Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Videregående neste!

Jeg har ikke helt fått det inn i hodet enda at jeg aldri kommer til å gå på Sydal Skole igjen... Jeg vet at vi er ferdig, men jeg føler enda ikke at noe er annerledes. Kommer nok til å kjenne det ganske kraftig når jeg begynner på videregående, for da blir skoledagene helt annerledes. Jeg må ta buss i motsatt retning, jeg må stå opp tidligere, gå på skole med eldre folk, osv... Vet ikke hvordan jeg kommer til å takle det i begynnelsen, men håper på at det går greit!

De 10 årene jeg har gått på skolen, har vært helt fantastiske. Stort sett mobbefritt, glade dager og ikke fult så slitsomme arbeidsuker. Det er egentlig litt dumt, for det kommer nok til å bli mye mer stressende når jeg begynner på videregående. Jaja, vi lever med det!

Alt ordner seg for snille piker, ikke sant? ;-) Tror det skal gå bare bra, så lenge man tenker positivt! I kveld skal vi forresten en siste gang på skolen for å grille og ha det morsomt sammen med de andre i klassen, lærerne og flere i bygda. Og ja! Forresten, her er dekselet jeg kjøpte til Alex:

Ha en flott dag videre!

Én kommentar

Lena Øvstetun

20.06.2013 kl.17:06

Kos deg i kveld, og god sommar! :D

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits