Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Hemmelige pauser

Jada, her er jeg. Er utrolig dårlig på blogging for tiden og jeg beklager veldig mye for det. Jeg har hatt god tid til å blogge, men tankene har vært litt andre steder. Kan jo gi dere ett hint; pappa er på sykehuset igjen. Skal ikke fortelle så mye om det, men dere forstår vel at man heller vil tenke på familien enn å blogge. Men her er jeg. Har så mange bilder jeg ville vise dere, så jeg måtte jo begynne å legge ut en gang. 

Lasse og jeg er hjemme hos meg akkurat nå, tilbake i Lofoten. Vi dro hjem på tirsdag, noe som ikke var så veldig gøy. Vi koste oss kjempemye i Trøndelag, så jeg håper det ikke blir så lenge til vi drar dit igjen. Etter at vi kom hjem igjen har vi ikke gjort særlig mye. Ettersom pappa ikke er hjemme, har det vært litt vanskelig med transport osv.. så vi har mest bare ligget i sengen og sett på film. Men det er jo koselig det også.

Hva syns du? :)

4 kommentarer

elin

25.07.2014 kl.20:37

Kjempe fin bilder!

Mamma

25.07.2014 kl.23:17

<3

Rose Rydning

27.07.2014 kl.16:22

Mamma: <3

Rose Rydning

27.07.2014 kl.16:22

elin: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits