Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Kjærleik

Ja, jeg skal rett og slett snakke om kjærlighet. Så hvis du ikke føler at dette er interessant i det hele tatt, er det bare å trykke på x og finne noe annet å se på. 

Kjærlighet er noe de fleste er på jakt etter. Selvfølgelig er jeg en jente som leter etter noen jeg kan ha det koselig med, le med og gå sminkefri sammen med uten å tenke på å bli dømt. Jeg leter etter noen som liker meg akkurat sånn som jeg er, og som ikke leter etter en perfekt jente som har svære pupper og botox-lepper. Jeg vil bare ha noen som er glad i meg.

Jeg har hatt store problemer i mange år bare for å finne meg noen som virkelig liker meg sånn som jeg er, og som jeg liker tilbake igjen. Før hadde jeg veldig mange gutter i kikerten og var rett og slett desperat etter å finne noen bare for å kunne si at jeg ikke var singel. Jeg er ikke sånn nå lengre, jeg kan av og til bli kjent med en gutt og tenke at han er rett og slett fantastisk, han er akkurat min type. Jeg har noen jeg er ganske keen på nå for tiden, men skal ikke nevne navn. Han jeg tenker på vet helt klart hvem han er. 

Jeg føler ikke jeg er en jente som gutter begynner å like så lett. Jeg har prøvd alt for hardt de siste årene, noe jeg tror har minsket sjansene mine litt. Jeg gikk for ikke så lenge siden ned 8 kilo, bare med tanke på at jeg kanskje kunne få en ordentlig snill gutt. Jeg gikk ikke ned i vekt med vilje, det bare skjedde. Jeg har langt ifra sultet meg selv, selv om jeg ikke spiser like mye fett og godteri som jeg gjorde før. Etter at dette skjedde, har ingenting egentlig forandret seg. 

Jeg er fult klar over hva gutter ser etter, noe jeg har prøvd å endre meg selv etter. De fleste gutter liker ikke jenter som snakker veldig mye eller virker innpåslitende, og det er et stort problem for meg. Når jeg begynner å like noen veldig godt, skriver jeg mye til han og prøver å holde samtalen gående. Jeg vil jo prate med han, men når vi da sier farvel og ser gjennom samtalen, forstår jeg at jeg har vært alt for innpåslitende og snakket alt for mye. Jeg unskylder meg veldig mye for at jeg snakker så mye, og han kan fort si at det ikke gjør noe, men det vet jeg at det gjør.

Noe jeg missliker sterkt, er når gutten virker interessert tilbake, snakker mye med deg, er snill og grei og sender mange hjerter og slikt, og dagen etterpå ditcher han deg og oppfører seg som at du er en komplett idiot. Det er jeg ikke. At han ikke forstår at jeg bryr meg om han? At han velger å oppføre seg slik mot meg, selv om han vet at jeg har følelser for han. Jeg kan ikke tro at folk faktisk gjør sånne ting. Jeg kunne aldri ha gjort noe sånt med en person, jeg er forsiktig og ærlig, og vil virkelig ikke at personen skal bli såret. 

Jeg håper en dag at jeg finner noen som ikke vil være slem mot meg og bare tulle, men noen som forstår hvordan jeg føler det og respekterer det. Det er kanskje vanskelig i denne alderen, og derfor prøver jeg å finne noen som er litt eldre enn meg. Pappa sier at jeg ikke burde prøve meg på noen som er født i 99, 98 eller 97, rett og slett fordi vi jenter blir fortere modne enn gutter. Det kan hende han har rett, men visse gutter kan oppføre seg mer modne enn andre i den alderen. Av og til kan han ta feil og, 96-er og 95-er gutter kan fort bli de som bare er ute etter en ting (dere vet hva) og da er det ikke lett å finne noen. Dette betyr ikke at jeg har tenkt å finne meg en tjueåring, bare noen som er ute etter et ekte forhold.

Jeg trodde han jeg liker respekterte at jeg likte han så godt som jeg gjør og ikke bare er ute etter den ene tingen. Han har vært i lange forhold før, og da tenkte jeg i tilegg til alle de fantastiske tingene han er, at han er helt perfekt for meg. Kanskje jeg tok feil, eller kanskje han bare missliker meg så mye at han velger å være sånn som han er bare mot meg?

Jeg sier ikke at han er en dårlig person, det vet jeg at han ikke er. Jeg vil bare at han skal forstå at jeg fort blir såret når noen gjør sånn mot meg.

Håper ikke dere tar dette som en skikkelig deppe-tekst, jeg vil bare fortelle om hvordan mitt kjærlighetsliv er og hvordan det er i mitt liv. Tusen takk for at du gadd å lese alt det jeg skrev, for dette er en utrolig viktig sak for meg. Jeg føler jeg kan si til dere hvordan ting er for meg, fordi jeg stoler på en måte på dere. Jeg kunne ha skrevet mye mye mer, men hvis det blir noe lengre enn dette, kommer ingen til å lese det, om det i det hele tatt blir det. Tusen takk for at du leste i så fall, og så ser dere meg snart igjen!

// Bildene er hentet fra weheartit.com

5 kommentarer

Katrine

01.02.2013 kl.21:32

Veldig fint innlegg! Definitivt verdt å lese!<3

Rose Rydning

01.02.2013 kl.22:42

Katrine: Tusen takk, Katrine <3

Mia Tønder Pettersen

02.02.2013 kl.16:23

Kjempe bra skreve! Definitivt verdt før alle å læs! Før di me eller utn kjæreste! <3

Astrid

04.02.2013 kl.09:22

Heldig er den gutten som får din kjærlighet!

Rose Rydning

04.02.2013 kl.18:55

Mia Tønder Pettersen: Takk Miaa <3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits