Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


1bilde 3redigeringer

1 bilde - 3 redigeringer

Hvilken redigering likte du best? :)


Stockholm eier!

Herreguud, Stockholm er så bra! Elsker det her, og vi kom hit tidlig i dag. Har allerede fått kjøpt litt forskjellig, men venter med å fortelle hva jeg har kjøpt etter jeg har kommet hjem.

Dette er når vi satt i bilen, har bare brukt kameraet for å ta bilder her i Stockholm. Haha, jeg har et minnekort på 16GB og brukte hele det på bare togturen. Så fikk jeg låne minnekortet til Maiken på 8GB som jeg brukte på bare noen timer... Og vi skal være her i mange flere dager! Heldigvis har Mia med pc, slik at jeg får tatt bildene over dit. Så det kommer nok flere innlegg med mange bilder fra Stockholm, etter jeg har kommet hjem. Og så har vi filmet maaasse, så det kommer en del videoer også :)

Sminkefri og brukbar! Ha en fortsatt fin dag videre :) Imorgen skal vi på Gröna lund!

1 bilde, 3 redigeringer - A single rose

Heeei, tenkte jeg skulle prøve meg på en slik♥ Har sett så mange som har det, skjønner dere♥ Og jeg fant et perfekt bilde også! Det en rose (som dere kanskje forsto), men det er bare 1 av bildene jeg har brukt ordentlig med tid på♥ Dere kan jo se selv:

Haha, fant dere ut hvilket jeg har brukt mest tid på..?♥
- Hvilket bilde likte dere best?♥ 

Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits