Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Fant vel et design

Joa, jeg har funnet et design nå. Jeg var på utkikk etter et fint, rolig og elegant design, og dette designet har vel det meste som jeg leter etter. Jeg prøvde å finne et utrolig enkelt design som f.eks DENNE bloggen har. Jeg skal prøve å endre fargene litt, og etter hvert kommer profilbilde og header også. Jeg har et problem med photoshop, som gjør at det ikke vil lastes inn på macbook'en. Jeg er veldig usikker på om jeg har brukt cd'en 2 eller 3 ganger, og maks antall ganger som jeg kan bruke cd'en til å laste inn photoshop, er maks 3 ganger. Så det kan hende jeg har en rimelig stort problem angående det.

Dette gjør jo at jeg ikke kan lage nye headere eller redigere bildene mine. Dette fikk jeg ikke vite før sent i går kveld. Hvis jeg er heldig finner jeg kanskje noe på piratebay eller så klarer jeg å laste ned photoshop på mac'en. Så dere må bare være tålmodige!Når jeg får ting oppe og gå, skal jeg helt klart endre copyrighten på bildene mine. Jeg har funnet ut at den er alt for stor og tydelig. Beklager for arkivbildet igjen, forresten.

Hva syns dere om det nye designet?

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits