Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Ting skjer, ting tar tid

Hallo! Overskriften var kanskje litt depressiv. I alle fall i mitt hode. Akkurat nå skjer det ting jeg ikke hadde forutsett i det hele tatt, og livet mitt er ganske snudd på hodet. Det er selvfølgelig ikke noe dere trenger å bry dere så mye med, jeg bare sier det fordi det sikkert ikke blir så mye blogging. Jeg hadde egentlig planlagt å blogge ganske mye fremover, men det ble litt endringer i planene. Tror jeg snart drar til Mo i Rana, og da blir det minimalt med blogging. Jeg håper virkelig dere er på min side, og at jeg ikke trenger å få dårlig samvittighet fordi jeg ikke blogger noe særlig. 

Uansett, så har jeg noen bilder jeg tok dagen før Lasse dro. Tenkte jeg bare skulle legge dem ut så innlegget ikke ser så kjedelig ut. 

Håper dere har en litt roligere og finere dag enn jeg. Jeg krysser fingrene for at dette skal gå bra, og at alt ordner seg. Med tid og stunder, kanskje jeg forteller hva som skjer. Men foreløpig vil jeg ikke dele det med hele verden. Håper dere forstår. Ha en fin dag!

2 kommentarer

Mamma

24.06.2014 kl.18:34

Glad i deg. <3. Alt blir bra. Flotte bilder. Varme klemmer.

Rose Rydning

24.06.2014 kl.21:21

Mamma: Tusen takk. Glad i deg og <3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits