Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Lovlig blond

Da har jeg da blitt enda blondere (og enda dummere)! Haha, neida, for å være ærlig syns jeg det blir helt feil å dømme noen for hårfargen sin. Det er så mange smarte folk i verden, og jeg er 100% sikker på at mange av dem er blonde! Ikke alle, kanskje ikke halvparten, men det er noen. Håret har jo ingenting å si for kunnskap og klokhet. Det du har i hjernen går ikke inn i håret, for å si det sånn.

Ble så fornøyd, elsker når det er sånn lyyyyst blondt! Etterveksten er jo også borte nå, så jeg er ultrafornøyd! Hva syns dere? Håper dere har en fin kveld videre :-)

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits