dere liker bildene♥


Hahah, Dat ass.
- Snakkes♥

Paradise number two

Heihei♥ Da fyker det hjem i morgen da! Det blir litt godt å komme seg hjem, men det er likevel koselig å være her♥ Har nå fått maaange fine bilder, og i morgen blir det mest sikkert noen bilder av meg i husken hun jeg bor hos har ved huset sitt, haha♥ Syns sånne "Huske-bilder" blir så fine, spesielt hvis man har kjole på seg♥ Noe som jeg ikke har med meg... Jaja!

Men nå skal dere få se del 2 av bildene jeg har tatt♥ Det blir altså 1 innlegg til etterpå, bare med bilder av katter♥ Hahah, kattunger da, de var så søøte♥


Er ikke heeelt sikker på om dette akkurat er en sommerfugl, men den var nå fiin♥

Her har vi fiiiine meg♥ 

Er jo bare helt forelska i disse!♥ De blir så ufattelig fine på bilder!♥ 

♥ 

Haha, begynner dere å bli lei av blomster-bilder, eller liker dere de?♥

Og forresten, i morgen (ganske sikkert) skal jeg begynne med spørsmålsrunde, så bare ha spørsmålene dine klare, så kan dere spørre dem i morgen♥

Paradise number one

HeiHei♥ Nå sitter jeg her, ser på tv, snakker med folk på facebook, og redigerer bilder♥ Midt i Engeløya!♥ Superkooos! Jeg har det så bra her, kan jo sitte i mange timer å gjøre ingenting. Det hadde jeg aldri klart hjemme, men akkurat her er det bare deilig. Også har jeg jo masse fint å se frem til♥ Wanna see?

29.06 - Tivoli med Madeleine♥

29.06 - Onkel Per "Kortkongen" kommer♥

Ubestemt dato mellom 30.06 og 1.07 - Forhåpentligvis tivoli en gang til med Katrine♥

04.07 - Katrine og jeg drar til Mo i Rana med Onkel Per og vi blir der i 2 uker♥

Og etter vi er kommet hjem får vi besøk litt i ny og ne♥


På båten♥


- Da kommer neste innlegg i morgen♥ Enjoy♥

The island of the angels

HeiHei, må være litt sånn veldig rask akkurat nå, har ikke pakket, hehe.. Og pappa og jeg skal spise først på Felini♥ (aaaner ikke hvordan det skrives!)

Derfor får dere nå bare noen få bilder av pappa og Lillepus♥

Snakkes♥ 

Fortiden

Heii♥ Dette blir da det siste innlegget i kveld. Syns jeg har vært ganske flink til å blogge i dag, selv om det ikke har vært så alt for mange bilder i hvert innlegg.
I morgen drar jeg avgårde til Steigen, eller enda mer korrekt, Engeløya. Er ikke det et fint navn? Jeg er så utrolig glad jeg skal dit, har mast om det kjempelenge, rett og slett fordi det er så utrolig fint der, og jeg har gigantiske muligheter til å komme tilbake med tusenvis av flotte bilder♥ 

Som jeg sa, så drar jeg i morgen, halv fire. Blir kanskje et lite innlegg før det, men jeg må pakke litt i mellomtiden. Jeg kommer hjem på Onsdag, men jeg aner ikke når. Selvfølgelig skal jeg blogge mens jeg er der♥ Det er et ganske ensomt sted med et lavt innbyggertall, noe som egentlig er ganske rart. Det er stooor plass og kjempefint.
Derfor er det ikke så mye å gjøre. Man kan ta bilder, sitte på pc-en og være ute. Det fins noen jeg kjenner litt lengre borte, men de har jeg ikke sett på år og dag, så det blir litt rart om jeg bare kommer busende inn, haha!♥

Men, før jeg deler hele livshistorien min her, hadde jeg tenkt jeg bare kunne legge ut noen bilder fra da jeg var yngre♥ Ikke bare sånn fra da jeg var 4-5 år, men også fra bare noen år tilbake. Håper dere liker bildene♥

Bursdagen min 2011 - Denne bursdagen savner jeg veldig, den var helt topp! Kommer aldri til å glemmes

Hah, en tid jeg hadde nesten svart hår!


På klubben for ikke så alt for lenge siden!


Madeleine og meg på young activities i fjor♥


Celin og meg når jeg var på DH i fjor (Videregående)♥


Morten og meg på fjorårets bokvake♥


Noen år siden når jeg gikk i Vokalgruppa ♥ 


Haha♥ Tobias, Sebastian og jeg var på chatroulette i fjor (?), tror jeg, og da møtte vi på disse awesome guttene!♥


Rosa hååår♥


Hahah, denne fuglen var liksom død, og den lå på det andre klasserommet vårt. Så gikk Morten inn dit, så fuglen, og akkurat da begynte den å flakse med vingene! Morten sprang ut til oss andre, og sa "D e en dø fugl som lev på d andre klasseromme". Haha, nordnorsk, uknow♥


Emilie som tok kameraet mitt for noen år siden, og sprang rundt og tok bilder av seg selv. Epiiiiic! Hahah♥


Første gang jeg var i Tromsø♥ Han her heter Solend, og var bestekompisen min før. Noen år etterpå flyttet han til Tromsø, så det var KJEMPEGØY å treffe han igjen♥ 


Haha, meg for noen år siden. Husker jeg hadde dette som profilbilde leeeeengee!


Katrine og meg på klubben i fjor♥ Loveu♥


Meeg på 17. Mai♥


Daaaaaaaamn, jeg var flink til å spille tromme♥


Tihii, jeg var forelska i Ole Brumm♥


Ohyes, jeg hadde alltid en drøm om å bli magedanser♥


Vi er kinda cute♥


Morten som en sånn minecraft-figur, hahah♥


Og disse to sjarmørene er bare helt fantastiske gutter♥ De er sååå søte♥

Det var alt for nå, vi snakkes i morgen♥ (PS: Beklager for at noen av bildene er veldig små)

Flower power

Jaa, heii♥ Skal ikke bli så langt innlegg dette heller, men dere skal nå få se noen bilder jeg tok for noen dager siden♥ I dag har det egentlig vært ganske kjedelig. Bare sittet enten inne eller tatt bilder ute. Haha, mest pc, kanskje ikke så vanskelig å gjette♥ Men, haha, i natt var det litt morsomt, for noen gutter tok å ringte meg på skype, og vi satt og pratet i over en time! Er også litt usikker på akkurat hvem jeg pratet med, men det var koselig uansett♥ Eller, koselig og koselig, det var i hvert fall skikkelig morsomt. Jeg tror ikke det er så veldig mange som hadde sagt det de og de jeg sa, spesielt når det er noen av dem du aldri har møtt, eller snakket med i det hele tatt!♥

Men ja, uansett... Dere forstår sikkert hva jeg skal gi dere bilder av, pga. overskriften?♥ Jaa, dere hadde rett, dere skal få noen kjempefine bilder av strømledninger♥ Hah, neida!

 

Awesome sang, helt klart min favoritt! Dette er da dubstep♥ Det er ikke dubstep i begynnelsen, men bare hør videre, du!♥

- Snakkes♥

Madeleine og meg

HeiHei♥ Hah, sommferie, ja! Jeg trodde faktisk jeg kom til å få mye bedre tid, men der tok jeg litt feil! Er jo så kjedelig å bare gå og suse rundt en hel dag, og bare blogge i en halvtime av hele dagen. Derfor syns jeg det er morsomt å ha noe å gjøre♥ I morgen ser det ut til at jeg ikke har noen veldig store planer, men er jeg heldig, kommer det noen med tiden♥

Har nå litt å gjøre, og det er at jeg skal på tivoli den 29. Juni med Madeleine, og er jeg ekstra heldig har kanskje Katrine lyst til å dra med meg litt senere♥ Skulle gjerne dratt med henne første gang, men hun er ikke hjemme 29. Juni..

Madeleine har da overnattet i natt, noe som var veldig koselig! Vi kjøpte 4pack med store cola, en halvstor godtepose, is, oreo-biter og bare litt annet småtteri. Haha, kozy♥ Dagen etter, altså i dag, tok vi noen bilder (en god del bilder...), som jeg syns ble veldig bra!♥ Her får dere noen bilder, kanskje det kommer flere senere♥

Før vi tok bilder, lagde vi sånn oreo-milkshake som var utrolig god! Vi mikset sammen oreo-biter, is og melk. Ingen vanskelig oppskrift, egentlig, bare ta så mye is du vil ha, hvor masse oreo du vil ha, og såpass melk slik at det blir til milkshake♥ Nam♥


Se så flink Madeleine var til å sminke meg♥Jeg syns jeg ordnet håret hennes rimelig fint, jeg♥


- Madeleine, du er søøøøt♥

Awesome levitasjon!

Heeei!? TENK! I morgen er skolen over. Det er nesten litt uvirkelig, og jeg gruer meg faktisk litt. Rett og slett fordi det er mange jeg kommer til å savne. Var på avsluttning klokken 18.00 til vår eneste, kjære tiende klassing. Det var utrolig trist, og jeg hadde redigert en 9 minutters lang film til han? Han likte den veldig godt, sa han, og da kjente jeg hjertet varme. Han er en utrolig kul, morsom og stilig fyr, og alltid kommer med vanskelige setninger og ordspill!? Det kommer jeg virkelig til å savne. Den tørre humoren hans, haha! Men samtidig er han liksom veldig snill, selv om jeg tror han ikke er helt klar over det selv...?

Men over til noe litt mer positivt! Gjorde da den videoen ferdig i dag, sammen med ei venninne, som heter Maiken. Vi fikk mye tid til overs, så vi bestemte oss for å ta noen levitasjonsbilder! De ble kjempebra!♥

- Awesome! Kommer flere bilder i morgen♥

Ethiopisk mat!

Hei!? Er i litt hast akkurat nå, skal i overnatting hos ei venninne, og har ikke pakket enda! Jaa, så jeg legger bare ut noen bilder fra gårsdagen på skolen. Dessverre tok jeg ikke bilder av selve den Ethiopiske maten, men det får så være.. *Facepalm* jaja, kos dere!♥
Subscribe! Søk på Loke Productions på youtube, og du kommer til awesome videoer som han her har laget!♥Naaw♥

Awesome♥Hahah♥

- Pratast!♥

Ut på tur aldri... Ja, dere kan den!

Heei♥ Jeg er skikkelig stolt av meg selv! Vi gikk skikkelig langt opp i fjellet, og jeg tok ikke så veldig mange pauser heller!♥ Syns alle sammen var kjempeflinke og kjempetøffe som i det hele tatt gadd! Kjempefin tur, selvom det var tungt!♥ Håper faktisk vi kan gjøre det igjen en gang♥

Hihi, selvfølgelig tok jeg med kameraet, selvom det regnet av og til.. Jeg fikk veldig mange fine bilder, det syns i alle fall pappa!♥ Håper dere liker de minst like godt som han♥

- Stolt♥

Henningsværtur

Hei og hallo♥ Faaaaæææææn. Sorry, men jeg er omringet av fluer. Jeg hater det. Æsjæsjæsj, vil ha sånn antiflue-tong som dreper alle fluer. Åhææærrreee, de irriterer meg.. 

Menja, bort med fluene. I går var vi i Henningsvær sammen med ungdomeskolen. En dag vi egentlig bare koste oss og hadde det gøy♥ Tok jo hundrevis av bilder, så da tenkte jeg å legge ut en hundredel av de bildene. Here it goes♥


Søøt Madeleine♥

Fine♥

Pusii♥

Fiin♥Naaaaw♥Yezz♥

- Natta♥

Photoshoot - Staring at grass

Hihi, da har jeg hatt photoshoot med Katrine igjen da♥ Har ikke så mye å skrive, så gir dere bare bildene♥
Outfit for i går♥

Bra pen?♥Fina♥
- Snakkes♥

Photoshoot - You can almost see the summer

God kveld♥ Da har jeg vært i konfirmasjon i hele dag. Det var utrolig koselig, skrev en liten tale (på 2 sider..) og så spiste jeg meg stappmett på kylling, kake, jordbær og brus!♥ Hah, men jeg fikk veldig vondt i magen, tro meg..

Er egentlig ganske trøtt, for jeg har vært på farten hele tiden. Når jeg kom hjem fikk jeg vondt i hodet, men tenkte jeg likevel burde legge ut et lite innlegg. Derfor har jeg bare sånn snarest redigert bildene fra i går. Kommer nok til å ta flere bilder der, bare vent og se!♥ Utrolig fin plass, og masse grønt♥

PS: Disse bildene er da tatt i går.


Det var dritvarmt!♥Dette tok Katrine♥

Koser meg♥Bra fin hun der♥

Tiihii♥Ble skikkelig fornøyd med dette bildet!♥

Syrgress (Kaller vi det her)♥MIN♥

Uklart, men jeg likte det..♥

- Da snakkes vi vel♥

Photoshoot - In the woods

- Fine?♥

Fotopus

Halloo♥ Kan jo begynne med å si at jeg er ufattelig sjalu på de som er på Justin Bieber konserten. Jeg kjenner faktisk noen som er der. Hahah, jeg er ikke en hysterisk fan, men jeg har aldri møtt en ekte kjendis før.. Sånn som de fleste av vennene mine har. Jaja♥ Men for de som så han på nyhetene eller slikt, hørte dere den nye sangen med Beautiful i? Den var helt awesome!♥
Menja, skal slutte å snakke om ham, føler jeg blir litt trist, av en eller annen grunn.. Huff, sånn er jeg.

Men nå skal dere få litt bilder av mine søte pusikatt, som er en superduper fotomodell♥

Er så stolt♥

- Er du/vil du på Justin Bieber konsert?

Photoshoot - Vintage girl

Her er bildene♥ Enjoy♥Veldig fornøyd med bildene, Katrine er en fantastisk modell som er god å jobbe med og blir fin på bilder♥
Men unskyld for at det ble litt dårlig kvalitet (Som det vanligvis blir), fordi jeg er ikke heeelt sikker på hvordan jeg gjør det slik at det blir god kvalitet på bildene på bloggen også.. Jaja, skulle gjerne hatt litt hjelp
- Snakkes♥ 

Fotomodeeeell!

Heii dere? Ikke suuuper til å blogge, men det funker da? Sitter her med en kompis og kjeder oss. Haha, vi snakker om forskjellige måter å si hallo på, haha? Tatt litt bilder på skolen i dag, litt sånn modellbilder med Maren og Amanda, tatt litt bilder av småbarna (Hihihi...?) og tatt noen naturbilder, yeaaah?


Loneren min?

Vi er da cute?Hihi?

Cuuute vi er?Vi er awesome!♥Tihiii♥

Hahha, se på rumpa til Maren!

Outfit of the daaaay♥


Søøøt♥

Søte♥

- That's it♥ Snakkes♥

ModellBilder

Hei♥ Unnskyld for at jeg ikke har vært så super til å blogge i det siste. Har hatt tentamen de siste to dagene. Norsk på Mandag og engelsk i dag. Var med en kompis i går, og i dag var jeg med Maren i Henningsvær. Det var fint og varmt og vi hadde det kjempekoselig♥ De har kjøpt seg nytt hus♥ Det var uuuutrooolig fint! Mitt drømmehus, tror jeg♥

Men her kommer da modellbildene jeg lovte dere. Er ikke så mange, men dere får nå kose dere med de som er♥- Bra fine de der to♥

I går - Katrine og meg

Okay. Jaa, litt trøtt, men skal blogge uansett. Er ikke så veldig flink til å blogge, sorry altså. Jeg føler at redigeringa mi ikke er på topp, i hvert fall ikke når jeg ser på favorittbloggene mine. 
Gjerne hvis dere vet om blogger med bra redigerings-tips på, skriv de i kommentarfeltet♥
Nå skal jeg da legge ut bilder fra dagen i går, når jeg var hos Katrine. Vi tok litt bilder, sminket oss og hadde det koselig Kooos dere
Wow, pen
Simba
♥ Pusikatta til Katrine.Exactly!Naw- Hadde det kjempekoselig, jeg
- Vet du om noen bra blogger?

Smevik og meg

God kveld, søte lesere♥ Kom hjem fra svolvær for noen timer siden, og satt meg med en gang ned og redigerte♥ Har da heng med Ariel (Smevik), noe som var veldig koselig♥ Har ikke så mye mer å si, annet enn at vi tok litt bilder♥


Vi er cute♥


Søøøøøt♥


Før og etter. Har en veldig bra rettetang!♥


Cutie♥


Love you♥♥


Syns det ble litt awesome♥


Pizza♥ Den var veldig god!

Søta mi♥


Hihi♥


Det var dumt, for du er miiin♥


Hihi, søtt♥


Landshark!♥

- Snakkes senere♥

Dagen i dag - Canon eos 60D

Jaa, da var det meg en gang til i dag♥ Har ikke så mye å si nå, har vel sagt det meste. Tenkte at enten i kveld eller i morgen lager jeg den nye bloggen og avslører hvem som vant bloggnavn-konkurransen♥ Etter det kan det godt hende jeg begynner å blogge fra den bloggen, og ikke denne. Men je gkommer ikke til å slette denne uansett, hvis det ikke hjelper med en ny blogg. 

I tilegg, helgeplanene mine ser slik ut:

Ja, nemlig.. Ingenting! Hvis du kjenner meg, kontakt meg! La oss finne på noe! Herreguuud, jeg trenger noe å gjøre!♥
Det vedder jeg på at Eminem gjør!♥

Vi er søøøte♥

Syns jeg var flink å ta bilde og redigere!Hahah, Caroline (hun som var i midten) har blitt til en dukke!♥

Maren's krøller♥

Tihii, katt med blå øyer♥

Syns det ble litt awesome!♥

Team Awesome♥

Maiken sier at å øve på prøver er bra!Team Awesomeeeee♥

Geip til deg!

- Syns om bildene?♥
 

Bildedryss - Canon Eos 60D

Hahha, hei♥ Har egentlig ganske dårlig tid, så dere får bare en liten forklaring, og bildene. Har da vært søppelplukking på skolen i dag (Altså, til før 17. Mai) og det var egentlig ganske gøy♥ Min gruppe plukket mest! Hahah♥ Her kommer da masse bilder♥


Hahah, søøte Alex♥

Vi fikk is for at vi plukket søppel♥Ender som fulgte etter oss!♥

Søøte MaikenMi♥

Woho, skolen er slutt!

Prøv å gjett hva "ballongen" til Maren egentlig er? Hahaha!

OH, I'm SO sorry! Did my awesomeness step on your foot?♥

Hahha, så søt Morten er♥

Lært meg å redigere! :D

En katt fulgte også etter oss, haha♥

Hahah, de ordna håret til Geira! (Kallenavn)

Snakker jo om dere, da♥Did you just look at me? NOT alloud.

Søøøøte Sita♥

Hahah, Kunst&Håndtverk prosjektet mitt♥

Hahha♥

Hahahha, okay!

Can't touch me!

Veldig fint bilde♥

Pedoooo!

Dude?♥

Tihi, camerafreaks!♥

Hahha, døøøør♥

Som sagt, begynt å redigere♥ Snakkes, søte dere♥

Canon Eos 60d - Bilder

Hei, og god kveld. Nå er det ikke så lenge til jeg skal se Paradise Hotel, så jeg skal gjøre dette raskt♥ Hahah, nå kommer da 42 bilder. Jaa, jeg ble veldig oppslukt av den gode bildekvaliteten♥ Så derfor får dere nå bokstavelig talt massevis av bilder! Håper dere liker bildene. De er da uredigert, men jeg har tenkt til å redigere bildene jeg legger ut fra nå av. Enjoy♥


Unnskyld, men noen av bildene gadd jeg ikke snu, fordi jeg har litt dårlig tid... Men nå må jeg gå og se paradise! Snakkes, folkens♥

- Hva syns dere om kvaliteten på bildene?♥

 

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits