Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Nedtelling og kreativitet

Hei og hallo! Beklager for at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har rett og slett ikke vært i det kreative hjørnet. Jeg har faktisk ikke gjort mye de siste dagene. Vært på skolen, telt ned til Lasse kommer (som er i morgen!!) og sommerferien begynner, sluttet å røyke (men begynt med snus..) og faktisk bare tatt livet helt med ro. Det er egentlig ganske deilig å ta det helt chill i noen dager, men for min del blir det litt drøyt når samme rutine går om og om igjen hver dag. Det er liksom ikke noen forskjell på dagene.. annet enn at noen dager er jeg på skolen, mens andre dager ikke. Men har i alle fall fått oppdatert tumblr'n min om dere er interessert i å se på den. Også redigerte jeg nettopp noen bilder jeg tok i går. Yaaaaay.

Var meningen å gjøre de litt Instagram-aktig, hvis dere skjønner. Lage et spesielt filter og pælme det på. Syns ikke det ble så verst, men det er jo gjennom mine øyne. Dere får kommentere hva dere syns, så ser dere meg nok snart igjen! 

OBS: Det er kun 2 dager til sommerferie!! 

2 kommentarer

Mamma

17.06.2014 kl.17:06

Fine bilder av min fine, gode jente!! Blir godt å få ferie nå, tenker jeg. :)

Rose Rydning

19.06.2014 kl.21:34

Mamma: Tusen takk! Jaa, men har ikke sunket inn heilt enda.. :)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits