Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Loosing weight is the best feeling you could ever have

Mange jenter skulle bare drømme om å miste vekt for å se bra ut i bikini og få komplimenter av gutter. Mange jenter spiser mye og prøver hardt å ikke spise mye, men klarer ikke gjennomføre det. Jeg spiste mye. Jeg var overvektig. Jeg fikk ingen av guttene jeg ville ha. Jeg følte ikke jeg hadde noen ting. Helt til alt endret seg.

Jeg har mange venninner som hele tiden sier de er for tjukke og ikke ser bra ut, selv om de både er tynne eller litt runde. De tynne som sa det, ga meg alltid et lite sjokk. At noen som ser så bra ut kan se noe slikt på seg selv? Jeg mener ikke at det ser ut som at alle de tynne jentene som har sagt det, kan nærme seg anoreksia eller lignende, de sier det sikkert bare for å få oppmerksomhet, men alikevel gir det alle jenter som faktisk er overvektige dårlig selvbilde. 

Jeg var overvektig. Jeg visste det, for jeg var ikke høy, lavere enn alle de andre jentene i klassen, og jeg visste at alle veide mindre enn meg. Jeg var 155 cm høy og veide 65-66 kilo. Det er ikke særlig normalt, og det er jeg fult klar over selv. Jeg prøvde å gå ned i vekt, og ble glad bare jeg kom ned på 64. Jeg spiste mye og satt og latet meg i sofaen hele dagen. Det var én ting som endret det. Dere lurer kanskje på hva det var? Jo det skal jeg si dere, det var snusen.

Når jeg begynte å snuse, som var sent i fjor, merket jeg at vekten min gikk et par kilo ned. Jeg ble kjempeglad og klarte ikke la være å smile. Jeg hadde ingen anelse om at det var snusen. Etter hvert begynte jeg å spise mindre, for magen min tok snusen som mat. Når det gikk et par måneder, og det nærmet seg jul, var jeg nede i 58 kilo. Jeg hadde en misstanke om at snusen lå bak alt dette. Noen uker senere var jeg 55 kilo. Jeg hadde gått ned 10 kilo på noen måneder der jeg bare lå i sofaen.

Dette betyr ikke at dere skal begynne å snuse, jeg bare forteller hvordan jeg klarte det. Det fins så mange måter å gå ned i vekt på, trene, spise sunt, holde seg aktiv. For meg var ingen av de alternativene noe jeg så på som mulig. Nå har jeg da begynt å trene litt hjemme, bare for å få strammere mage og lår. 

Og jeg skal si dere, det er deilig å være slank! Etter jeg hadde gått ned i vekt, begynte både gutter, jenter og voksne å kommentere og si "Har du gått ned i vekt? Du ser kjempebra ut!" Noen av guttene i klassen sa "Ser ikke Rose så bra ut nå?" Hvor bra var ikke selvtilliten min da? Jo, den var super. Å vite at du selv ser bra ut, og vet at andre syns det og, er den deiligste følelsen jeg noen gang har hatt. Nå som jeg føler meg bra, kan jeg faktisk gjøre ting som dette:

Så jeg sier til dere som vet at dere er overvektige, dere kan klare det! Jeg anbefaler ikke å gjøre det på samme måten som meg, jeg sier at dere kan klare det hvis dere virkelig vil. Jeg ville det så mye, og jeg var så utrolig heldig som ikke trengte å gjøre noe med det selv. Dette var en enkel måte å gjøre det på, men ikke en sunn måte for kroppen.

Akkurat nå ligger jeg på 52,8 kilo, og voksne syns at det er nok nå. Jeg klarer faktisk ikke å bestemme selv hvor mye jeg vil gå ned, det bare kommer av seg selv. Dette er også grunnen til hvorfor jeg ikke prøver å slutte med snus. Jeg er livredd for at hvis jeg slutter, kommer alle kiloene tilbake. Jeg vet det ikke er sikkert at det gjør det, men jeg tør virkelig ikke ta den sjansen. 

Så jeg håper dere fikk et lite innblikk i mitt liv, og hvordan jeg har klart å forandre meg på kort tid. Ha en fortsatt så utrolig fin dag videre!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits