Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Kjærestetur til Trøndelag

Nå sitter vi på Bodø flyplass og smelter nesten i hjel. Er vel kanskje ikke verdens beste dag å reise på, men det gjør opp for seg siden vi skal til Trøndelag! Var så utrolig deilig å dra til flyplassen i Svolvær uten å måtte si hade til Lasse. Dette er faktisk første gang vi reiser sammen. Kunne ikke valgt noen andre å reise med akkurat nå. :)

       

Nå er det vel egentlig bare venting på timeplanen. Forhåpentligvis finner vi en plass der det ikke er så varmt, slik at vi kommer oss til Trøndelag i fast tilstand. Håper dere får en fin dag videre og har en fantastisk ferie! :)

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits