Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Ting dere kanskje ikke visste om meg

Hei og hallo! Jeg har ikke egentlig noe veldig spennende å blogge om for tiden, så jeg tenkte at jeg rett og slett bare kunne fortelle dere ting dere kanskje ikke visste fra før av. Forresten, bildene som blir brukt i dette innlegget er kun arkivbilder. Gidder rett og slett ikke ta nye. #Giddalaus

♥ Nummer 1 - Jeg har kun hatt 2 ordentlige kjærester i hele mitt liv. Jeg vet at dette ikke er så stort akkurat, men jeg vet at det er noen folk som kjenner meg som tror at jeg har vært sammen med mange flere enn jeg faktisk har. Har selvfølgelig vært en del tulleforhold som har vart i noen dager, men jeg vil ikke si at de tells som et forhold. Det forholdet jeg er i nå (med Lasse) er da mitt andre forhold. Dette regner jeg ikke som et tulleforhold i det hele tatt, for denne gutten har jeg et ønske om å bygge en fremtid med. Han betyr utrolig mye for meg og selv om vi ikke har vært sammen kjempelenge, kjenner jeg at dette kommer til å vare. Han er en gutt jeg vet mange gjerne skulle fått kloa i, og det skjønner jeg så sabla godt. Han tar forholdet vårt akkurat like seriøst som meg og dermed vet jeg at vi kommer til å holde sammen lenge. Den gutten der er et unikum.

 Nummer 2 - Jeg blir veldig lett avhengig av ting. Dette har dere vel kanskje skjønt. Jeg har snust før, jeg har røyket og jeg snuser igjen nå. Jeg bruker Carmex ca. hvert tiende minutt og drikker så mye Cola at man skulle tro jeg burde veie 200kilo. Håndkrem har jeg også blitt rimelig hekta på, rett og slett fordi jeg har veldig tørre hender for tiden. Akkurat nå kommer jeg ikke på så mye mer jeg er avhengig av, men det hadde vært mye bedre om jeg ikke var avhengig av noe. Lasse er vel den eneste jeg faktisk vil være avhengig av, men alt det andre kunne vel egentlig bare forsvunnet. (Ikke det at jeg har prøvd noe særlig å slutte, men..)

 Nummer 3 - Jeg har 3 utskrevne kladdebøker. Jeg elsker å skrive, tegne, doodle og å være kreativ. I disse bøkene står det alt fra navn og tegninger til historier og huskelister. Jeg skal prøve så godt jeg kan å ta vare på dem så lenge som mulig, for jeg tror det hadde vært utrolig morsomt å finne dem igjen når jeg er 40. Det er utrolig mange minner i de bøkene. Både gode, vonde og helt idiotiske. 

 Nummer 4 - Jeg hater elger. Disse dyrene er helt grusomme i mitt hode. Hvorfor det har blitt sånn, aner jeg ikke, men jeg liker dem bare ikke i det hele tatt. De er store, skumle, stygge og kan være rimelig dumme til tider. De tror bare at de eier veien og at de selv kan bestemme når de skal gå over. "Oi, der kommer det en bil. Jaja, jeg er en jævla elg som bestemmer alt så jeg går over veien uansett. Hvis den kjører på meg er det deres problem". Åååååhhhh.

 Nummer 5 - Jeg liker ikke å gå på kino. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Jeg kan selvfølgelig gjøre det av og til, men da er det som oftest fordi det er en film jeg ikke kan vente med å se, eller så gjør jeg det bare fordi det er spesielle personer som vil ha meg med. Filmer derimot, er jeg veldig glad i. Jeg har sett hundrevis av filmer gjennom mitt 17årige liv, og flere skal det bli. Det er bare det at jeg liker å se dem i fred og ro, og ikke sammen med mange andre folk. Jeg vil liksom ta meg en dopause uten å måtte gå glipp av 10 minutter av filmen. 

 Nummer 6 - Jeg er veeeldig overtroisk. Jeg tror på utrolig mye forskjellig. Spøkelser, Gud, flaks, mirakler, synske personer, reinkarnasjon, horoskop... you name it! Listen er lang. Jeg er åpen for det meste. Jeg har bedt flere ganger, jeg leser horoskop ganske ofte og forestiller meg at jeg hører spøkelser alt for ofte. Om noe av dette fins eller er sant, det vet jeg ikke, men det er ingen lov som sier at jeg ikke har lov til å tro.


 Nummer 7 - Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre etter videregående. Dette med fotografi aner jeg ikke om kommer til å slå an for meg. Grunnen til at jeg er på Medier & Kommunikasjon er bare for artig, egentlig. Hva jeg skal gjøre etter videregående har jeg egentlig ingen anelse om. Skal jeg få meg jobb? Skal jeg gå på høyskole? Skal jeg blir narkotikamisbruker? Jeg har ingen idé. Jeg håper egentlig bare at det løser seg for meg og at jeg ikke blir arbeidsløs hele livet.

 Nummer 8 - Fotografering og photoshop er det beste jeg vet. Dere har jo sikkert forstått at jeg er veldig glad i å ta bilder og å redigere, men jeg tror ikke dere skjønner hvor høyt jeg faktisk elsker det. Det beste jeg vet er å ha bilder å redigere eller ha idéer til noe jeg kan lage. Å være kreativ er så utrolig viktig for meg, for om jeg ikke hadde vært kreativ, hadde jeg ikke vært personen jeg er i dag. Jeg elsker å uttrykke meg selv, vise hva jeg kan og bare prøve mitt beste. Photoshop er rett og slett et fantastisk program. 

 Nummer 9 - Lykketallet/favorittallet mitt er 9. Det har det vært siden jeg var 9 år gammel. I noen år før det hadde jeg en avtale med meg selv å ha alderen min som lykketall. Når jeg fylte 9 år, tegnet jeg tallet overalt, fant ut at jeg hadde mer flaks når jeg brukte tallet 9 i loddtrekninger osv. og tallet bare ble mitt tall. Så det vil si at i 8 år har 9 vært mitt lykketall, og det kommer det alltid til å være. 

Det var 9 rare faktaer om meg. Ha en flott dag videre og nyt resten av sommerferien. :)

2 kommentarer

Elin

02.08.2014 kl.17:41

Fine bilder, fint innlegg:)

Rose Rydning

02.08.2014 kl.17:54

Elin: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits