Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


A week out of the ordinary

Og deeer var jeg tilbake igjen. Dere som har lest bloggen min denne uka har vel kanskje krysset ut av bloggen min som spørsmålstegn fordi jeg ikke har fortalt om hva som har foregått. For å gjøre en lang historie kort, kan jeg si at pappa har vært syk. Veldig syk. Forrige tirsdag dro han til sykehuset for å bli sjekket i hodet, ettersom han har hatt veldig vondt og ikke har klart å fokusere noe særlig. De fortalte han at han hadde store blødninger i hodet og måtte sendes rett til sykehuset i Tromsø. Han hadde 3% sjanse for å overleve. Dette fikk jeg heldigvis vite i ettertid. Derfor har jeg vært på Mo i ei uke.

Han er heldigvis helt frisk nå, og det er et mirakel at han overlevde og allerede er på beina. Det er slike ting som får en til å sette pris på livet og jeg er så utrolig takknemlig for at han fortsatt er her sammen med meg. Men nå er det nok depping! Jeg har hatt det utrolig bra på Mo. Jeg fikk møte familien igjen, tilbringe tid med Lasse og møte nye mennesker. Det kom heldigvis ikke bare vonde ting ut av denne opplevelsen :') 

Appreciate life

2 kommentarer

Linda Taylor

04.07.2014 kl.17:17

Herlige bilder :) hvordan linse har du?

Rose Rydning

04.07.2014 kl.22:41

Linda Taylor: Tusen takk :) Har 50mm f/1.8.

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits