Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Det vokser!

Jeg vet det ble mye på en gang nå, men syns dette var så morsomt, at jeg måtte lage et lite innlegg av det. Har vært avholds fra bloggen så lenge nå, at sidevisningene og leserne har vært mellom 0-20 hele tiden. Etter at jeg postet 2 innlegg i dag, ser jeg dette:

Uuutroliig morsomt å se at det går fra 20 til 230 stykker på en dag, og det etter bare et par innlegg. Elsker å se at det er masse sidevisninger, det må jo nesten bare bety at folk liker bloggen min, ikke sant? Haha, var egentlig det eneste jeg skulle meddele, ha en fin kveld!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits