Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Tentamen, eksamen og resten av helvetet

(Forhåndsskrevet innlegg) 

Når man går i 10. klasse og det begynner å bli vår, starter alt det verste. Tentamen begynner tidlig, og så fort du vet ordet av det, er eksamenen der. Både skriftlig og mutlig. Da er det bare å øveøveøve. Dette er grunnen til at det blir hopp mellom hver gang jeg blogger. Noen dager må jeg øve til tentamen, andre dager ligger jeg og gruer meg, og de andre dagene har jeg faktisk litt tid til å blogge. For å komme inn på en god skole, må man prøve så godt man kan å få gode karakterer. Mitt snitt er ganske midt på treet, kanskje bittelitt over, men da må man bare prøve hardt. 

Mine valg var fra begynnelsen av Studiespesialisering, Media&Kommunikasjon og Helse&Sosial. Etter hvert ombestemte jeg meg og sendte inn en søknad for å switche om på første og andrevalget. Det er MK jeg virkelig vil komme inn på. Det forstår dere sikkert, ettersom at redigering og fotografi er min store lidenskap. Hvis man vil komme inn der, kan man ikke være midt på treet. En kompis av meg kom inn med 4,5 i snitt i fjor, og hvis jeg klarer det, er det kanskje en mulighet for at jeg kommer inn. Og tro meg, mine forhåpninger er lave.

Derfor spør jeg dere om tålmodighet. Jeg kan ikke blogge hver dag, selv om jeg syns det er morsomt. Det tar lang tid for meg å ta bra bilder jeg blir fornøyd med, redigere dem, for så å skrive selve blogginnlegget. Jeg håper virkelig at dere kan forstå dette, spesielt de som går i 10. klasse eller dere som er eldre og har vært gjennom dette selv. Så tusen takk for fremtidig støtte. Og dette innlegget betyr ikke at jeg slutter med blogging for en stund, dette betyr at jeg holder meg på bloggingen jeg gjør nå, ca. noen innlegg annenhver dag. Ha en flott dag!Toppen er fra Gina Tricot, forresten.

Én kommentar

alzsmi

11.04.2013 kl.08:28

Det går så bra! Tentamen e det samme som en vanlig prøve bare vara lenger og et anna navn! :D Pluss trur du e veldi flenk! :D

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits