Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Om meg

Nå tenkte jeg å skrive om meg, slik at det faktisk kommer opp noe når noen trykker på "om meg"-knappen. Vel, hvor skal jeg begynne? Jeg er en jente som ble født 11. Juli 1997 i Bodø. Før jeg ble født var det meningen at jeg skulle hete Silje. Pappa fikk en åpenbaring, og sa "nei, hun skal hete Rose". Vi har bodd i Lofoten i alle år, et sted jeg er glad jeg vokste opp. Det er så utrolig fin natur her og det er nydelig å våkne opp her. Siden jeg bor på Kleppstad, som er litt utenfor alt sammen, gikk jeg på Sydal Skole. Der var det både barnehage, barneskole og ungdomsskole. Jeg gikk på alle 3. Det er den beste skolen jeg vet om, for jeg vet hvor annerledes de har det på andre skoler. Alle er venner, mobbefritt og lite. Akkurat sånn som jeg liker det.

Jeg er en veldig rar jente. Det er ikke så veldig mange som egentlig forstår seg på meg, men jeg er bare på mitt rareste med mine aller nærmeste. Jeg lan være både normal og rar, men som oftest holder jeg meg på en blanding av de 2. Jeg får veldig fort nye venner og er flink til å ta vare på de jeg har. Derfor er jeg mye med venner fra alle mulige steder. Jeg oppholder meg mye i Mo i Rana også, fordi jeg har masse venner og familie der. Hvis det er en plass jeg skulle bodd istedenfor Lofoten, så ville det nok blitt Mo i Rana. Ellers er jeg lav (ca. 1.58), får fort kjendisforelskelser, kan fort bli en dramaqueen, ler veldig mye og har den rareste latteren. Og så blir jeg veldig fort avhengig av ting. Cola, snus og carmex er vel det som står øvert på listen. 

Annet enn det er jeg veldig glad i dyr. Har hatt både hund og katt hele livet mitt, og det kommer jeg mest sannsynlig alltid til å ha. Akkurat nå har jeg en spansk løshund som heter Sita, og 2 katter som heter Figaro og Ruby (men vi kaller henne lillepus). Når jeg blir eldre og skal bo for meg selv, har jeg veldig lyst på en Sankt bernhardshund og en Schäfer. Kanskje en liten hund også, hvis det er plass. Derfor er jeg veldig mot dyreopptrett, klær av pels, prøve sminke på dyr og alt annet som får dyr til å lide. Dyr er noe av det som har gjort at jeg er slik som jeg er i dag, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Hvis jeg skulle ha valgt et favorittdyr av alle i hele verden, hadde det helt klart blitt ulv. De er så fine!

Hvis jeg skal fortelle litt om mine beste venner, så blir det nok mye å fortelle. Derfor skal jeg prøve å holde det kort. Jeg vil si at mine beste venner er Katrine, Amanda og Alexander (har en kjæresten min også). Dette er personer jeg kan snakke med om alt og som kjenner meg fra topp til tå, inn og ut. Dette er personer jeg kan være 100% meg selv sammen med og være så rar jeg bare vil. De kan få meg i latterkrampe etter et halvt sekund, og vet akkurat hvordan de kan få meg glad igjen hvis jeg er sur. Det er én person til som jeg setter veldig nært, siden hun og jeg har mye til felles når det gjelder hobby. Det må nok være selveste Maiken. Hun får meg alltid til å le, vi kan gjøre crazy shit sammen og vi kan ta superfine bilder. 

Noe som de fleste sikker vet, så er jeg utrolig glad i å ta bilder. I konfirmasjonstiden i 2012 fikk jeg mitt første speilrefleks som heter Canon Eos 60D. Det har jeg klart å utforske mye, men er sikkert enda mer jeg ikke vet om det enda. Som tidlig bursdagsgave fra pappa i 2013, fikk jeg et nytt objektiv. Det var da EF 50mm 1.8 ll. Derfor har jeg hittil bare to objektiv, som er det vanlige som er "startobjektivet" på de fleste kamera og det jeg fikk i bursdagsgave. Det kommer nok fler med tiden!

Før jeg fikk speilrefleks tok jeg også mye bilder med et annet kamera som ikke var så utrolig bra. Jeg kan si at i kanskje... 2 år har jeg vært opptatt av foto. Jeg har blitt bedre og bedre for hver dag som går, og håper jeg blir mye bedre med tiden! Litt før jeg fikk 60D begynte jeg å leke litt med photoshop. Jeg kjøpte meg Photoshop elements 9 og ble en kløpper på det. Etter å ha instalert det på forskjellige datamaskiner, hadde jeg ikke nok til å ha det på macbook pro-en jeg har nå. Jeg klarte meg ikke uten photoshop, så jeg lastet det ned fra Thepiratebay.com. Jeg hadde fått med meg at det eksisterte 2 forskjellige "typer" photoshop, hvor det ene ble kalt Elements og det andre ble kalt CS. Jeg fant ut etter en liten stund at CS var det som var best. Derfor lastet jeg ned Photoshop CS5, og det bruker jeg enda. 

I tilegg til at jeg er veldig glad i å ta bilder, er jeg også utrolig fotogen. Det har jeg alltid vært. Derfor spør jeg fort hvis jeg har besøk om vi skal ta bilder sammen eller av hverandre. Dere kan fort se at jeg er fotogen ved  å se på bloggen min... Hihi.

Ellers er det vel ikke så mye mer å si om meg? Kan jo til slutt linke til bloggene jeg leser mest, som da er disse: Tcmn - Maren - Caroline Maria - Whoot - Marielle - Eirin - Julia - Megapixlar. Dere vil fort se at det stort sett bare er fotoblogger ;-) Hvis det er noe annet dere lurer på eller om det er andre blogger jeg vil anbefale, så er det bare å si fra! Jeg er lett å få tak i, uansett om det er på blogg.no, epost eller facebook :-) Ha en utrolig fin dag videre!

2 kommentarer

Kaoma Chibesa

30.06.2013 kl.16:32

Du er kjempe pen! :-) Fint skrevet.

Rose Rydning

30.06.2013 kl.17:12

Kaoma Chibesa: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits