Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Try living on the edge

Hei! Jeg har vært veldig opptatt de siste dagene, spesielt i går. Jeg var i byen med skolen, dro til Maren, så på klubben, og fikk vite noe jeg virkelig ikke ville vite. Noe jeg ble helt knust av. Jeg er enda veldig deppa, jeg klarer ikke la tankene gå over på noe annet. Jeg skal prøve å blogge når jeg har noe å blogge om og jeg har lyst, men ikke bli sint på meg om det kommer flere dagers mellomrom. Jeg trenger bare litt tid på meg for å la det synke inn. Håper dere forstår.

Det første bildet ble tatt i Trøndelag etter jeg akkurat hadde kommet meg av flyet og var på tur hjem til mamma. Det andre bildet ble tatt etter jeg kom hjem fra Syden og passet på kattene og hundene til naboen. Hadde helt glemt at jeg hadde disse bildene, så skal ta å redigere de også en dag. Det fins mange flere der de kommer fra!

Ha en fin dag videre!

2 kommentarer

Lena Øvstetun

09.02.2013 kl.12:00

uff da.. Håpa alt går bra! <3 Ha ei fin helg :) Kjempefine bilde og forresten! Katten var heilt nydelig!

Rose Rydning

10.02.2013 kl.14:17

Lena Øvstetun: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits