Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)






Skole skole skole, litt fritid og ny reflektor

Okey, jeg løy kanskje litt. Jeg har fått masse fritid! Skolen hittil er faktisk helt underbar. Det må jeg si dere, vi har fått fri ca. klokken 12.00 og 13.00 hver dag hittil. I morgen skal vi på tur klokken 10.00 og er ferdig 13.00. 3 timer skole, du! Det er bra saker! Haha, nå skal jeg slutte å skryte av skolen. Tror ikke det kommer til å bli sånn når vi faktisk "begynner". Det er bare disse 2 ukene hvor vi skal bli kjent og komme oss til rette. Da begynner alvoret. Kjenner jeg gruer meg litt, men gleder meg samtidig!

Uansett, dere har sikkert merket at jeg ikke har blogget på noen dager. Hver dag etter skolen har vært ferdig, har jeg dratt rett til Svolvær. Ikke i dag, siden pappa sa jeg burde være litt hjemme også. I morgen er det full rulle igjen, da skal jeg til Svolvær igjen. Meeen tilbake til faktum; Jeg kommer ikke til å blogge så mye som jeg bruker. Skolen tar tid og jeg må samtidig finne tid til venner. Derfor er ikke bloggen førsteprioritet. Håper virkelig dere forstår og at dere er tålmodige. Skal jo ikke slutte å blogge helt ;-)

Som dere ser har jeg fått meg reflektor. Den er myyye større enn jeg trodde. Jeg tok noen med/uten bilder, men bildene uten ble ikke så bra. I fremtiden, når jeg skal ta portretter, kan dere bare sammenligne de nye og de gamle bildene. 

Reflektoren gjorde ikke så veldig stor nytte innendørs mens det regnet, så brukte den bare som bakgrunn. Men jeg vet at bildene kommer til å bli mye bedre når jeg setter meg inn i det, kan ikke vente!

Og så har jeg fått meg en kjempefin skrivebok (pluss mye annet) til å ha på skolen. Den er så fancy og fin, så jeg måtte jo ha den. Men annet enn det, så har ikke jeg mer å snakke om. Blir nok noen dager til jeg legger ut et nytt innlegg (annet enn sang-videoen som kommer snart), så vær så snill ikke bli utålmodige, jeg må bare finne tid! Uansett, ha en flott kveld!

Én kommentar

anei

21.08.2013 kl.19:08

Så kult! Har selv lyst på reflektor, hva kostet denne? :D

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

















































Arkiv

hits