Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Guacamole, jalapeño!

God morgen! Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra VG-Lista. Det er ikke jeg som har tatt bildene, det er Benedikte. Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes. Hun har nettopp fått seg Canon 600D, så hun legger ut bilder stadig vekk! Uansett, så tok hun noen bilder når vi var der. De eneste personene jeg egentlig hadde skikkelig lyst til å se, var Anders Nilsen og Abu. Var jo selvfølgelig kjempekult å se Staysman og Lazz, Gabrielle, Donkeyboy, Katastrofe, Sivert Høyem, osv... Men Anders Nilsen tok kaka. Selvfølgelig hadde de fått han til å spille til slutt, men det var en utrolig bra slutt på showet uansett! 

Bildene er i veldig dårlig kvalitet, men det er fordi jeg har zoomet så mye inn når jeg har redigert de. Vil jo at dere skal se at det er selveste Anders Nilsen og Abu! Uansett, så har jeg en del videoer fra telefonen som jeg kunne likt å vise dere, men det hadde nok tatt ganske lang tid å redigere alt til en video. Vi får se om jeg gjør det eller ikke. Det er jo ikke det at jeg har så dårlig tid, men jeg må nesten vurdere om det er interessant for dere å se. Men nå skal jeg ta å browse litt gjennom tumblr, så prates vi senere! Ha en flott dag :)

PS: Er jeg den eneste som tror det er noe tull med statistikken på blogg.no? Det står at jeg kun har 0 eller 1 sidevisning(er) selv om jeg vet at det er flere enn det. Er det sånn for deg også?

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits