Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Midlertidig design

Haha, da har jeg fått meg nytt design igjen. Liker faktisk dette veldig godt, men grunnen til at det bare er midlertidig er fordi ei snill jente har sagt hun skal lage design til meg :-) Hun har allerede begynt og hun sier at designet er ferdig ca. på søndag. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir seende ut!

Gadd ikke lage en spennende header, ettersom jeg snart får nytt design og da må jeg lage ny header igjen. Den headeren lover jeg skal bli bra! Den skal jeg sette mye arbeid i, for det er nok et design jeg kommer til å bruke en stund. Håper dere uansett likte det nåværende designet, for jeg ble i alle fall veldig fornøyd! Ha en fin kveld og sov godt♥

2 kommentarer

har du laget designet selv? :)

Rose Rydning

28.06.2013 kl.13:34

Astri Mikaela og Oda Amanda: Nei, det står nederst i sidemenyen hvem det er laget av ;) Skulle gjerne laget design selv!

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits