Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Media og Kommunikasjon på meg!

Yes! Da har vi fått vite hvilke skoler vi har kommet inn på, og akkurat slik som jeg ønsket, kom jeg inn på Media og Kommunikasjon! Er så utrolig glad for at jeg kom inn, jeg føler det er den eneste skolen for meg. Hadde jeg ikke kommet inn der, hadde jeg vært langt fra fornøyd, for jeg takler ikke slike "vanlige" skoler, hvis dere skjønner?

Mamma ble så glad på mine vegne, for ikke å snakke om pappa! Han fikk tårer i øynene og begynte å snakke et rart språk som jeg tror kalles "Gledes-språket". Haha, det er så koselig å høre på når noen er stolte over deg og blir så glad på dine vegne. Alexander visste tydeligvis at jeg kom inn, for han er nemlig synsk. Neida, jeg tuller, men han sa ikke gratulerer, han sa bare "jeg visste det". Han hadde jo rett da! Så jeg håper at dere som søkte på skoler kom inn på det dere håpet på, og at dere har en fiiin kveld videre!♥

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits