Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Endringer på bloggen

Ny blogg!

Klikk på bildet for å komme til den nye bloggen min! :)

EUREKA! Statistikken funker!

God kveld, kjære lesere! Skulle bare meddele at den forbannede statistikken endelig funker igjen, så nå blir det forhåpentligvis mer blogging fremover. Kanskje jeg får tatt i bruk studioet siden vi har det på klasserommet vårt. Men dette skulle ikke være et særlig langt innlegg, bare litt info :) Håper dere har en flott kveld videre og en strålende uke i vente!

Funker det?

Heei! Dette er egentlig bare et testinnlegg for å sjekke om statistikken funker. Så fort jeg får statistikken til å funke skal jeg begynne å blogge mer. Det er bare ikke så morsomt å blogge når jeg ikke vet hvor mange som ser på den..

Ha en fin dag videre!

Jeg bare prøver

Jeg har endret design nå slik at jeg kan se om det er designet som gjør at statistikken ikke funker. Den skal bare se slik ut i noen dager, så bare vær tålmodige. Snakkeees. 
Nå trenger jeg ikke endre mer!

Se så fint design jeg har! Er så ufattelig fornøyd, for det har alt jeg vil ha. Søte, små detaljer, lys bakgrunn, kan laste opp bilder i hele 1000px og fin overskrift på innleggene! Alt dette takket være Ingeborg! Hun er utrolig dyktig til å lage design, og det er helt fantastisk snilt gjort at hun gadd å lage et design til meg :-) Her har dere facebook-siden hennes og her er bloggen hennes.

Er det ikke fint? :-) Akkurat sånn som jeg ønsket det! Alt er så enkelt og ryddig, det er liksom ikke masse dilldall som er i veien. Og nå kan jeg endelig laste opp bilder i 1000px! Hihi, Rose er glad. Så dere får ha en fin kveld videre og god helg!

Midlertidig design

Haha, da har jeg fått meg nytt design igjen. Liker faktisk dette veldig godt, men grunnen til at det bare er midlertidig er fordi ei snill jente har sagt hun skal lage design til meg :-) Hun har allerede begynt og hun sier at designet er ferdig ca. på søndag. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir seende ut!

Gadd ikke lage en spennende header, ettersom jeg snart får nytt design og da må jeg lage ny header igjen. Den headeren lover jeg skal bli bra! Den skal jeg sette mye arbeid i, for det er nok et design jeg kommer til å bruke en stund. Håper dere uansett likte det nåværende designet, for jeg ble i alle fall veldig fornøyd! Ha en fin kveld og sov godt♥

Ble du fornøyd?

Kan ærlig fortelle at jeg ikke ble særlig fornøyd. Headeren derimot, ble jeg veldig fornøyd med, men designet ødela fullstendig. Dere ser at headeren er smalere enn resten nedenfor? Det skjer stort sett hver gang jeg skal bytte design. Det står hvilken høyde og bredde headeren skal være i, jeg lager en header i akkurat den bredden.. ooog den blir for stor. Når det skjer føler jeg at jeg blir litt irritert... Noen som vet hvordan jeg kan få headeren og resten til å være like bredt uten at headeren kommer igjen på sidene?

Hva syns dere om headeren? :-)

Det vokser!

Jeg vet det ble mye på en gang nå, men syns dette var så morsomt, at jeg måtte lage et lite innlegg av det. Har vært avholds fra bloggen så lenge nå, at sidevisningene og leserne har vært mellom 0-20 hele tiden. Etter at jeg postet 2 innlegg i dag, ser jeg dette:

Uuutroliig morsomt å se at det går fra 20 til 230 stykker på en dag, og det etter bare et par innlegg. Elsker å se at det er masse sidevisninger, det må jo nesten bare bety at folk liker bloggen min, ikke sant? Haha, var egentlig det eneste jeg skulle meddele, ha en fin kveld!

Endringer

Holder på med noen endringer i designet! Ingenting å bry seg om, skal bare se om jeg liker dette eller det forrige bedre :)

Nybegynner-aktig

OkeiOkei, denne headeren ble veldig nybergynner-aktig! Ble bare sånn raskt laget, har ikke så god tid og heller ikke så mange bilder som passer sammen. Joda, det har jeg. Pff.. 

Jeg lover jeg skal lage en mye bedre, jeg må bare få alt i gang, lastet ned brushes og flere fonter... And I'm ready to go! Håper dere får en fin kveld videre♥

Fant vel et design

Joa, jeg har funnet et design nå. Jeg var på utkikk etter et fint, rolig og elegant design, og dette designet har vel det meste som jeg leter etter. Jeg prøvde å finne et utrolig enkelt design som f.eks DENNE bloggen har. Jeg skal prøve å endre fargene litt, og etter hvert kommer profilbilde og header også. Jeg har et problem med photoshop, som gjør at det ikke vil lastes inn på macbook'en. Jeg er veldig usikker på om jeg har brukt cd'en 2 eller 3 ganger, og maks antall ganger som jeg kan bruke cd'en til å laste inn photoshop, er maks 3 ganger. Så det kan hende jeg har en rimelig stort problem angående det.

Dette gjør jo at jeg ikke kan lage nye headere eller redigere bildene mine. Dette fikk jeg ikke vite før sent i går kveld. Hvis jeg er heldig finner jeg kanskje noe på piratebay eller så klarer jeg å laste ned photoshop på mac'en. Så dere må bare være tålmodige!Når jeg får ting oppe og gå, skal jeg helt klart endre copyrighten på bildene mine. Jeg har funnet ut at den er alt for stor og tydelig. Beklager for arkivbildet igjen, forresten.

Hva syns dere om det nye designet?

I guess I'm back!

Hallo Hallo! Kanskje jeg er tilbake, kanskje ikke? Først og fremst må jeg ordne alt. Jeg kan ikke blogge med et fucka design, ingen profilbilde og null nye bilder. Jeg har vært utrolig lite aktiv med å ta bilder, men så fort jeg kommer i gang med designet og slike ting, skal jeg finne tid hver dag hvor jeg bare bruker tid på dere. Jeg har mistet mange lesere. Alle leserne, kanskje. 

Hvis noen av de få leserne jeg har (hvis jeg har noen), vet om noen bra sider å finne enkle, men fine gratis design, vær grei og tips meg! Jeg leter og leter, men finner ingen jeg er helt fornøyd med.. Håper det ikke er for mye å be om.


Beklager for arkivbilde..

En del ting har vel forandret seg i det siste. Kan lage en liten liste hvis det virker interessant;

♥ Har farget håret blondt.
♥ Pusset opp rommet mitt.
♥ Fått macbook pro.
♥ Begynt å snuse.
♥ Tatt mange bilder fra ferier O.L.
♥ Og sikkert masse mer som jeg kommer på etterhvert.

Håper det strømmer inn mangemange lesere og kommentarer hvor jeg kan finne supre design! Har savnet å blogge mer enn dere aner, har bare ikke funnet tid eller energi. 
Gleder meg til å begynne igjen, da føler jeg ikke at noe mangler lengre..♥ 

Impossibruuuuuu!

Åååååh, jeg blir så irritert. Alt er feil! Før var alt sammen så enkelt, og nå skal det bli så vanskelig å få gjort småting. Til og med å bytte ut headeren og profilbilde! Ingenting av det jeg gjør funker, jeg bare ødelegger alt sammen! Åååh, jaja..

Dette var headeren jeg lagde først, som jeg hadde tenkt å bruke:Så gikk selvfølgelig ikke det, så jeg endret på noe, også lagde jeg denne bare for å ha noe:

Og det gikk heller ikke! Derfor får dere bare kose dere med det jeg har, så skal jeg prøve å få ordnet det.. Snakkes!

Vet du hva problemet er?

Nytt design

Jaaa, jeg klarte meg bare ikke med det forrige. Det var ikke meg! Det var så grått og.. kjedelig. Unnskyld til hun som lagde det, men jeg måtte ha noe mer sprudlende! Tro meg, hvis jeg noen gang lærer meg å lage design, skal de blir virkelig sprudlende og fine♥
Etter jeg har postet neste innlegg, skal jeg lage en ny header og finne et profilbilde. Kanskje jeg ordner litt her og der, vi får se etter hvert♥ Akkurat nå er bildene vel store, fordi jeg har lastet dem opp i 900px; og denne bloggen er laget for bilder lastet opp i 700px; Så dere skjønner..♥Arkivbilde, sorry..

Hva syns du om det nye designet? 

Nytt, spennende og kjedelig... Bare vent!

Jadda, here I am!♥ Da hadde vi endelig kommet oss fra den 7 timers lange bilturen, deilig♥ Nå sitter vi her, etter 2 runder crocket med familien, og sitter på pc'en♥ Haha, jeg vant (IKKE)! Jaja, da vet vi det. 

Okay, menne, det blir ikke så masse tekst her nå, rett og slett fordi jeg er sliten etter turen og crocket. Har vært en fin dag, men nå er det vel snart på tide med litt søvn♥ Og som dere kanskje har merket er designet nytt, laget av den fantastiske Ingvild, bare til meg♥ Dere finner link til hennes blogg overnfor her, der det står "Design av:"♥ Hun er helt super, sjekk den ut!♥

Menja, that's it, skal prøve å endre litt i morgen♥ Snx♥


Sååå glad jeg endelig kan ha bildene mine i 900px♥ 

Alt nytt!

HeiHei, dere!♥ Ser dere noe nytt? Hihi, ja, det tenker jeg dere gjør♥ Har endret på designet, headeren, og alt det som går an å endre på, tror jeg! Utrolig fornøyd!

Som dere ser, er headeren ganske profesjonell (i mine øyne), og det er altså ikke jeg som har laget den. Jeg lagde meg en profil på headerplease.com og la ut noen bilder og ønske til en ny header. Og gjett hva! Jeg fikk hele 12 bidrag! Jeg valgte ut noen som jeg likte, for de andre var alt for enkle. Det var bare et bilde med litt andre farger ogsånn, og det klarer jeg liksågodt å lage selv! Men den headeren jeg har nå, er laget av ei jente ved navn Stine, og jeg syns bare hun er helt råflink! Hvis dere ser på bloggen hennes (som jeg linket), kan dere godt se at hun er flink med sånt! jeg er utrolig fornøyd♥

Det var en annen header jeg også ble litt forelsket i, som jeg også fortjente litt positiv kritikk, og jeg kommer kanskje til å bytte til den hvis jeg blir lei av den jeg har nå♥ Hun heter Jeanette, og jeg syns hun er fantastisk flink hun også! Bare se på bloggen hennes!♥


Dette er da headeren hun lagde♥


Men angående nye innlegg, så har jeg tatt bilder fra skoledagen i går og strand-overnattingen jeg var på i natt♥ Så dere får bare være tålmodige!♥- Likte du headerene? Hvilken likte du best?♥

Utfordring!

Enda en ny header. Syns det er kjempegøy, jeg, å lage nye headere hele tiden♥ Hva syns dere om denne da? Syns den er best hittil. Bildene var best her♥

Men utfordringen, ja. Når jeg ser på statistikken på blogg.no, er den ufattelig lav. Dere kan ikke gjette det en gang! Jeg lurer på om det er noe galt med blogg.no, i hvert fall hos meg. For noen ganger har jeg vært hos noen og vi har vært innom bloggen min, og det står at det var ingen som var innom bloggen min den dagen. Rart..Utfordringen er da at jeg vil at ALLE som leser dette, kommenterer at du leser bloggen min, eller i det minste dette innlegget♥ Hadde vært utrolig koselig om dere gjorde det!

- Rose♥  

Den følelsen

Du vet den følelsen du får når noen du er veldig glad i, svikter deg, uten at du hadde et eneste tanke om at det noen gang kom til å skje? Følelsen er ikke den beste. Jeg har likt en gutt i mange år. I hvert fall 4 år.

Jeg fikk vite at han likte en av mine aller beste venninner. Selvfølgelig ble jeg lei meg, men jeg visste at hun aldri ville blitt sammen med han, for jeg vet at hun er glad i meg, og vet hva som er viktig å gjøre. Jeg tok tydeligvis feil. 

Hun begynte å snakke med meg, og spurte om jeg var sint. "Hvorfor det?" svarte jeg. Hun ba meg om å sjekke profilen hennes, og jeg falt i tårer. Jeg sa at hun kunne dra til helvete, og blokkerte henne på facebook. 


 

Noen der ute som forstår meg?


I think I'm back. Håper noen vil gi meg en tilbakemelding på det som står ovenfor. Hadde hjulpet mye.

Jeg er ikke tilbake bare for å dele den vonde følelsen jeg har akkurat nå. Jeg har endret på designet og laget en ny header. Da er det alltid morsomt å begynne å blogge igjen. Er dere ikke enige? Har nå vært å tullet litt rundt i svolvær og kabelvåg med masse forskjellige folk. Skolen har ikke kommet så mye i veien. Klassekameratene mine er kanskje uenige i dette, men jeg syns ikke det er så mye med lekser sånn som de påstår. 

Ellers har det ikke skjedd så mye. Jeg kan ikke love dere at det blir kjempemye blogging fremover, men jeg skal ta å prøve. 

Håper dere får en kjempefin dag videre♥

- Mange klemmer fra meg, Rose♥ 

I've missed you, guys

Jah, jeg skal vel begynne å blogge igjen? Min gode venn, Julian, sa at jeg måtte begynne å blogge igjen, for det var så mange som så på den. Jeg vet ikke helt om statistikken er så høy, men han er så grei og snill at jeg bestemte meg for å gjøre det for han♥ Og selvfølgelig for at jeg savner dere veldig mye♥ 

Jeg har prøvd litt å lære meg html og css koder, men det er ikke like lett som å drikke et glass med vann, for å si det sånn... Jeg sletta derfor RRDesign, for jeg er helt sikker på at jeg kommer til å glemme den etter 2 dager, og ikke gidde å gjøre noe med den. Well that's just too bad...- Snakkes

Pævze

Jahh.. Det blir pause da. Skal lage gratisheadere til den andre bloggen i helga, så dere kan jo gå inn dit hvis du mangler header ;-)

- Vi snakkes<3

Vil du bestille?

Ja, da har jeg faktisk laget meg en helt ny salgsblogg! Jeg er ganske fornøyd, du burde ta å sjekke den ut ;)

Den heter RRDesign, og den kan du sjekke ut HER.
Den første som bestiller får helt gratis♥- Håper dere tar dere en tur innom min nye blogg!
 

Jeg har så lyst...

Vær så snill les, viktig!

Hei, bloggen. Har ikke vært i humør til å blogge i det siste. Altså, jeg har forstått at bloggen min ikke er så populær, men jeg hadde virkelig satt pris på å få noen kommentarer av de få som faktisk gjør det. That would have made my day. Det er bare et tips da..

Men uansett, over på noe annet. Dere forstår kanskje ikke overskriften? Vel, den største grunnen til at jeg har denne bloggen er for å lage nye headere og endre litt på designet. Samme grunnen til at jeg har gosupermodel. Jeg liekr å lage layouter som man kan skrive om seg selv på, og slikt. Dere aner virkelig ikke hva jeg egentlig intereserer meg for, gjør dere?

De fleste er ganske gamle. Jeg har laget mange flere, men dette er de beste ;)
 

Jeg har veldig lyst til å lage en blogg der jeg selger headere eller slike ting. Det kan være at du har lyst til å gjøre noe spesielt med et gratulasjonskort, gjøre kule ting med et julekort eller rett og slett har lyst på en header. Det kan være alt mulig rart, bare å tipse meg. Men først burde jeg bare spørre dere om noe.

Burde jeg gjøre det? I såfall, hva burde prisen være? Jeg har IKKE tenkt til å være dyr, for jeg er ikke så pro som de andre design-lagerne.

- Sorry for masse tekst.. 

PS

Bare sånn btw, så kommer Anna i helga, og det betyr at det ganske sikkert blir ny header og design på bloggen min! Keep tuned!♥

Det fyker!

Jeg ble akkurat litt overraska, jeg! Jeg skulle bare sjekke hvor mange som hadde vært inne på bloggen min i dag, og plutselig kommer dette opp:


Ikke at det egentlig er så veldig mye, men jeg har ikke hatt 100 sidevisninger på en god stund! (Det ser dere..)

Det er jo dette som får meg til å ville blogge mer, ikke sant? Når jeg ser at folk faktisk ser på bloggen min, har jeg jo bare mer lyst til å blogge! Håper dette fortsetter :)

- Hihi♥
 

Ny header kommer!

Hei, som dere kanskje ser, har bloggen blitt bredere og jeg har fått skygge, men headeren ser enda litt rar ut, så det kommer snart en ny header. (Må bare lage en først..)

Ikke glem å kommentere spørsmålsrunden da! Her :) - Ha en god natt <3

Tusen takk!

Tusen takk, Caroline Maria!
Dere har kanskje merket at headeren er fikset? Vel, hun som lagde dette designet hjalp meg med det, og nå er det da fikset! Jeg er kjempeglad! :)

- Kjempefornøyd :)

Header'n klikker!

Okey, det er noe kluss med header'n. Jeg gidder virkelig ikke ordne det. Sorry, men jeg prøver og prøver og prøver, og når jeg tror jeg har fått det til, skjer det et eller annet, f.eks det som skjer nå, at det blir mindre og tusenvis av små headere. Noen som vet hvordan jeg skal fikse det? For det vet IKKE jeg! Vær så snill, kommenter! :)- Æsj :(

Jeg er fornøyd :)

Heisann, bloggen. Huff, jeg hater morgener der pappa vekker meg opp, og det føles ut som at jeg må stå opp midt på natta, og halv 7 vil jeg jo egentlig anse som midt på natta... Heldigvis er ikke pappa i noe veldig snakkehumør i dag, noe som han bruker å være hver morgen. Det irritrerer meg alltid når folk skal snakke med meg hele tiden før jeg drar på skolen, for da har jeg egentlig bare lyst til at det skal være stille, og deretter bare begynne å snakke mer, og så enda litt mer, og til slutt som vanlig, slik at jeg kan få snakkinga i gang, skjønner? 

Forresten, noen har vel merka at nytt design og ny header har kommet? Jeg vet det ikke er sånne headere jeg pleier å lage, men Maiken, skal komme på besøk i helga, og hun kommer helt sikkert til å ta med seg kameraet sitt, så derfor blir det vel header-laging på oss ;)

Men før jeg avslutter, vil jeg bare si at det hadde vært kjempehyggelig om dere hadde kommentert hva dere syns om headeren og designet, og hva dere syng jeg burde blogge videre om :)Haha, dette bildet tok jeg i sommer mens jeg var på chatroulette sammen med noen kompiser. Kule svensker, må jeg si ;)

- Så, hva syns dere?  

Bloggpause

Jeg klarer bare ikke blogge for tiden. Det er alt for mye som skjer i livet mitt, og jeg klarer ikke å hondtere det enda bedre mens jeg blogger. Og nei, det er ikke lekser og sånne ting jeg tenker på. Kanskje litt, men mest er det vel hjertet mitt som har det vondt. Jeg er lei meg, kjære lesere. Hold ut, jeg kommer vel tilbake snart.- Goodbye<3

6. plass

Vil bare si tusen takk til dere, og at det er kjempekoselig at jeg har fått hele 127 lesere! (i hvert fall i dette øyeblikk)
Sjekka også ut topplista i Vågan, og det er jeg faktisk på 6. plass! :)- Ha en fin dag!
 

Nytt design!

Hei igjen! Denne gangen er jeg i mye bedre humør, for nå har jeg nemlig fått nytt design! Ny header har jeg også laget. Hvis dere lurer på hvor jeg har laget headeren min, så er det på Photoshop Elements 9. Designet ser dere hvor er laget hvis dere ser på høyresiden her, eller noen andre steder.

Dette skulle egentlig bare bli et lite innlegg der dere fikk vite at jeg var i bedre humør, og at jeg hadde fått nytt design, selv om de fleste av dere har øyne ;) Vi snakkes senere!


- Liker du den nye headeren og det nye designet? :)

Ingen nye knapper

Hei og hallo :) Hvordan var dagen deres i dag? Vel, vi hadde idrettsdag. Ren tortur. Jeg våknet opp i dag med ufattelig vondt i foten, så pappa spurte om jeg ville være hjemme, men jeg sa at jeg skulle prøve, for i fjor hadde jeg uendelig med fravær, noe som jeg vil ordne på i år. 


Amanda og meg. Dårlig kvalitet.

Og bare så dere vet det, disse knappene ovenfor der det står "Knapp 1" og "Knapp 2" kommer ikke til å brukes, for jeg vet rett og slet ikke hva jeg skal bruke dem til, og uansett om jeg hadde visst det, hadde jeg ikke klart å forstått hvordan man skulle gjøre det. Hehe.

Det var ikke egentlig så mye jeg skulle si, bare noen uinteressante fakta som dere egentlig ikke burde bry dere om. Jeg hadde bare ingenting å gjøre, så derfor sier jeg bare "hadebra" nå, så snakkes vi senere ;)
Hadebra. - Kattepuuuus :) 

Da var det ny blogg!

Heihei, alle sammen! Da var det ny blogg igjen. Noen som forstår navnet? Tenkte meg ikke det heller! Det står "Pictures taken by Rose". Simple as that ;) Min forrige blogg het jo friendsandlife.blogg.no, en blogg jeg nå ikke blogger på lengre. 

Denne bloggen kommer BARE til å ha bilder på seg, og litt tekst over eller under. Dette skal ikke bli en slags nett-dagbok der jeg nærmest blir presset til å blogge, noe jeg ikke vil. Jeg blogger av natur, altså, jeg gjør det når jeg føler for det. Ikke mas, ok? Jeg vet ikke neste gang jeg kommer til å blogge, sikkert i morgen ;) Håper folk har lyst til å følge med på bloggen min! Kos <3- Bitch, please <3
 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits