Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Keep your hopes up

Hei! Når er det en stund siden. Dere fikk aldri et ordentlig farvel, noe jeg trodde jeg ikke trengte å gi dere. Lysten til å ta bilder og skrive har sunket veldig, men jeg kjenner det begynner å bygge seg opp igjen nå. Det har skjedd utrolig mye siden sist gang jeg blogget. Jeg er blond igjen (dere får se bilder lengre ned), jeg har fått flere venner, jeg har opplevd mer, jeg er russ(!) og jeg har nesten ikke et sosialt liv lengre. Dette styrer jeg helt selv, så ikke syns synd på meg! Og for dere som lurer på om jeg fremdeles er sammen med Lasse, så er jeg det. Er ikke barebare å slå opp med puslebiten sin. Men det som er den største nyheten av alle, er at vi har funnet en leilighet sammen. Hvor vi skal bo. Sammen. I Mo i Rana. Dette er helt hysterisk spennende og jeg kjenner jeg gleder meg som et lite barn. Det å kunne få flytte inn med puslebiten sin så raskt når man kun er snart 18 år gammel, er ganske stort. Da har vi plutselig ikke et avstandsforhold lengre. Da er vi samboere. ♥

Her ser dere at jeg har blitt blond igjen. Ikkeno tull! Er faktisk Lasse som har bleika det. 2 ganger. Kjenner det begynner å bli litt slitt. Og ja! Så har jeg jo klipt meg. Det ser dere vel? Jeg har ikke vært korthåret og blond så veldig lenge, men jeg er ganske vant med det allerede.. derfor glemmer jeg hele tiden at for andre kan det være ganske nytt og unormalt. Yees.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Ikke som jeg kommer på... Nesten alle vennene mine er blitt 18 år. Og 19. Og 20... La oss bare si det sånn at nesten alle er eldre enn meg for tiden. Men snart kan jeg også kjøpe flaxlodd! Just watch me! 

Forresten, holdt nesten på å glemme the biggest announcement. Grunnen til tittelen på dette innlegget er at dere ikke trenger å miste håpet. Jeg kommer tilbake. Kanskje ikke på denne bloggen, men hvertfall på en blogg ;D Jeg tenkte jeg skulle begynne når sommerferien starter, slik at dere kan se når Lasse og jeg flytter inn og hvordan vi takler det sammen. Jeg tror det kan bli veldig spennende, og hvis jeg faktisk klarer å gjøre det blir det gøy å se om dere også syns det er spennende! Jeg har også håpet oppe :)

Men da takker jeg for meg atter en gang og så ses vi om ikke så alt for lenge! Ha en suuuuper helg! 

2 kommentarer

Benedikte Porsanger

01.05.2015 kl.14:13

Suuuper fine bilder! :D

Rose Rydning

01.05.2015 kl.17:55

Benedikte Porsanger: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits