Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


En tårevåt avskjed

Ja i dag var en tårevåt dag. Eller kveld. Siden jeg skal til mamma på fredag (som er i Trøndelag) og Alexander drar på hytta i morgen, får jeg ikke sett han mer før jeg drar. Derfor snakket vi om det hele tiden mens jeg var hos han og begynte å gråte i kor. Dere skulle sett trynet mitt når jeg sa hade og tok på han for siste gang på ca. 3 uker. Det så ut som det akkurat hadde vært et jævlig regnvær i ansiktet mitt. Vi er så vant med å se hverandre stort sett annenhver dag, så 3 uker er veldig lenge for oss. 


Knappen ville av og til ikke funke, så jeg måtte trykke 178547 jævla ganger for at den endelig skulle ta bilde.

Han er langt fra fotogen, så var heldig å få han med på noen bilder. Måtte ha noen bilder som jeg kan bruke som bakgrunnsbilde på diverse ting, slik at jeg kan se han♥ Elsker han så høyt at jeg ve tikke hvor jeg skal gjøre av meg. Og det er bevist med hvor mange liter vann jeg har grått. Har du en kjæreste du ikke klarer å holde deg unna? Eller en crush du alltid vil se? Ha en kveld videre♥

Én kommentar

andreahaakenstad

04.07.2013 kl.00:19

Så herlige bilder!

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits