Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Jeg er litt lei..

Hallo! Jada, jeg lever enda. Utrolig nok. Jeg kom tilbake fra Mo i går kveld, noe som var både godt og vondt. Kanskje mest vondt, siden jeg ikke får se Lasse på 3 uker. Men jeg håper tiden går fort, så forhåpentligvis klarer jeg meg. Uansett, har ikke gjort noe veldig mye når jeg var der. Møtte Amanda igjen, noe som var utrolig koselig. Jeg har ikke vært med henne på leeenge, så det var godt å kunne sitte å flire sammen og mimre tilbake. Ellers var jeg med Lasse eller hos søstra mi. Ikke noen svære greier, men utrolig koselig å se dem igjen. Slenger forresten bare med noen arkivbilder for jeg har ikke tatt noen nye.

Men som dere ser på tittelen, så er jeg litt lei. Lei av ting som kunne vært annerledes, lei av å begynne på skolen igjen, lei av å vente flere uker for hver gang jeg får se Lasse, lei av at pappa skal ha det vondt, lei av å stresse, lei av å blogge, og spesielt lei av at den jævla statistikken ikke funker. Det er faktisk litt av grunnen til at jeg skriver dette innlegget, for å se om statistikken funker. Praise the lord, isåfall. Det er nok også grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig. Når man har blogg har man jo lyst til å se hvor mange som ser på bloggen, ikke sant? Er jo ikke noe artig å blogge fjorten ganger per dag og ikke vite om man har 20 eller 200 lesere. 

Nå har jeg ikke så mye mer å si. Jeg er bare lei, hvis dere skjønner hva jeg mener. Lei av å alltid ha noe å tenke på, aldri kunne slappe av ordentlig. Sånn har det vært for meg hele sommerferien, noe jeg egentlig ikke hadde trodd. Jeg gledet meg til sommerferien i et år, fordi jeg hadde et håp om å endelig kunne slappe av og leve i nuet. Neida. Nå er det én dag igjen til skolen, så blir nok ikke mye avslapping på meg. Men men. Jeg håper uansett at dere har hatt en utrolig avslappende sommer og får et fint skoleår :) Vi snakkes vel snart, forhåpentligvis om noen dager. Vi får se hva som skjer. Ha en fin kveld videre! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits