Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Hverdag

Jeg vet ikke hva jeg gjør

Heisann! Som jeg sier i hvert eneste innlegg: Lenge siden sist! Håper dere ikke har savnet meg så alt for mye, for jeg tror nok det blir en stund til dere ser meg igjen neste gang. Jeg tenker ikke på å ta en pause eller noe, men er veldig dårlig med å få tatt bilder for tiden. Det er ikke fordi jeg ikke gidder eller ikke har lyst, det er fordi jeg begynner å bli dritt lei kameraet mitt. Jeg ser på diverse blogger av og til, og jeg blir så jævla sjalu. De tar så utrolig fine bilder, men jeg får det ikke til. Uansett hvor stødig kameraet er når man tar bilder, føler jeg alt blir uklart og har kjedelige farger. For å få fargene fine og bildet mer skarpt, må man jo redigere en del, og da ender det opp med at bildet er enda styggere enn fra begynnelsen av. Irriterende? Jepp!

Dette bildet tok pappa av meg i sted. Hvis vi skal sammenligne, ta å se på Ajworld.blogg.no for eksempel. Hun har Nikon da, men det er så urettferdig :( Bildene hennes blir utrolig skarpe og har kjempefine farger. Hvis dere ser på bildet som pappa tok, blir fargene kjedelige og ikke så veldig skarpe. Og tro meg, jeg prøvde å redigere det skarpere, men da ble det bare overredigert. 

Derfor blogger jeg ikke så mye lengre. Jeg er lei av kameraet mitt, rett og slett. Hvis noen av dere flottinger har lyst å sende meg Canon 5D mark lll eller det samme kameraet som Anette som har Ajworld, hadde det ikke gjort meg noe! ;) Uansett, nå skal jeg ikke prate så mye mer. Ellers i livet mitt har det ikke skjedd så mye, i alle fall ikke noe som er viktig å fortelle. Så jeg skal ta å se på Entourage nå (kjempebra serie!), så prates vi kanskje om ikke så aaaalt for lenge. Ha en kjempefin dag videre og ha ei god helg!♥

Nedtelling og kreativitet

Hei og hallo! Beklager for at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har rett og slett ikke vært i det kreative hjørnet. Jeg har faktisk ikke gjort mye de siste dagene. Vært på skolen, telt ned til Lasse kommer (som er i morgen!!) og sommerferien begynner, sluttet å røyke (men begynt med snus..) og faktisk bare tatt livet helt med ro. Det er egentlig ganske deilig å ta det helt chill i noen dager, men for min del blir det litt drøyt når samme rutine går om og om igjen hver dag. Det er liksom ikke noen forskjell på dagene.. annet enn at noen dager er jeg på skolen, mens andre dager ikke. Men har i alle fall fått oppdatert tumblr'n min om dere er interessert i å se på den. Også redigerte jeg nettopp noen bilder jeg tok i går. Yaaaaay.

Var meningen å gjøre de litt Instagram-aktig, hvis dere skjønner. Lage et spesielt filter og pælme det på. Syns ikke det ble så verst, men det er jo gjennom mine øyne. Dere får kommentere hva dere syns, så ser dere meg nok snart igjen! 

OBS: Det er kun 2 dager til sommerferie!! 

En rolig & varm dag

Dagen i dag er som de fleste andre dager; Varm, kjedelig og ikke kreativ i det hele tatt. Likevel er jeg utrolig rastløs. Jeg har så lyst til å finne på noe skikkelig gøy, som å dra på tivoli, dra på stranden, ta bilder med noen, eller gå på shopping. Det som står i veien for dette er mangel på venner og penger. Også må jeg dra et stykke for å komme meg til nærmeste tivoli. Jaja, livet går videre. Jeg får ta meg en dusj, ta bilder, snurre rundt et par ganger og se gjennom klesskapet mitt alene. God plan! Men nå skal jeg ta å se Orange is the new black og kanskje snakke litt med Lasse. Ha en fortsatt fin dag videre!

Stress, stress og atter stress

Hallo, alle sammen! Dette blir ikke et langt innlegg, men rett og slett bare litt informasjon. Nå er det ikke så veldig lenge til sommerferie, men det har dere kanskje fått med dere. Men før denne fantastiske sommerferien kommer, må jeg gjennom prøver, tentamener, eksamener og innleveringer. Dette tar mye tid. Derfor må jeg bare si at det nok kommer til å bli rimelig lite blogging fremover. Hvis jeg har tid, skal jeg blogge. Det lover jeg.

Ellers får dere ha en fin dag og kose dere masse. Håper det ikke snør like mye hos deg som hos meg... 

"Just chillin, killin"

HeiHei og god morgen. Har ikke så mye å fortelle egentlig, bare tenkte jeg skulle blogge litt slik at dere ikke trodde jeg var død ellernoe. For det er jeg ikke! Tror jeg. Uansett, så har det ikke skjedd så mye siden sist gang jeg blogget. Eller, haha, det har vel kanskje det, men det trenger ikke hele verden å vite foreløpig. Ja, dette handler om en gutt. Annet enn det har jeg hatt 2 tentamener, og er utrolig fornøyd med resultatene. 5 i muntlig naturfag og 4 i programfag (journalistikk, adobe-program og foto). Også har jeg vært litt med Benedikte, men det kom vel ikke som noe sjokk? Og så har jeg fri i dag. Det er utrolig digg. Livet smiler. :') Ha en fin dag!

Søndagen smelter

Åhh, jeg kjenner at våren lusker seg innpå oss nå. Det er så utrolig deilig å høre fuglene kvitre, se at snøen smelter og at det faktisk er plussgrader ute. Jeg kjenner jeg gleeeder meg til sommeren! Men mens jeg venter på sommeren, har jeg jo selvfølgelig vært ute og tatt noen bilder. Surprise, motherfucker.

Er vel egentlig det første bildet som sier mest om dagen i dag. Har blitt helt avhengig av Alphas. Skulle gjerne ha fortalt hvordan serien er og hva den handler om, men da blir det et veeeldig langt innlegg! Bare søk på youtube etter en trailer, så kommer du til å bli hekta og ;-) Men nå skal jeg fortsette å se på det og bare chille videre. Ha en fin dag!

Rolig lørdag

Yes, blir nok en rolig lørdag i dag. Var ute i går til langt på natt, så blir godt å ha litt tid for seg selv i dag. Dere kan kanskje relatere? ;-) Tenkte meg det! Så derfor bestemte jeg meg for å legge ut et lite innlegg, men har ikke akkurat så mye å prate om. Eller jo, det har jeg, men det er ting jeg ikke vil dele med hvem som helst. Ikke bare fordi mesteparten av dere som leser ikke har noe med det å gjøre, men også fordi jeg ikke aner hvordan jeg skal forklare det... Hehe.

Men som sagt, så har ikke jeg så mye å fortelle. Livet mitt er ikke så veldig interessant, selv om det faktisk er det. Haha, jeg er flink til å ikke gi mening. Vel vel, tusen takk for at du er her og gidder å lese dette, i alle fall! Haha, vi snakkes senere. Ha en fin dag :-)

Brunette, for faen!

Skulle bare informere til dere som ikke visste det, men jeg har blitt brunette. Det ble jeg faktisk i jula, så tror nok mesteparten har fått det med seg. Men det var egentlig alt. Vi snakkes vel igjen en gang, uansett om det blir i morgen eller til neste år. God helg!

Holy shit, jeg lever.

Okay, dette er kleint. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er tilbake, for det vet jeg nemlig ikke enda. Jeg blogger nå fordi jeg ikke har stort å finne på (Hello, det er søndag) og så savner jeg dere. Jeg husker jeg fikk en så god følelse hver gang statistikken gikk opp eller jeg fikk en koselig kommentar. Jeg vil veldig gjerne komme tilbake til det. Men grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund, er rett og slett fordi det er mørketid. Jeg må stå opp tidlig nok til at det er lyst ute for å ta fine bilder. I tillegg føler jeg kameraet mitt har blitt dårligere. Det ser ut som at bildene blir mørkere enn de ble før når jeg tok akkurat samme bilde, i akkurat likt lys. Og så er jeg litt lei objektivet mitt. Hadde jeg hatt penger til å kjøpe meg et nytt, hadde jeg nok gjort det. Men hvor faen er pengene?

Dette glasset er fyllt med fremtidens blogginnlegg på Ptbr.blogg.no. Skal prøve å finne det glasset igjen og helle det i meg. Jeg må få en slutt på denne galskapen, for fotografi og skriving er min passion. Vær så snill hjelp meg. Det blir akkurat som en fisk over vann, den er i feil miljø. Jeg trenger å finne fotografen og skribenten i meg, ellers kan enden bli litt ekkel. 

Men nå skal jeg se på Doctor Who, rett og slett fordi jeg er besatt. See'ya!

Får rabies av internettet...

Svææært dårlig internett her, så blir nok ikke noe blogging mens heg er her... Men har tatt masse bilder, og flere skal det bli! Håper dere får en fin kveld videre!

Innholdsrike skoledager

Yees! Nå er jeg på skolen, har egentlig masse å gjøre, men velger å ta det litt chill. Derfor tok jeg noen bilder og tenkte jeg bare skulle legge dem ut her. Er lenge siden jeg la ut et innlegg, så syns det passet å komme med et lite et nå. Tar denne uken ganske rolig, egentlig, for det er kun en uke til jeg drar til Kretaaaa! Da skal jeg bli brun og blid :-) Har fått i oppgave av pappa å ta masse bilder og videoer, så det blir nok en del å legge ut på bloggen ;-) 

Ha en fin dag videre♥

Clouds are crying

Kjedelig, våt søndag. Håpte jo på at Benedikte skulle komme i dag, men den planen ble endret. Kanskje hun kommer i morgen, og da håper jeg det blir bedre vær slik at vi kan ta bilder. Det hadde vært koselig. Hvis dere har noen forslag til hva jeg kan gjøre, alene som jeg er, hadde det vært koselig om dere la igjen en kommentar. Håper dere har en litt mer spenningsfylt søndag enn det jeg har. Heldigvis har vi høstferie. HAHA BITCHES.

Travel hverdag

Jada, kjeft meg opp! Jeg har virkelig ikke vært flink til å blogge, men dagene mine har vært fyllt med alt mulig rart, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. I helgen var jeg i Harstad, for eksempel. Da hadde jeg ikke med mac'en, pluss at vi var opptatt med... andre ting ;-) Skoledagene er rimelig lange, og hver tirsdag, torsdag og oftest fredag er jeg i Svolvær med venner. Helgene går som oftest også til å være i Svolvær. Jeg har tilbringt livet mitt der hele tiden! Yesyes, skulle bare si at dere må være obs på at det blir lite blogging fremover. Skole og venner kommer fremfor bloggen... Beklager!

Siden jeg går på MK nå, får jeg selvfølgelig foto-oppgaver, og jeg skal prøve å legge ut bilder derfra når vi kommer så langt. Har hatt 1 foto-oppgave hittil, så jeg kommer nok til å vise bilder derfra senere :-) Kan vise dere en liten smakebit!

Jeg ble veldig fornøyd med det bildet! Hva syns dere? Uansett, nå skal jeg gå! Håper dere får en fin kveld og har et koselig liv videre! Blir sikkert ikke  lenge til dere ser meg igjen ;-) 

Oppdatering

Er virkelig ikke noe annet å ta bilde av. Jeg er så rastløs, men kommer meg ingen steder. Derfor sitter jeg på rommet mitt og hører på musikk. Det er ingen å få tak i, derfor sitter jeg hjemme og kjeder meg. Hadde besøk i sted, men de dro for å gjøre noe annet. 

Maiken kommer i morgen, heldigvis! Da skal det bli bilder, bare vent. Skal få henne til å pynte seg litt slik at hun også blir med på noen bilder :-) Ellers enn det, har jeg svært lite å prate om. Derfor håper jeg dere får en fin dag videre!

En grufull lørdag

Som oftest finner jeg på noe å gjøre når det er lørdag, men pappa er borte og jeg kommer meg ingen steder. Har ikke akkurat spurt om noen vil komme på besøk, men akkurat nå er jeg i et slags humør hvor jeg ikke vil være hjemme. Har fått noen rare idéer til en video, men vi får se om jeg lager den eller ikke. Forresten, for de som ikke har meg på facebook, så har jeg en status hvor jeg skal ha 100 liker og da lager jeg en sangvideo som jeg legger ut her på bloggen. Spennende? Neeh..


Har fått meg ny skolesekk, for den forrige var så.. barnslig..

Så alt jeg gjør er å sitte på rommet mitt med daffeklær, ingen sminke og hår som huldra. Musikken er jo på fult den også, selvsagt! Men that's it, håper dere har en mer spennende lørdag enn det jeg har!

Life is changing

Livet endrer seg mye når man skal begynne på videregående. I alle fall for meg. Jeg har gjort endringer jeg er usikre på, og jeg har gjort endringer jeg er 100% sikre på. Gleder meg mest av alt til skolen begynner og jeg får se hvordan livet mitt blir der. Jeg håper hvert fall på noe godt

Det var da en liten, dyp mening fra min side, så nå er vanlige Rose tilbake igjen. Skal bare fortelle at ikke så mye nytt har skjedd, utenom én ting, men det velger jeg å ikke dele. I alle fall ikke enda. Katrine kommer snart, så kanskje jeg er så heldig at jeg får henne med på noen bilder! Håper resten av dagen deres blir flott og at dere legger alt vondt bak dere!

Roadtrip

God morgen! Ville bare fortelle at pappa og jeg skal kjøre til Harstad nå og så videre til Sverige enten i dag eller i morgen. Vi er ikke helt sikre på om vi kommer hjem i morgen eller på lørdag, det får tiden vise ;-) Dermed er jeg ikke sikker på hvor mye blogging det blir, for jeg vet ikke om jeg blir mye opptatt når jeg er i Harstad. Vi blir jo ikke lenge borte, så blir ikke noe stort mellomrom hvis jeg ikke blogger når jeg er borte uansett. 

Måtte nok ta et arkivbilde nå, men det går vel bra siden jeg ikke gjør det særlig ofte? ;-) Men nå skal jeg gjøre meg klar og så blir det ikke så lenge til vi drar! Er dere heldig ser dere kanskje noe fra meg i kveld eller i morgen. Ha en kjempefin dag videre♥

The clouds are full of candy

Jeg er ikke egentlig en godteriperson, noe som jeg var før, men det er noe type godteri som faller spesielt i smak hos meg. Is med oreo-strøssel, oreo-milkshake, jordbær med sjokolade, skittles og selvfølgelig cola er egentlig det eneste søte jeg spiser. Nå i sommer har det blitt mye cola og etterhvert tok skittles over livet mitt, men jeg klarer jeg bare bra. Har langt ifra gått opp i vekt og har ikke tenkt til å gjøre det heller. Trener jo i tillegg, så godteriet har ikke så mye å si på meg lengre. Før var det alt for meg og kiloene strømmet på. Er så glad for at jeg har kuttet ut så mye annet, slik at jeg kan bli så fornøyd med meg selv som jeg er i dag. Nå vedder jeg på at dere er temmelig sulten på godteri, så jeg skal slutte å skrive.. Håper dere får en sunn kveld videre! :-)

Nothing to say, nothing to do

Kan ærlig si at de neste 7 dagene kommer til å være ganske så gørr kjedelige. Katrine er i Tromsø nå og skal til syden i morgen. Alex drar til syden i natt. Jeg, derimot, ligger her hjemme i mitt kalde syden og spiller et rart spill jeg var hekta på før. Leon har spurt om jeg joiner byen i neste uke, så det og trening blir nok det eneste jeg gjør annet enn å sitte oppe på rommet mitt. Kanskje jeg får Maiken på besøk slik at vi kan ta noen bilder. Hun er nok den jeg elsker mest å ta levitasjonsbilder og prøve nye ting med, så kanskje det kommer noen spennende bilder i nærmeste fremtid! Jeg har jo en del inspirasjonsbilder lagret på mac'en, så kanskje vi tar en titt gjennom dem! :-)

Trøtt er jeg også, så puta minner meg litt om meg selv... Uansett, har ikke mer å komme med i dag, så dere ser sikkert til meg i morgen, hvis jeg finner noe å blogge om... Har jo enda en video som folk vil ha, som er en Sminkekolleksjons-video. Gud vet hva det er. Jaja, nå skal jeg fortsette på spillet mitt og høre på litt Owl City. Ha en fin dag videre! :-)

Et ekstra hull

God morgen! Endelig har vi fint vær også! Har ventet så lenge, og endelig kom det♥ Hadde tenkt å dra på stranda med Katrine i dag, men er litt usikker siden jeg har et sår som jeg burde passe godt på. Maiken har uansett bedt oss med på bowling, så kanskje vi gjør det i stedet :-) Annet enn det skjer det ikke så mye. Jeg sa jo at jeg skulle vise dere noe, og dere forsto kanskje på overskriften at jeg har fått meg en til piercing? Yes!


Piercing i tunga!♥

Også kjøpte jeg meg en ny piercing med YinYang! Kan bytte om ca. en uke, så jeg gleder meg til å ha den i tunga. Men nå kommer Katrine snart, så jeg må nesten gå! Kommer et innlegg senere i dag. Ha en fin, solfylt dag videre♥

Ohshit! She's alive!

Jada jada, jeg vet det. Jeg har vært helt ute å kjøre mens jeg var på Mo, jeg hadde så mye annet å gjøre! Blogging var ikke akkurat det første som falt meg inn... Har egentlig ganske mye å fortelle (tror jeg), men er så mye å skrive på mobil. Er her jeg har alle bildene, skjønner dere ;-) Har ikke tatt noen bilder på kameraet mitt, i alle fall ikke som jeg kan huske! Tok noen med Amanda, men det er midt på natta, så jeg tror det er best for alle at jeg bare holder dem for meg selv... Og da tenker jeg på hvordan jeg så ut, for Amanda er alltid fin... :-)

Men jeg lover at det kommer maaange innlegg fremover! Har noen idéer i hodet og så har jeg en liten ting å vise dere ;-) I tilegg skal jeg til Caroline i dag, og vi skal ta maaange bilder! Vet ikke om jeg får legge ut noen bilder av henne, men jeg håper det går greit. Meg får dere i alle fall bilder av!


(Unnskyld for størrelseforskjell på bildene, men noen er tatt på snapchat og andre med kamera-appen)

Og til slutt vil jeg bare si at jeg er lei av de som kommenterer at jeg er selvdigger og all den andre bullshiten. Jeg tar bilder av meg selv fordi jeg ikke har så mye annet å ta bilder av. Og ja, jeg sletter unødvendige og stygge kommentarer, for jeg syns ikke de har noe her å gjøre. Skriv så mye stygt du bare vil, men det er min blogg og jeg kan gjøre hva jeg vil med den.

Nå skal jeg slutte å klage, så håper jeg i det minste noen forstår hva jeg holder på med. Det eneste jeg tenker pæ nå, er hvor mye jeg gleder meg til å legge meg i min egen seng og tenke på fremtiden! God natt :-)

VG-lista

Hei! Skal bare si at jeg skal på VG-lista i Trondheim i dag, så innkjøpsvideoen kommer ikke før i kveld eller i morgen.

Håper dere har en fin dag videre! Skal noen av dere på VG-lista?

Dere må ha tålmodighet

Hei! I dag blir det ikke annen blogging enn dette, for jeg har vært i Steinkjer og shoppet i dag og ellers ikke hatt god tid til å blogge. Klarte selvfølgelig å søle milkshake på noen av de fineste klærne, så har enda ikke fått tatt bilde av dem. Derfor kommer shopping-bildene i morgen ;-)

Bare for å ha litt bilder :-) Satt og browset bilder på en sånn app med wallpapers på Iphonen. Syns de hadde så kule bilder! Ellers har jeg ikke mye å fortelle, så dere får ha en fin kveld videre!

Ut og spise

Nå skal vi snart ut og spise, så blir ikke langt det innlegget her. Håper sommerferien deres er mer interessant enn min, og kanskje har lyst å dele det interessante med meg ;-) Ikke det? Neivel. Jaja, men vi blogges nok snart igjen! Ha en fin dag videre♥

En rolig dag med trønderne

Det er aldri noe å gjøre på søndager, uansett om du er i Lofoten eller Trøndelag. Det eneste jeg gjør er å spille kort med mamma, snakke med Alexander og se på Pewdiepie. Man skulle tro at å reise på ferie til selve trønderland skulle være litt mer spennende, men det nok utenom søndager. Blir vel en real shoppingdag snart, og da blir det innlegg på bloggen, da! Annet enn det har jeg ikke mye å fortelle, men skal prøve å holde bloggingen på samme nivå som hjemme. Jeg finner vel noe å ta bilder av. Ellers får dere ha en super kveld og så håper jeg dere har en fin ferie!♥

Jumpsuit i finværet

Det var i går, altså, før jeg dro til Alex. Følte for å ta noen bilder i det fine været :-) Kommer snart bilder fra i går mens jeg var hos Alex, og kanskje spørsmålsrunde-videoen kommer i kveld. Så hvis du har noen flere spørsmål å stille meg, spør . Ha en fin dag videre!

Nå er jeg tilbake!

Da var det unnagjort! Skriftlig eksamen er over, muntlig eksamen ble vi ferdig med i dag. Har enda ikke fått karakter på den skritflige, men vi fikk karakter på den skriftlige rett etter vi var ferdig med den. Ble ikke hundre prosent fornøyd med karakteren, så velger å ikke si den her ;) Mamma, pappa og Alexander er i alle fall stolte over meg, og det er egentlig det som betyr mest♥ Det at vi nå er ferdig med lekser og ting å øve på har ikke helt kommet inn i hodet mitt enda, derfor satt jeg og tenkte før jeg begynte å blogge "har jeg tid til dette?". Fant ut at jeg selvfølgelig har tid, har ikke noe annet å gjøre, akkurat!

Har en del bilder jeg ikke har hatt tid til å poste på innlegg enda, men de kommer snart! Gleder meg til å begynne å blogge igjen, har savnet det så mye! For at blogglysten skal komme litt mer frem, skal jeg nok få meg ny header og kanskje nytt design (hvis jeg finner et fint et). Da blir det andre boller! Nå skal jeg bare nyte livet fremover og ta fatt i sommerferien. Kan fortelle i et annet innlegg hvilke planer jeg har lagt for sommeren, hvis det høres interessant ut :)

Håper dere får en suuuper dag videre!♥

Eksamensdritt

Hallo der! Husker dere meg? Joda... Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er fordi jeg ikke har hatt tid, og de få gangene jeg har hatt tid, har jeg ikke giddet eller sovet. Vi har også fått vite hva vi kom opp i eksamen. Det ble Engelsk. Kan si at jeg er veldig fornøyd, men hadde blitt mest glad om lærerne sa "Dere skal ikke ha eksamen likevel", men hvor stor sjanse er det for at de sier det? 0%. Ellers var jeg på 16. Mai fest, noe som var helt epic! Skal helt klart til neste år også. Har aldri feiret 16. mai før, så det var skikkelig morsomt.

Og i dag dro pappa og jeg innom posthuset. Det hadde kommet en pakke til meg... Hva kan det være?


En Iphone selvfølgelig!

Er så glad for at den endelig kom, det gikk mye lengre tid med den enn med Ipaden. Jaja, nå er den i alle fall her. Så i hele dag har jeg lastet over ditt og datt, tatt bilder, lastet inn maaange apper og gjort alt som er mulig på en splitter ny Iphone. Har jo selvfølgelig skiftet bakgrunn også♥


Maiken og meg som synger på sangen vår, Euphoria♥

Samtidig når vi var i byen, stakk pappa og jeg innom amfi en snartur. Kjøpte meg bare en øyenbrynspenn, carmex og en shorts.


Fra Carlings selvfølgelig, til 299.-

Men når det kommer til alt dette med eksamen, og etter hvert muntlig eksamen, vil det ta mye av tiden min på å øve til det. Derfor kommer jeg til å ha pause. Kanskje, men bare kanskje, kommer det ut et innlegg i ny og ne, men det er ikke noe dere må håpe på. Bare ønsk meg lykke til på eksamen! Håp fra dere, er håp for meg♥ Ha en flott kveld!

Det er snart sommer, dere!

Aah, i dag har jeg virkelig følt at sommeren snart kommer! Snart 17. Mai, all snøen er snart borte, og uteværende temperatur. Jeg bare venter på bikinivær! (Noe jeg vedder på at guttene gjør også... Haha). Jeg har på følelsen av at sommeren 2013 kommer til å bli kjempebra, jeg har en så god magefølelse. Og dere vet hva bloggere gjør når det er fint vær ute? Tar bilder, selvfølgelig!


Ganske sikker på at dette er det første magebildet jeg noen gang har lagt ut på nettet. Jaja, nå er det snart sommer, så det blir nok mange flere!


Sita elsker også det fine været♥

Haha, nå vedder jeg på at mamma blir glad, hun elsker når jeg legger ut bilder av meg selv så hun kan lagre dem og ha dem på skjermspareren sin på pc-en. Det er mamman min, det♥ Men nå kommer Maren snart, som skal være her til Onsdag! Ha en fin dag videre

Full fart!

Kom akkurat hjem fra byen etter å ha ordnet med mobilbank osv... Siden jeg ikke kom hjem før nå, og Thea sin bursdag begynner klokken 18.00, har jeg ikke tid til å legge ut videoen om innkjøpene fra Stockholm nå. Men det kommer etter bursdagen. Snakkes!
Halleluja!

Skulle bare si at jeg drar til Maren nå, så bildene fra klubben i går kommer enten i løpet av dagen eller i morgen. Og gled dere, klubben var kjempegøy, det var såå morsomt, trist at det var siste klubben, da.. Og så tenkte jeg på å kanskje lage en video, for Andreas har filmet litt også, så vi får se :)

Måtte ta et arkivbilde, for jeg gadd ikke ta noen nye bilder nå, for jeg er under litt tidspress! Men jeg lover at bildene skal komme så fort jeg får tid!

Say cheese!

Sitter i Svolvær akkurat nå, hjemme hos Maren med Emilie og Alex. Koselige folk! Vi har tatt masse bilder på kameraet, så de kommer nok i kveld eller i morgen. Og det lover jeg!

Ha en fortsatt så fin dag :)

Okay

Jaa, nå sitter jeg mest sannsynlig på bussen med Maren, for jeg skal til henne etter skolen i dag. (Forhåndsskrevet innlegg btw) Vi skal på åpningen av Carlings på amfi, så jeg gleder meg veldig til å kanskje få brukt litt penger. Jeg kommer til å ta med kameraet til Maren, så jeg håper vi får tatt noen bilder.


Genser fra BikBok, singlet fra Cubus.


Bildene er ikke redigert i det hele tatt!

Nå må jeg nesten gå! Vi snakkes senere! :)

Midt på natten og stuptrøtt

Okei, jeg er ikke egentlig stuptrøtt. Var bare det første jeg kom på, gadd ikke bruke energien min til å finne på noe nytt.. Vent litt, jeg må på do! Okay, tilbake, haha! Joda, men, ja.. Siden jeg har mange bilder jeg enda ikke har lagt ut, gjør jeg det bare nå, ettersom at jeg ikke har noe å gjøre. Ingen er på skype, jo! 

Bildene er tatt for noen dager siden. Har bare ikke giddet å blogge. Ja, den har dere hørt før, ja? Ja, okei. Forresten, har akkurat sett Pretty Little Liars. Beste serien! Jeg er på sesong 3, episode 18 akkurat nå. Var besatt av det før, men etter at halloween-episoden i sesong 3 aaaaldriii kom ut, la jeg det bare fra meg. Så for noen dager siden kom jeg plutselig på det igjen, og så det hadde kommet hele 10 nye episoder! Så jeg er på full PLL-maraton for tiden..

Uansett, tilbake til bloggingen. Har tatt noen bilder i ny og ne, kommer til å legge ut bildene etterhvert, skal prøve å bruke energien min mer på blogging enn på.. ikke-blogging. Værsågod!


Et lite bilde fra mandagen når Katrine var hos meg. Unnskyld, vi kan ikke noe for at vi er så søte. WE WERE BOOOORN THIS WAAY


Jeg fant igjen Ludvig-bamsen på det gamle soverommet mitt, og satt han på skrivebordet. han er veldig creepy, men er blitt vant til han. Haha, hvis man trykker på hånden hans, sier han masse rart som "Nei, kan ikke jeg få en lakrisbåt til a'?" og "Je-e-eh-er redd jeg, har aldri vært så redd før.." HAHAHA! Har en Soland-bamse også, tror han er i stua..


Endelig fått meg sånn stang for å henge opp klær på! Happiiii


Regulering trengs! CALL 911 NOW


Her er alle piercingene mine, forresten. Den siste ser dere på alle bildene av meg. Den øverste er Svampebob, hvis dere ikke la merke til det. 

GOD NATT!

En solfylt morgen

Ah, det er så deilig å våkne opp med blå himmel og solen som titter frem. Da kommer det lys inn på rommet mitt, og jeg får tatt noen bilder. Jeg så på Cecce sin blogg nesten med en gang Maren og jeg våknet, og følte jeg måtte ta noen bilder. Hun er inspirasjonen min, på en måte, så en daglig tur innom henne må man! I tilegg har hun fine gratisdesign, og kjempenyttige tips om photoshop og foto!

Mamma, Arnt og jeg spilte monopol når jeg var i Trøndelag♥

Jeg har operert under leppa hvis det var et problem.

Men nå skal jeg til Svolvær for å kjøpe litt stæsj, og kanskje være med Maren og noen kompiser. Vi får se hva som skjer. Blogges sikkert snart, del 2 av spørsmålsrunden kommer snart!

Long time, no blogging

Yes! Da var vi her igjen, da! Hoho, jeg tok noen få bilder i dag, så hvorfor ikke bare komme ut med et kjedelig innlegg om hva som kommer til å skje i fremtiden? Yes we can! Haha, er i et tullehumør selv om jeg akkurat holder på å lese en av de skumleste bøkene jeg noen gang har lest. Den heter Svarte Mathilda, som liksom er Bloody Mary på norsk. Scares the shit out of me. Uff..

Men bort fra det! Denne uken har vært veldig hektisk. På mandag var jeg på besøk hos Alex, på tirsdag var jeg i bursdagen til Jea, på onsdag hadde jeg besøk av Caroline og i dag var jeg hos tannlegen og hos Maiken for å ta bilder. I morgen skal jeg på klubben og på lørdag åker jeg til trønderland! Skal å besøke mamma i en uke, gleder meg veldig. Har ikke sett henne siden jeg var i Tyrkia med henne, så vi har allerede skjemaet fullt!
Jeg skal også møte mine kjære kompiser som bor i trønderlag for første gang, føler nervene kommer å tar meg. Jeg er jo sinnsykt lav i forhold til de, så jeg vedder på at de kommer med samme reaksjonen som min venn Kristian gjorde første gang jeg møtte han; "Fan, du e lav". Nordnorsk liksom. Vel, awkward silence, here I come!

Som sagt så tok jeg bilder med Maiken i dag, som skal brukes i konfirmasjonen hennes. Følte jeg ikke hadde blogget på en stund, så jeg fikk godkjenning av henne til å legge noen av bildene ut her :)

Tror jeg skal slutte med å ha signatur på bildene mine, jeg blir så ufornøyd når jeg setter signaturen på, og føler at det ødelegger hele bildet. Uansett, hvis noen har lyst å stjele bildene mine, sier det vel seg selv at de syns bildene mine er fine? Positivitet ruler!

Men nå føler jeg at jeg må få unnagjort litt mer pakking og slikt, så kanskje det kommer et innlegg fra klubben eller noe lignende! OG JA! Spørsmålsrunden er filmet og redigert, men har litt tekniske problemer når det gjelder å få lagt den ut på youtube.. Men den kommer!
Ha en god kveld videre ♥

Bare for å være aktiv

Tenkte å blogge litt i kveld, bare for å være litt aktiv. Ingen blogging, ingen lesere! Jeg gjør jo dette fordi jeg liker det, men syns dere fortjener en liten titt innpå livet mitt av og til? Siden det er så spennende. Neida, det er ikke så veldig spennende. Eller, det er noe som foregår i livet mitt akkurat nå, som jeg er veldig glad for, som dere kanskje får høre om senere..!

Disse neste dagene tror jeg ikke det kommer til å bli så mye blogging. I morgen skal jeg til tannpleieren, men litt skole først. Torsdag skal jeg kanskje til en kompis som heter Alexander. Fredag er det fritidsklubb. Lørdag skal jeg i bursdag til min kjære venninne Ellen. Søndag skal jeg ta bilder til konfirmasjonen til Maiken. Så uka er fullpakket!

Og nå er det ikke så lenge til vinterferien, folk! Da skal jeg forresten til min mor i trøndelag, hvor jeg også skal møte noen av mine kjære kompiser. Gleder meg veldig, da blir det tur til Trondheim for første gang! 

Men skal prøve å få tak i en kompis som suger til å svare. Wish me luck!

SPØRSMÅLSRUNDEN

Minner om spørsmålsrunde!

Ville bare minne om at jeg har en spørsmålsrunde gående, og kommer til å svare på den etter jeg har fått rundt 15-20 kommentarer eller mer. Som sagt, blir det mest sannsynlig å komme ut på video. Kanskje hvis jeg får med meg Maren eller noen andre, blir det en litt mer interessant video! 

Trykk her for å komme til spørsmålsrunden eller trykke på bildet


Kanel-maske

Uff, denne ansiktsmasken lukter grusomt! Det er sånn kanel-lukt, føler meg som rømmegrøt ellerno. Hahha, skulle bare si god kveld! Elsker helger, for da kan jeg være våken så lenge jeg vil! Ha en koselig kveld videre :)

Chill skoledag

Hei! Nå sitter jeg på skolen, ordentlig badass å blogge i skoletiden hyhyhy. Savner mac'en min når jeg er på skolen, for her har vi bare sånne dritt-pc'er som må lade i en halvtime hvis man trykker på noe. Uffaa.

Sitter bare her med Maren og chiller, utrolig digg, lærerne er oppe og drikker kaffe mens de andre  i klassen er i bassenget på en annen skole. Det som er digg med å være litt alergisk mot klor, man får en chill dag på skolen hvor man bare kan sitte å gjøre ingenting. Jeg har uansett valgt å jobbe med fordypningsoppgaven som må være ferdig om en uke. Jeg er snart ferdig uansett, så jeg gidder ikke å anstrenge meg så mye mer. 


Men nå kom læreren, skal ha Norsk fordypnining. Blogger nok senere i dag ellernoe, vi får se. Maren og jeg skal ta bilder til bloggen hennes, og da blir det nok en del morsomme bilder av både hun, meg og Gud vet hva. Hadebra!

lite lite lite

Jeg beklager så mye! Som sagt, jeg er ikke en superblogger. Jeg klarer virkelig ikke holde meg like aktiv som toppbloggerne. Hadde jeg bare klart det. 
Jeg har vært veldig opptatt. Helgen var spinnvill! Maskeradeball på fredag, byen og Marens bursdag på lørdag, og søndagen måtte jeg klare å få litt plass til de kjære skype-guttene mine! Så det var hektisk, men jeg er vel tilbake nå!

Dette er forresten et bilde av meg som en kompis av meg har laget. Siden jeg bor i Lofoten, er jeg en såkalt torsk. Men vi bare fleiper med det, og det blir mange gode vitser ut av det, så det gjør meg ingenting egentlig!
Snart kommer Maren og Sigmund også! Det blir morsomt, Sigmund har aldri vær her før og Maren skal overnatte til fredag fordi faren skal bort! Sigmund skal ikke overnatte, da... Er bare bra det ettersom at Sigmund og Maren er kjærester.. Ifyouknowwhatimean


Gamle bilder fra Ipaden

Dere ser nok til meg senere i kveld eller i morgen! Klubbildene kommer så fort jeg gidder, haha! Beklager så mye igjen! God kveld!
 

Faila kakebaking

Så, da ble det posting av kake-innlegget midt på natta da! Fikk bare lyst til å redigere, men akkurat nå er jeg stuptrøtt, så kommer ikke til å skrive særlig mye. Klubb-innlegget kommer nok senere i dag eller i morgen, håper jeg. Har merket at noen av bildene blir veldig kornete. Aner ikke om det er på grunn av lyset eller dårlig kamerainnstilling. Håper jeg får fikset det.

Her er i alle fall bildene jeg gadd å redigere. Grattis med bilder av meg uten sminke, haha. Hårfargen min ble forresten sinnsyk bra på bildene, selvom den ser mye gulere ut i virkeligheten. Skal få farget det snart!


Wihuu, samme farge på håret som på tennene!

Forresten, hvordan jeg faila så sykt på kaka (som forresten var ostekake), var på grunn av at jeg glemte at halve geléen skulle være på toppen av kaka, og resten skulle være i kremen. Så jeg dønka alt oppi kremen, haha! Men det gikk bra, det stivna uansett. Kaka ble god, men mettende. Særlig fint syn er det vel ikke akkurat, men den er helt klart spiselig! God natt♥

CS5!

Endelig! Jeg gikk inn på Piratebay, lette lenge etter en versjon av photoshop til mac.. Så lastet jeg ned CS5, trodde aldri det kom til å funke, for det har ikke fungert på noen av de andre filene jeg har prøvd å laste ned. Men det gikk! Så nå er jeg så heldig å ha Photoshop CS5! Helt gratis! For jeg fant ut at Elements kunne jeg bare bruke 2 ganger, og dette ble tydeligvis den 3.gangen, så alt jeg har er en 30 dagers trial. Men nå har jeg jo CS5, så ingen depping!♥


Kjedet meg litt på photobooth.. Hihi, syns jeg ble så slank! Men uansett, jeg drar til byen i morgen, blir til i 20.00-tiden... Får se om det blir noe blogginnlegg, kommer an på hvor trøtt jeg er, og om jeg i det hele tatt gidder! Men da blir det kanskje dobbelt opp på Torsdag?
Ha en flott kveld videre! Mange gode klemmer fra Rose♥


Rastlaus

God kveld! Ah, selv om jeg følte meg ganske trøtt i mårres, hadde jeg utrolig lyst å gjøre noe i dag. Det var liksom ingenting å finne på! Ikke at jeg prøvde så hard, akkurat.. Nå er det for sent uansett, jeg finner vel noe jeg kan gjøre i morgen om jeg er rastlaus da og. 
Vi har fått lekser idag.. Har ikke savna det akkurat. Det eneste som går i hodet på meg er fordypningsoppgave.. tentamen snart.. eksamen snart... søke på skole.. lekser... UFF! Noen som har lyst å komme å hjelpe meg med leksene, eller? Har i tillegg utrolig vondt i halsen, den er liksom helt stram, hvis dere skjønner. Gjør ufattelig vondt. Noen som vet hva det er?

Tok noen raske bilder og redigerte dem sånn smått bare for å ha noe å legge ut. Håper dere ikke blir for skuffa!


Og den som vinner mitt hjerte... Macbook Pro og Cola!


Du kan ikkje motså meg, eg veit det! Lyspjære.

Men skal ta å finne en god film å se, har lastet ned kjempemange! Hvis du vet om noen bra filmer, vær så snill, kommentér! Er åpen for det meste! Ha en fortsatt fin kveld, så skrives vi i morgen♥ 

Kvisleis

God morgen! Endelig føler jeg at jeg klarte å stå opp litt tidlig. Den ble 12.30, noe jeg egentlig syns er alt for sent, men det er det tidligste jeg har kommet meg opp i det siste, så hurra for meg! Haha, jeg har helt tom for idéer til hva overskriften skulle være, så jeg tok kvisleis. Det høres ut som nynorsk, men det er det ikke. En eller annen i klassen skrev en gang kvisleis på nynorsk-tentamen sin, og norsk-læreren vår holder enda på å dø av latter når han hører ordet, det gjør nå forsåvidt resten av klassen også.

Jeg har da klart å redigere noen bilder, som jeg tok midt i desember i fjor. Klokken var 01.00 tror jeg, utslitt etter juleavslutning på skolen. Derfor kan jeg til tider se helt kræsja ut. Pff.


Så denne dagen blir egentlig bare avslappende. Slik som hver eneste dag, tenker jeg.. Jeg sitter hele dagen oppe på rommet mitt med cola eller julebrus, og mac'en eller Ipad'en på fanget. Jaja, jeg finner vel på noe. Ha en flott dag videre!♥

The day todayJaaa.. Vel i dag får jeg først besøk av Kristine (blogg), og etter hvert kommer Jeanett (blogg) som skal overnatte♥ Gleder meg veldig, dette skal bli koselig♥ Jeg vedder på at jeg kommer til å ta tuuusenvis av bilder med både Kristine og Jeanett! Kristine fordi hun er utrolig flink til å legge sminke og ta bilder (det ser man på bloggen hennes) og Jeanett fordi hun er utrolig fotogen♥ Haha, snuppene mine♥

Likte du bildene?
Skal du få besøk i dag?
 

Haha, LOL, so true!

Ehh, ja, heeeii... Sorry altså, jeg er så dårlig til å holde løfter! Dere kan da umulig tro at jeg kommer til å blogge når jeg sier jeg skal blogge? AAALDRI tro på meg hvis jeg noen gang skriver "Neste innlegg kommer i morgen". ALDRI. Dere aner ikke hvor lyst jeg har til å blogge, men jeg klarer sånn seriøst ikke blogge når jeg verken har header eller profilbilde! Men det er jo selvfølgelig eN grunn til at jeg ikke har det.. Har ingen bilder å bruke, vel! MEN FAKTISK, i morgen kommer en profesjonell fotograf (Hun er fra England og heter Alison), som pappa har kjent leeenge, og som jeg ble kjent med for noen dager siden, og hun har lovet meg noen nye profilbilder til facebook (Og da blir det garantert header og profilbilde her også♥)

Hehe, men i den siste halvtimen har jeg browset lol-sotrue.tumblr.com, så her kommer maaaasse bilder av hvordan livet mitt er:

Haha, disse bildene forteller om meg, fult igjennom! Hvis du syns disse bildene snakker for deg også, så gratulerer, du kan få bli min nye bestevenn♥ Snakkes!

I'm sorry...

Hei! Unnskyld altså for så utrolig dårlig blogging.. Huff, men har hatt masse problemer med internettet, og i tillegg har jeg ikke hatt tid, men jeg lover dere bilder herifra så fort jeg kommer hjem! :)

Og forresten, jeg har bursdag imorgen<3

Early morning

Jaa, heeii♥ Fant ut at jeg hadde god tid nå om morgenen, så jeg tenkte jeg bare kunne stikke innom blogg.no å si hei♥ Ble veldig fornøyd når jeg så at statistikken min var oppe å gå igjen, selvom den ikke var såå høy, var det bra uansett. Nå vet jeg liksom hvor jeg ligger!♥

Grunnen til at jeg står opp så tidlig er fordi pappa skulle til Bodø for å sjekke noe, aner ikke hva. Derfor sto han opp klokken fem i dag, og måtte derfor vekke meg. Så dro han i halv syv tiden, og da var det kanskje bare best for meg at jeg også sto opp♥

Okay, dette går litt tregt, for tankene mine er helt på villspor. Har blir helt besatt av en gutt, faktisk, fordi han har akkurat sånn hår jeg liker på gutter, akkurat den fineste hårfargen jeg liker på gutter, akkurat den awesome klestilen jeg elsker på gutter, og er den mest randome og morsomme personen som fins. Navn nevnes ikke♥

Jaja, men det får så være. Han sier at vi kanskje kan prøve en gang senere, tiden må bare gå litt. Har faktisk ikke møtt han enda, for han er 2 år eldre enn meg, så er egentlig litt sjenert...♥ Selv om han sier vi har møttes på rimi en gang! Han så tydeligvis meg, men jeg så ikke han.. Hihi♥


Jeg måtte bare prøve med et levitasjonsbilde.

Haha, slik føler jeg meg når jeg tenker på han♥

- Men må gå en liten tur med hunden, snakkes♥

Klarer.. Ikke.. SLUTTE!

Hhahaha, før jeg går å legger meg, mååå jeg bare vise dere et bilde. Har så dårlig humor akkurat nå, så jeg holder på å falle av stolen, og det er veldig høye armlener på denne... Ehh, jaa.. HAHAhh..

- Passer for de med dårlig humor som jeg! Hahah, den nederste er morsomt daa!

Natta

Ligger i senga nå, skal sove. Kommer masse bilder i morgen, forhåpentligvis. Natta :)

Bytur

HeiHei, må være rask, skal til byen om 5 minutter. Katrine sitter her ved siden av meg, kjempekoselig♥ Skal bare kjøpe en konfirmasjonsgave og litt mat, så kommer vi hjem og skal lage cupcakes og ta bilder♥ 

- Snakkes snart♥

On the road with Katherine

Skal jeg være flink?♥ Hihi, joaaa. Skal prøve å påste ut innleggene fra i går, slik at jeg ikke trenger å poste ut gårsdagens innlegg hele tiden. Litt irriterende..

Men uansett, så var jeg med Katrine i går♥ Hahah, vi spilte Sims3, og så ville hun ikke hete Katrine, så hun tok noe Engelsk inn i det, så da ble det Katherine. Fint det også♥ Men har da to innlegg å poste i dag. Litt bilder fra litt av hvert, og bilder fra photoshooten vi hadde. Überkoselig♥ Bildene vi tok først, kommer først nå, så kommer photoshooten senere♥


Wow, vi er bra søte♥

HAHAHAHAH, simmene på Sims2 altså.. Jeg må bare dø litt...

Katrine er helt enig♥Cute♥

Gangsta's on tha road!

True, true..

Hihi, I agree♥

Også var det jo den her tøtta da... Hahah, ser jo ikke like bra ut som Katrine da ♥


- Loveu♥

Tidelibom

Ja, vi har snart juni her også.

Masse å gjøre

HeiHei♥ Dette blir et kjemperaskt blogginnlegg, fordi Paradise begynner snart. Ehh, jeg mener Paradise Hotel. Er så spent nå som det er finaleuke! Tenk om Camilla får spilt seg inn igjen!♥ Det hadde vært supert. Også vinner Andreas og Camilla♥ Det er sånn jeg håper det ender. At de deler pengene♥ Det ser jo ut som at det gikk bra uansett, siden de er et par nå♥ Hihi, cute♥

I morgen kommer innlegg. Ordentlige innlegg. Jeg har ikke hatt tid i dag, siden jeg har vært på skolen, sovet (faktsik), vært skikkelig sliten og dusjet. Og tv da, men det går i kategorien Vært veldig sliten. Tuller ikke altså, følte meg skikkelig syk.. Men er bedre nå, da♥

Så da kommer det innlegg i morgen. Så må dessverre skuffe dere med et arkivbilde : / 


Dette bildet fortjener å være i 2 innlegg. VI ER AWESOME

- Snakkes i morgen♥
Skal du se Paradise? 

Du og jeg

HeiHei♥ Syns dere bloggingen min funker nå? Ca. hver dag? Syns det egentlig er en veldig fin måte å blogge på. Har liksom gjort dette til en vane, så det funker veldig fint for min del♥ Dessverre er jeg ikke sånn som toppbloggerne og blogger 4-5 ganger per dag, fordi jeg har rett og slett ikke særlig mye å blogge om.. Men i natt overnattet Katrine hos meg, så dermed ble det litt bilder tatt i dag. Hun ble hentet litt tidligere enn forventet, men vi fikk en del bilder uansett♥ De kommer da i neste innlegg, so stay tuned♥
Det var en ganske fin film♥

DUBSTEP♥

Fiiin♥

Pusii♥


- Ses snart♥

ENERGI (Av ecstasy)

Hahha, neida. Men etter at jeg blogget i sta, fikk jeg sånn... sånn... lyst! Hahah♥ Jeg har 2 innlegg nå å legge ut. Litt av dagen og noen modellbilder av Katrine og Maiken etterhvert. Lager det sikkert ferdig i kveld, men kommer sikkert ikke ut før i morgen. Sorryyy. Håper dere har en fin kveld videre. Her er bilder!♥
Hahha, jeg døde littFordi vi koser ossAMAZINGLY PEN♥

YESS, pen

- Forresten, noen av bildene ble tatt av Maiken eller Katrine. Snakkes♥

Fordi jeg kjeder meg

Ahhhhh....♥ Blogging. Når man vet man ikke har så mange bilder, men er selv glad for at man endelig setter seg til ro, og prøver. Hihi, det er bare perfekt♥

Kan fortelle om i går. Var i Svolvær. Kjøpte en genser, Red Bull, en mat-ting og tyggis. Hihihi♥ Ehhh, ja. Jeg har ikke så masse å blogge om...

Hadde virkelig vært perfekt () om dere gadd å svare på spørsmålet jeg spurte i forrige innlegg, og gi meg noen tips til hva jeg kan blogge om og ta bilder av? Gi meg forskjellige tips, har alt for få idéer oppi hodet, så det hadde virkelig hjulpet


Jeg har en katt. Med rosaskjær i♥


Kjøpte en awesome jakke. Fordi den hadde awesome farge. Og fordi den var awesome. ♥

- Vi snakkes♥

Veldig. Veldig syk.

*Host Hark Hoooost* Hahh, ja. Jeg er veldig syk. Vondt i magen, vondt i halsen, vondt i kroppen, vondt i ryggen. Unnskyld for at jeg syter, men nå tror jeg dere forstår hvordan jeg har det. Dere tenker sikkert "Men blogge, det klarer du?". Ja, det er ikke så vanskelig å røre på fingrene, altså. Men uansett. Ville bare si at bildene som egentlig skulle komme i forgårs kommer i dag eller i morgen. Sååå, gled dere til da♥

Eller sitter jeg bare her og hoster og spiser ostepopp og drikker cola. Pappa kjøpte til meg. Han er på en sånn snekkerjobb, så han er ikke hjemme akkurat nå. Faktisk litt chill å være hjemme alene når man er syk, for da blir det ikke så mye mas. Og jeg har alt jeg trenger ved siden av meg. Lypsyl, ostepopp, cola, kamera, mobil, pc og øreplugger. That's life♥- Snakkes

I morgen

Hei, kjære lesere♥ Er egentlig veldig sliten, så det blir ikke noe langt innlegg. Har enda mattelekse og matteprosjekt å gjøre, så jeg ligger egentlig tynt an hvis jeg ikke begynner nå. Det er en oppgave jeg sliter med i prosjektet, så derfor (Tjaa, hvorfor ikke?) spør jeg dere om noen av dere vet dette: x + x + 40 + x : 2 = ?

Om du er et mattegeni har du sjansen til å skinne nå!♥

Ellers har jeg laget muffins idag, redigert og tatt bilder. Bildene kommer i morgen. Gidder virkelig ikke akkurat nå, tror jeg begynner å bli litt syk... *Host*

- Vi snakkes♥

Snaaaart!

HeiHei? Har dere hatt en fin dag? Vel, min har vært helt grei, egentlig? Vært på skolen, skjedde ikke noe spesielt, annet enn at jeg tok en del bilder? Derfor er jeg midt i redigeringen akkurat nå. Så da kommer det flere bilder fra dagen i løpet av kvelden. Her er en sniktitt:

- Hihi♥

Hjelp?

Haha, heii♥ Kjeder meg litt, jeg, så derfor skal jeg bare spørre dere om 2 små spørsmål. Okay? Klare? Sikre? Don't think so... Jodaaa​♥

Vet dere om noen bra gratisdesign? Jeg sliter VELDIG. Jeg finner ikke noen av de jeg søker. Jeg søker da brede, hvite og søte gratisdesign. Umulig. Derfor lurer jeg på om dere vet om noen? Tror neppe jeg får svar fra en eneste sjel, men jaja, svar om dere vet!♥

Har dere noen idéer til hva jeg kan ta bilde av? Jeg har laget en liten liste over hva jeg vil ta bilde av. Altså med modell og slikt. Som f.eks: Spise jordbær med søtt antrekk og søte briller. Sååå, derfor lurer jeg på om dere har noen gode idéer til noe slikt? Det kan være hva som helst, bare strøm ut alle tankene dine i kommentarfeltet!♥


//Weheartit

Hahah, det siste bildet er bare til å dø av♥ Ross Lynch, elsker deg♥ Men nå skal jeg gå... og gjøre etellerannet♥ Hadebra!  

Jeg kan ikke vente!

Hahah, hei♥ Noen dager siden sist nå... Jeg tror kanskje noen av dere ønsker at jeg var en like flink blogger som toppbloggerne, men dessverre... så er ikke jeg en toppblogger. Skulle gjerne vært det, men det er bare ikke meg. Uansett så har jeg ikke så god tid til blogging og lignende... Nei, hvem er det jeg prøver å lure!? Selvfølgelig er jeg KJEMPEGIRA på grunn av at jeg skal få meg nytt kamera♥ Jeg klarer virkelig ikke vente! Jeg syns det er så kjedelig å ha det kameraet jeg har nå, så det er egentlig litt deprimerende å ta bilder med det, for det funker ikke så bra som de fleste av vennene mine sine.

MEN. jeg har blitt litt usikker på hvilket kamera jeg skal velge. 60d er et supert kamera, men det er jo litt dyrt da. Noen som vet om flere kameraer som er ca. like bra? Jeg trenger ikke akkurat canon da, nikon osv.. funker helt fint♥Så dette var da dagen i går + shopping. Satt og drakk cola mens jeg jobbet ræva av meg for å få ferdig Norsk-oppgaven!

Og angående shoppingturen min, så kan det faktisk hende at det kommer bilder av hva jeg har kjøpt, selvom det ikke er så mye, OG siden jeg ikke har så veldig bra kamera...
Stakkars kamera, egentlig. Det eneste jeg gjør er å kritisere det. Hahah, jaja!♥ 

- Ha en fin dag, folkens♥

Oh my god!

Heeeei, folkens♥ Hahah, flink blogger på vei! Neida.. Menja, unskyld for at blogging ikke er noe jeg er så veeeldig flink til. Haha, bare vent til jeg får nytt kamera, DA blir det blogging, da!♥
Men uansett.. Nicket er ikke pga. at jeg etterhvert skal kjøpe meg nytt kamera, men fordi jeg er så lykkelig på grunn av Smosh!♥ De har da en annen kanal som heter IanH, og idag, i min vanlige rutine, ser jeg dette kommer opp på en av de nyeste videoene deres:


Det er da meg. Haha, jeg sendte dem et brev med bilde av meg og et par ting + et brev. Vi har veldig dårlig skriver, så det ble bare øynene mine som kom med!

Hvis dere vil se videoen, er den her♥:

Hvis du ikke gidder å se hele videoen, så er det bare å se fra 4.43♥ Og etterhvert kommer det et ape-smykke som jeg også sendte♥
Fin start på dagen♥

Og ja, forresten.. Haha, jeg er jo ikke på skolen nå, rett og slett fordi jeg har veldig vondt i halsen..
Og senere i dag skal pappa på en slags ting på kulturhuset sammen med moren til en kompis av meg. Så da skal jeg chille med han♥

- Snakkes!♥  

Jeg er så flink!

Wow, 2 innlegg på samme kveld! Impressed! Vel, ja.. Jeg sitter her og ser på paradise hotel. Ser på de kule tullingene som danser til macarena. Fy faen, de fleste er så kule! Alle unntatt... Alina. Huff, jeg liker virkelig ikke den dama. Hun er kanskje den som bor nærmest meg, men det eneste jeg ser på henne som, er en sur same. Huff, hun gjør paradise hotel til en dårlig ting, nærmest!
De jeg håper vinner, av de som er der nå, må helt klart være Dennis og Kristin. Unntatt det er det helt klart Andreas og Camilla, men hittil har de ikke blitt et par enda. Kanskje når dere leser dette, men jaaa.. Hahah..


Jeg er så sprek! (Kremt, var)

Så akkurat på Whoot.blogg.no, en veldig bra blogg som jeg er fast leser på. I hvert fall nesten. Syns han er en super blogger, og elsker bildene han tar og redigerer! Han er mitt blogg-forbilde♥ Var pga. av han jeg fikk lyst tll å blogge akkurat nå. Flink han der.Hvem håper dere vinner paradise hotel?
- Hadebra♥

The real me

Hei og god kveld. Unnskyld,virkelig, for at jeg ikke har blogget på lenge. Har jo ikke egentlig noe å blogge om, men jeg burde da klare æ komme på NOE. Jaja, skulle tro at jeg, av alle folk, faktisk skulle være litt kreativ.. Menja. Så i dag i speilet rett etter jeg hadde tatt på foundation, at dere burde få se meg uten nesten all sminke. Så nå får dere da et bilde av meg med BARE foundation i ansiktet:

Kos dere:) God natt!

Jeg bare chiller

Egentlig, så hater jeg Mandager, men idag var en ganske fin dag♥ Syns det er kjempekoselig å ha en fin dag på skolen. Vi hørte på musikk i friminuttene (som vanlig), unntatt matfriminuttet, for da gikk vi faktisk ut♥

Det eneste jeg har gjort etter jeg kom hjem var å gjøre lekser, spise, tenke på at jeg vil ha cooola (Helt forferdelig følelse når du vet at dere ikke har cola..), tenke på at jeg ville lese og bare chillet. 

Imorgen skal jeg kanskje til Kabelvåg etter skolen da, til Maren♥ Ja, jeg vet det er veldig opp og ned med hun og meg, men alle vennskap har krangler. De beste har de verste, bruker jeg å si ;-)

- Looool♥

Bare meg og pusen

Jeg kjeder meg skikkelig. Jeg ringte Katrine, men hun hadde allerede besøk. Jeg gidder bare ikke dra til Svolvær eller noe slikt. Tror heller ikke pappa gidder å kjøre i dag også. Jaja, når man kjeder seg, blir det slik:


 
- Okay, det ble vel mange bilder av meg.. Sorry for at jeg kjeder meg syyykt!♥

Musikk jeg digger

Tenkte bare jeg skulle legge ut musikk jeg hører på for tiden. Er veldig glad i masse forskjellig musikk, men dubstep går det ganske mye i. Håper dere liker noe av dette♥ Kommenter gjerne andre musikkforslag hvis du tror det passer med♥- Og mange fler! Gi tips♥

Imposibruu

(Dette innlegget ble laget før jeg tro til Svolvær i går)

Umulig å finne noen å henge med.

Jeg er ikke så veldig syk idag. Vi har faktisk fri fra skolen. Så ironisk, ikke sant? Dagen jeg faktisk gleder meg til å dra på skolen, haha, da er det skolefri! Jaja, var litt kos samtidig♥

Ja, så med en gang jeg fikk vite det, prøvde jeg å finne noen å være sammen med, og første jeg spurte, sa ja. Men i dag sa hun at hun skulle møte noen andre. Jeg prøvde og prøvde og prøvde og prøvde å finne noen å være sammen med, men neida, imposibruu.


Ingen kommentarer -.-'- Men må gå, skal på skolen♥

Små ting

Bare små ting betyr noe lengre. Jeg gleder meg helt fra at jeg våkner til Paradise Hotel begynner, bare fordi jeg syns det er et morsomt program.

Jeg gleder meg til å sjekke facebook, for å se om jeg har fått noen fine beskjeder fra noen jeg er glad i mens jeg har ligget og sovet.

Jeg gleder meg til klokka 5, for da går noen av favoritt-programmene mine etter hverandre på tv. 

Jeg gleder meg til skolen, for å se vennene mine. For å ha noe å fortelle. For å finne ut noe nytt som har skjedd i det siste.

Jeg våkner opp, føler meg nedtrykt fordi jeg ikke har større ting å glede meg til, men jeg er alikevel litt glad, siden jeg klarer å verdsette de små tingene som er i hverdagslivet vårt.- Snakkes♥

Noe enklere

Hahh, enda syk.
Det går virkelig ikke over. Seriøst, det skal jo liksom bli bedre, men det eneste som skjer, er at det blir verre. Nå begynner magen å bli vond, pluss at hele ansiktet mitt begynner å svi, og jeg har en heftig hodepine som bare ikke vil vekk!

Men jeg skal ikke rope ut problemene mine. Det får kroppen min ta seg av. Og pappa.Nå har jeg byttet header igjen. Syns det passet med noe litt enklere. Bildene jeg bruker har ikke så god kvalitet, så jeg venter heller til jeg blir frisk slik at jeg kan ta en heftig photoshoot med Maiken en dag.
Tro meg, hun skylder meg det! Etter alle de gangene jeg har jobbet hardt for at hun skulle få en header hun likte, fortjener jeg noe spesielt tilbake. Er dere ikke enige?


Vi er så søøøte pusetatter♥ Savner å tilbringe tid med henne. Skal kontakte henne med en gang jeg blir ordentlig frisk!

- *Raaap*

Red bull gir deg viiiingeeer

Åhh, jeg har så lyst på red bull!

Enda syk. Føler jeg begynner å hallusinere hver gang jeg skal reise meg. Jeg blir så ufattelig svimmel. Menmen. Hvis jeg er borte i morgen også, får jeg kanskje slippe leksene! *Ondskapsfull latter*
Pluss at jeg klarer ikke gjøre lekser. Hodet mitt er helt i surr. Det eneste jeg klarer er å skrive på pc-en, men ikke tenke. Jeg tror jeg må sjekke over det jeg har skrevet sånn 1000 ganger før jeg legger det ut. Allikevel blir det mange feil..


Facebook på mobilen er egentlig veldig smart♥


Har veldig mange forskjellige bøker å lese i. Gidder egentlig ikke å ta opp en av bøkene en gang.

Forresten, var det noen som så Paradise Hotel i går?  Tror at jeg allerede har fått meg noen favoritter. Camilla, Kristin, Dennis, Fredrik og Bjørnar, kanskje♥


Syns det ble litt kult


Hater å være syk..

Snart påske- Elsker den sangen♥

Jeg vet ikke..

Åhh, så drittlei. 

Hvorfor skal man bli syke, egentlig? Det er jo bare sjit. Kunne vi ikke bare ha levd uten å ha blitt syke.
Hadde jeg spurt faren min om dette, hadde jeg fått en lang, filosofisk prat om alt vi trenger for å holde oss hele, blablabla.
Men hva hvis vi kunne være "hele" uten å være syke? Right? Okay, nå er det jeg som begynner å bli filosofisk her. Sorry.

Dere har kanskje forstått at jeg er syk? ar ligget strak ut på sofaen, enten prøvd å sove, eller sett film.
Så en veldig bra film som heter Limitless med Bradley Cooper. Rå skuespiller, sexy som faen. Anyone agree?

I tilegg ser jeg akkurat nå på ukeplanen. Jeg tar tilbake det jeg sa i forrige innlegg om "ikke så mye lekser" eller hva jeg nå enn bablet om. 
Huff. Jeg ligger her, syk som F. Er ikke nyttig til noe. Hvis jeg blir liggende slik i flere dager, vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Håper egentlig på det, da trenger jeg kanskje ikke gjøre lekser! :)- Åhh, jeg kjeder meg.. What to do?
 

Kjed

Lets gooo, Yeah

- Hihi, jeg måtte bare prøve♥

Blandede følelser

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg føler lengre. Selvfølgelig liker jeg enda han jeg snakket om i forrige innlegg, men jeg er aldri langsur. Jeg skulle ønske han ble min, men jeg tror at hele livet er planlagt fra før, av en eller annen som bestemmer over oss alle. Kall meg overtroisk!

Men jeg skal ikke snakke så mye om det. Hvis dere vil høre mer om følelsene mine, kan jeg godt begynne å lage en bok, men jeg tror at den boken kommer til å få minst 2000 sider. Den kommer til å bli lengre enn bibelen!


Dette (fine!) bildet av Thea ble tatt rett før vinterferien. Hun får meg stort sett alltid i godt humør hvis jeg er trist. Tenker på deg♥

Som sagt, blogging er noe som er veldig av og på for meg. Nå kan jeg godt si at jeg har kjempemasse energi og vil blogge hele tiden, men plutselig faller den ned på -100, og da har jeg nærmest lyst til å slette bloggen..- Jaja, snakkes♥ 

 

SNART

God Morgen! Nå skal jeg snart på jobb, men før det, tenkte jeg at jeg bare skulle si at det snart blir nytt design. Og header. Nå som jeg har fått brunt hår, burde jeg kanskje lage en ny header der jeg har brunt hår. Noe som egentlig er litt ironisk, er at akkurat når jeg lager en ny header (med rosa hår) og blir fornøyd med den, får jeg brunt hår! x)


Snakkes senere♥

Hva er det å blogge om?

Jeg har ingen peiling. Det skjer liksom ikke akkurat så mye i livet mitt akkurat nå, og jeg vil ikke akkurat poste ut bilder av at jeg er dau heller... Men jeg tenkte at jeg kunne filma hvilken sminke jeg bruker, og kanskje det blir en sminkevideo. Ikke har for store håp.

For tiden skulle jeg ønske jeg hadde en hvit bagkrunn hvor jeg kunne ta bilder, liksom sånn som er hos fotografen. Hvor får man tak i sånt? Noen som vet?


What am i supposed to do?

- Ha en fin dag♥

Ztuff

HeiHei! Jeg er så laaaaaaat! Skolen tar knekken på meg, i tillegg til at jeg har vært veldig masse i svolvær i det siste. Men på lørdag skal jeg til svolvær å møte >Anna<, så det blir jo kjempekos♥ Skal få 500 kroner av mamma og 100 av pappa, så 600kr til svolvær er ikke verst!

Men idag på skolen, så var det egentlig veldig koselig. Har vært veldig fine (men slitsomme) dager på skolen i det siste, noe som er veldig bra. Tenk om det hadde vært både kjedelig og slitsomt? Huff!
Men i siste timen så fikk vi vite at i morgen er siste dagen til Tone (Naturfag, rle og engelsk lærer) på skolen, så da ville vi ha en ordentlig kosedag! Så vi skal spille Alias, se film og spise godteri i morgen :)
Kjempekos!

Men når jeg var i byen i dag (for å kjøpe godteri), fikk jeg denne ringen av hun jeg skal jobbe hos i jobbuka (Uke 4):


Jeg syns den var dritfin!

Her er da godteriet jeg kjøpte:


+ minitomater og kjempeblåbær!

- Ha en koselig helg♥

Dag 7 - Favoritt tv-program når du var liten

Okay folkens, nå er jeg ikke en særlig effektiv blogger, er jeg vel? Men, jeg er veldig syk for tiden. Alt gjør enten vondt eller føles slitent ut i kroppen. Dessverre kan jeg ikke gjøre så veldig mye med det. Vi har hatt veldig mange syke folk på skolen, så det er ikke rart om man blir smittet. For meg ser det ut som jeg er en av de som ble smitter.
Så unnskyld, jeg vil så gjerne blogge, men all energien er ute! Om kvelden kommer den tilbake, vettu, men da er det jo tid for å sove... Drittdøgn!

MenMenMenJaaa... når jeg var liten? Jeg så på alt mulig rart. Og da mener jeg ALT mulig rart! Her har dere et lite bilde av det jeg likte best:- Husker du noen av disse programmene? :)

Filmtips

God kveld, folks. Nå er jeg egentlig ganske trøtt, og siden det er skole i morgen, tror jeg at jeg skal gå å legge meg snart. Men før jeg hadde tenkt til det, hvorfor ikke bare gi dere et lite innlegg over hva jeg har gjort i dag.
Vel, egentlig, så har jeg rett og slett bare kjedet meg. Det har egentlig vært en ganske kjedelig og sliten dag. 0% energi helt fra jeg sto opp, så det eneste jeg har gjort er å spise, støvsuge og bake boller. 

For å være helt ærlig gidder jeg ikke legge ut bilder av bollene, for jeg er rimelig sikker på at dere vet hvordan boller ser ut, så dere får bare se et bilde jeg lagde til mamma som litt av julegaven hennes:


Ble egentlig ganske fornøyd :)

Men de tvar alt jeg hadde å si i kveld. Eller jo, forresten. Har du noen gode filmtips? helst komedie, drama eller romantikk!

- G'nite♥

Dag 6 - Det beste du vet å spise.

Den er ikke akkurat så vanskelig.. Noe noen av dere kanskje vet, så elsker jeg:


Kebab!♥

Det minner meg på at jeg må spørre pappa om vi kan spise kebab på milano i dag! Tusen takk!

- Vet du hva jeg kan blogge om videre? :)
 

Dag 5 - Sminken du bruker.

Sminken jeg bruker? Javell, den er ikke så vanskelig. Men jeg kommer ikke til å gi dere bilde av alt jeg bruker, i hvert fall ikke nå ;) Tar det etter rekkefølge:

- Foundation
- Concealer
- Rouge
- Øyenbrynspenn
- Mascara
- Eyeliner over og under øyet
- Lipgloss- :)

Dag 4 - 3 plasser du har lyst til å dra.

HeiHei, og god morgen ♥ Sovet godt? Jeg har sovet hele natten, men alikevel føler jeg meg ikke så bra etter at jeg stod opp. Jeg tror klassekameratene mine har smittet meg :(

Men 3 plasser jeg har lyst til å dra? Jeg skulle gjerne ha dratt verden rundt, men hvis det var bare 3 plasser jeg kunne dra hele livet mitt, hadde det nok blitt disse plassene:


Syden♥ 


Bergen♥ 


Los Angeles♥  

- Hvilke 3 plasser har du lyst til å dra til?

Dag 3 - 7 ting du ikke kan klare deg uten.

7 ting? Hmm... Den var litt vanskelig, men det må vel bli disse tingene:

1. Gode venner


2. Mobilen

3. Den lilla joggebuksa mi<3

4. Pappa

5. Artige.no

6. Pc'en.

7. Sminke!

- Hva med deg da? :)

And that's just things you do when you're in love

Ja, la oss si at han heter Tom. Tom er en fin og annerledes fyr, og plutselig, helt oppi alt sammen, sender han deg hjerte. 2 stykker faktisk. Så sier han til meg at "Du er klar over at det var første gang jeg sendte deg <3?".
For å ikke virke så "ÅHERREGUUUD", så sa jeg bare "Ja, hva med det?".
Hvorfor jeg sier dette til dere, er vel fordi jeg vil ha hjelp. Hva mener han egentlig med det?
I tillegg til at  han sendte meg hjerte, hadde han en sånn ting på profilen, der man måtte trykke liker, så skulle han rangere utseendet ditt fra 1-10.
Jeg var helst sikker på at jeg kom til å få 4 eller 5. Men neida, 8-9<3 stod det i chatten. jeg ble glad og forskrekket.Liker han meg? Liker jeg han? Hva skal jeg gjøre for å komme lengre?  

Dag 1 - Velg bilde nummer 10 i mappe nummer 7 og legg det ut.

Ja, hmm.. Dette var bildet som kom frem:


Haha, faen x)

- God natt!
 

Seven days

Hei og hallo :) Har skiftet skrift, jeg. Syns den gamle ble så... Jeg vet ikke, kjedelig? Jeg har aldri likt den, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det før nå. Æsj, jeg har blitt så lat. Jeg blogger jo aldri! Den der spørsmålsrunden varte nå i 20 minutter, men jeg burde allikevel ta meg litt i nakken. 

Har så lyst til å se en film, men aner ikke hvilken. Kaskje en ny episode av "Once upon a time"? Jeg syns det minner meg sånn om Narnia, så jeg syns det er en veldig fin tv-serie! Syns dere?

Dere lurer kanskje på hvorfor det står seven days som overskrift, og det er ikke fordi du skal dø om syv dager. Det er rett og slett fordi jeg skal ha en sånn ting slik at jeg tar bilde/sier en ting hver dag. F.eks: Dag nummer 3: Dine 5 beste venner?


Dag 1 - Velg bilde nummer 10 i mappe nummer 7 og legg det ut.

Dag 2 - Bilde av din aller beste venn.

Dag 3 - 7 ting du ikke kan klare deg uten.

Dag 4 - 3 plasser du har lyst til å dra.

Dag 5 - Sminken du bruker.

Dag 6 - Det beste du vet å spise.

Dag 7 - Favoritt tv-program når du var liten.

- Ja dette skal bli gøy! 

Skulebullær

Hei, morsomme folk :) I dag har jeg tenkt å se en del filmer som jeg har lyst til å se, men kommer sikkert ikke til å få det gjort, rett og slett fordi jeg kommer til å sitte på pc-en og skype med Maren til klokka 4 i natt. Men det går vel ikke uansett, for den stygge skola begynner i morgen. Hahh, nei, ikke derfor det står "Skulebullær" i overskriften. Det er litt ironisk, egentlig.. Jeg har faktisk BAKT skoleboller. Jajaja, that's me! Og tro meg når jeg sier at de er 6-dobbel så gode som de man får på butikken ;)


Retarded? Noooo, that was mean to the retarded people!


Utrolig hvor god den deigen var! Jeg ville spise alle sammen, allerede når de bare var deig! Jeg elsker deig <3


NomNomNom!

- Snakkes senere :)
 

Hårfarge?

Heisann! Haha, jeg elsker å blogge midt på natten, for da har jeg energi i hele kroppen, og jeg skriver mer og fortere enn vanlig. I guess. Dette innlegget er egentlig bare om hvilken hårfarge som kler meg best. Dere har sett meg i bunt, mørkeblondt og rosa, men så fort Maren kommer tilbake fra Bergen, skal moren hennes farge håret mitt! :)

Så, hvilken farge?


Mørkebrunt?


Mørkeblondt?


Lysebrunt?


Lyseblondt? (Min favoritt)


Rødt?

Andre farger?
- Hvilken syns du jeg passer best? :) 

Switching my heart into love

Å herregud. Jeg er forelska! Noen som har hørt navnet Sebastian Stigar før? For de som ikke har det, er det den fantastisk fine hovedpersonen i den norske filmen "Switch". Jeg må bare si det, han er utrolig snaxy! Det som gjør meg trist, er at jeg neppe får lov til å se han i hele mitt liv, og jeg vet ikke om noen forstår meg, men jeg får bare en trist følelse av det... Jaja, han fortjener i hvert fall et fint bilde av seg selv her:- Har du sett Switch? :)
 

Spørsmålsrunde?

Heizann, folks! Nå sitter jeg bare her, hører på dubstep, og fikk en sånn jævla trang til å redigere bilder og lage en speed up-video. Sorry for banning, men jeg bruker å banne når jeg gleder meg til ting. Dere skjønner, i morgen skal Katrine og jeg til Sortland! Jeg vet det var meningen at det skulle være i dag, men pappa trodde været skulle bli så dårlig, så derfor tok vi ikke den sjansen...

Men jeg tror dre vet hva dette innlegget skal hande om. ja, frosker! Klissete, grønne forsker med mange vort... Neida, jeg bare tuller! Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, selv om jeg tror ikke så alt for mange kommer til å kommentere, men det er nå det jeg håper på! Såå... Bare å kommentere! :)

- Den lille kjedevideoen kommer senere ^^

Lille julaften :)

Hey folkens! Da var det bare... En halvtime til jul. Hmm, tiden går unna! I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Sov i 12 timer i natt, så jeg våkna ca. 12.00, og etter hvert begynte jeg å pynte juletreet og slikt. Her kommer bilder og en video:
Bare 1 luke igjen :) - Gleder meg :D

Bitch, please

Jeg er litt lei av alt styret. Jeg vil at det skal være over, alt dette kaoset. Ja, jeg snakker om juletidene. Maren dro i dag, noe som er ganske trist, men hun er jo ikke den eneste som betyr noe for meg. Ingen andre har reist bort enda, så jeg tar meg sikkert en del besøksturer til Johanna eller Katrine. Jeg skulle ønske julaften var i morgen, og så etter der igjen, begynte skolen igjen. Jeg vil tilbake til det normale. Jeg vet ikke om noen forstår hva jeg snakker om, men hvis du gjør det, vær så snill gjør høytiden som en bedre tid for meg. Det her funker ikke..Furteface, som jeg bruker å kalle det.

Tidsfordriv de siste... ukene

Hei og hallo, folkens. Jeg mener jeg sier det samme hele tiden, og det gidder jeg ikke nå. Jeg syns det er veldig morsomt å lage videoer. Jeg har et videokamera som jeg fikk forrige jul, men nå har jeg gjort noe tull, slik at jeg ikke kan filme lengre, bare ta bilder. Jeg kunne ikke laste videoer til youtube uansett, så det er ikke verdens største problem. Jeg får bare filme fra kameraet, det har egentlig like god kvalitet.

Nå skal dere egentlig bare få bilder fra de siste ukene. Rett og slett.- Hihi, god blanding av bilder tatt med kamera, og bilder tatt med mobil ^^

 

Syk

Hei, bloggen! Nå har jeg stått kanskje i 2 timer og filmet og redigert videoer. Det blir sminkevideo (Der jeg ser helt jævl*g ut) og en video av innkjøp fra i går. Jeg lasta akkurat ned et nytt video redigeringsprogram som var VELDIG bra. Det tok bare 1 min å laste ned, og det var masse rart å gjøre der. Bedre enn AVS editor i hvert fall. Programmet heter VideoPad Video Editor Professional. Jeg anbefaler det ;)

Som dere ser på overskriften er jeg syk, så jeg var ikke på skolen i dag. Jeg ville spy, har innfluensa og vondt i hodet. No good shit. Men dere skal få noen få bilder jeg tok for noen timer siden. Det er ikke mange, men dere får jo enten 1 eller 2 filmer i dag ;)


Veldig bra plass å se filmer på. Anbefaler denne siden! Har du noen filmtips? Helst romantikk/Spenning/Komedie :)  


- Snakkes snart :) Ikke glem å kommenter filmer jeg burde se!

Fiiine kattepuuuus!

Heisann, folkens. Nå er det drittvær her i Nord. Skulle gjerne bannet, men jeg gidder ikke akkurat nå. Som sagt, vørt syk siden Tirsdagen, og er det enda. Håper uansett at jeg kommer meg på kino med Katrine i morgen. Må jo få sett Breaking dawn! :)
Ellers gjør jeg veldig lite. Prøver å finne ut hvor og når det er Norske Talenter-auditioner igjen, så hvis du har info, kom med den! hvis noen har lyst, kan jeg sikkert komme ut med en sangvideo så fort jeg er frisk, men bare en liten en, gidder ikke en hel sang. Jeg har en litt rar stemme, så den kan høres fin ut på visse nivåer, men kan høres dårlig ut hvis det blir for høyt eller for lavt. Men nå har jeg gått på sang undervisning i over 1 år, og lært meg å komme høyere enn det jeg trodde, og lavere for den saks skyld. Håper egentlig bare at Katrine snart logger på face, slik at jeg kan spørre om hun får lov til å overnatte. Men nå skal dere få noen kjedelige bilder. 


- Oii, nå tror jeg Katrine kommer! :)

Forever alone... again

Heisann, lesere. Nå har jeg ikke giddet å blogge på en stund, rett og slett fordi jeg har vært syk. Ble henta på skolen på Tirsdagen, og har ikke vært der siden da. Skal kanskje i morgen, hvis jeg føler meg bedre. Håper det, det er ikke noe morsomt å være borte flere dager. En annen grunn til at jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. Har ikke det nå heller akkurat, men jeg klarer ikke holde meg så utrolig lenge unna dere.
Men her har dere da noen bilder jeg akkurat nå, 97% forever alone.- Hva burde jeg blogge om? ;p

Irriterende

Æsj, jeg blir så irritert av den headeren, altså. Ikke bare på grunn av at den er så kjedelig, men også fordi at den ikke vil bli bare 1, i sin vanlige størrelse! Heldigvis skal besteste Maiken komme i dag, slik at vi får laget nye headere til både hennes og min sin blogg :)

Her kommer noen bilder jeg tok for litt siden:

- Hadebra :)

PS

Og forresten, det er meningen det skal stå "heart" på headeren min, just so you know it.- Ha en fin dag på skolen! :)

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits