Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Jeg vet ikke hva jeg gjør

Heisann! Som jeg sier i hvert eneste innlegg: Lenge siden sist! Håper dere ikke har savnet meg så alt for mye, for jeg tror nok det blir en stund til dere ser meg igjen neste gang. Jeg tenker ikke på å ta en pause eller noe, men er veldig dårlig med å få tatt bilder for tiden. Det er ikke fordi jeg ikke gidder eller ikke har lyst, det er fordi jeg begynner å bli dritt lei kameraet mitt. Jeg ser på diverse blogger av og til, og jeg blir så jævla sjalu. De tar så utrolig fine bilder, men jeg får det ikke til. Uansett hvor stødig kameraet er når man tar bilder, føler jeg alt blir uklart og har kjedelige farger. For å få fargene fine og bildet mer skarpt, må man jo redigere en del, og da ender det opp med at bildet er enda styggere enn fra begynnelsen av. Irriterende? Jepp!

Dette bildet tok pappa av meg i sted. Hvis vi skal sammenligne, ta å se på Ajworld.blogg.no for eksempel. Hun har Nikon da, men det er så urettferdig :( Bildene hennes blir utrolig skarpe og har kjempefine farger. Hvis dere ser på bildet som pappa tok, blir fargene kjedelige og ikke så veldig skarpe. Og tro meg, jeg prøvde å redigere det skarpere, men da ble det bare overredigert. 

Derfor blogger jeg ikke så mye lengre. Jeg er lei av kameraet mitt, rett og slett. Hvis noen av dere flottinger har lyst å sende meg Canon 5D mark lll eller det samme kameraet som Anette som har Ajworld, hadde det ikke gjort meg noe! ;) Uansett, nå skal jeg ikke prate så mye mer. Ellers i livet mitt har det ikke skjedd så mye, i alle fall ikke noe som er viktig å fortelle. Så jeg skal ta å se på Entourage nå (kjempebra serie!), så prates vi kanskje om ikke så aaaalt for lenge. Ha en kjempefin dag videre og ha ei god helg!♥

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits