Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Hva har jeg gjort i det siste?

God kveld! I dette innlegget har jeg vel egentlig bare tenkt å ramse opp hva jeg har gjort i det siste. Har tatt bilder fra iPhone'n min og laget en liten collage slik at dere får se hvor merkelig og fint livet mitt faktisk er. Er nok bildene jeg har på mac'en og på iPhone'n som gjør at jeg forstår hvor bra livet mitt er til tider. Haha, dere får se selv!

Såå, hvor skal jeg begynne? Jo, har vel først og fremst funnet ut at Miley Cyrus er kvinnen i mitt liv. No doubts. Har møtt nye folk som jeg hatt mye morsomt med, men har hatt minst like mange artige øyeblikk med noen av mine ikke fullt så nye venner! Jeg har kjøpt meg nye ting, jeg har vært I Trøndelag, jeg har vært i Mo i Rana og vært litt ute på fest i ny og ne. Har fått mange gode latterkramper og ting jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har kjedet meg veldig til tider, og det eneste man kan gjøre da er å se gjennom facebook og tumblr for å finne bilder. Benedikte og jeg har gjort kjæresten hennes om til ei jente (Fra Joakim til Josefine), slik at Benedikte ble lesbisk i noen minutter. Ellers har jeg hatt det utrolig koselig og tatt mange selfies! Og sett på serier da. Selvfølgelig.

Og hvis du ser et bilde av deg selv her som du helst vil jeg skal fjerne, så er det bare å si fra asap slik at jeg kan fjerne det så fort som mulig :-)

Håper dagen deres har vært utrolig hyggelig og at dere får sove godt i natt. Akkurat nå skal jeg egentlig bare gå på netflix og se på Alphas (dritbra serie), og deretter legge meg ned i min nyoppredde seng og sove godt! Haha, ha en fortsatt fin kveld!

4 kommentarer

knut larsen

20.03.2014 kl.14:15

føle mæ utespærra :O

Rose Rydning

20.03.2014 kl.18:57

knut larsen: Haha, og du e? ;)

Naimaa ; *

21.03.2014 kl.02:58

Åååh! Dær e meg jo :DD Du e flott Rose ;*

Rose Rydning

22.03.2014 kl.17:23

Naimaa ; *: Haha, yes! :) Tusen takk, du og <3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits