Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


"It's unbelievable how much you can change"

God kveld! Dette blir siste blogginnlegget i dag, kanskje for i morgen også. Siden jeg drar til Mo i morgen, blir det mye styr i kveld, i morgen tidlig, og sikkert resten av dagen. For alt jeg vet har Ane Mathea kanskje planlagt at vi skal på fest! Gud vet! Har pakket mesteparten da, har bare toalettsakene og mac'en igjen. Er såvidt jeg får igjen kofferten siden jeg har shoppet så mye. Hadde det ikke vært for mamma, hadde jeg aldri fått igjen den kofferten.

 

Tenkte jeg bare skulle vise dere noen bilder fra da jeg var lita. Har aldri syns at det ligner på meg, kunne vært hvem som helst andre. Ser noen av dere noen likheter? Vel, hvis dere kan det, kan dere se noe jeg ikke kan se! Det er utrolig hvor mye man kan forandre seg på 10 år... Selv om det kanskje ikke er så rart? Uansett, nå skal jeg spørre mamma om vi skal spille kort. Haha, det er liksom en normal ting vi alltid gjør når jeg er her. Ha en fin kveld videre :-)

2 kommentarer

Mamma

15.07.2013 kl.20:48

Du har ikke forandret deg så mye! Du var kjempesøt som liten, og er det fortsatt!

Marita

16.07.2013 kl.22:44

haha første bilde, så søt! herlige bilder av deg

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits