Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Nå trenger jeg ikke endre mer!

Se så fint design jeg har! Er så ufattelig fornøyd, for det har alt jeg vil ha. Søte, små detaljer, lys bakgrunn, kan laste opp bilder i hele 1000px og fin overskrift på innleggene! Alt dette takket være Ingeborg! Hun er utrolig dyktig til å lage design, og det er helt fantastisk snilt gjort at hun gadd å lage et design til meg :-) Her har dere facebook-siden hennes og her er bloggen hennes.

Er det ikke fint? :-) Akkurat sånn som jeg ønsket det! Alt er så enkelt og ryddig, det er liksom ikke masse dilldall som er i veien. Og nå kan jeg endelig laste opp bilder i 1000px! Hihi, Rose er glad. Så dere får ha en fin kveld videre og god helg!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits