Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


I guess I'm back!

Hallo Hallo! Kanskje jeg er tilbake, kanskje ikke? Først og fremst må jeg ordne alt. Jeg kan ikke blogge med et fucka design, ingen profilbilde og null nye bilder. Jeg har vært utrolig lite aktiv med å ta bilder, men så fort jeg kommer i gang med designet og slike ting, skal jeg finne tid hver dag hvor jeg bare bruker tid på dere. Jeg har mistet mange lesere. Alle leserne, kanskje. 

Hvis noen av de få leserne jeg har (hvis jeg har noen), vet om noen bra sider å finne enkle, men fine gratis design, vær grei og tips meg! Jeg leter og leter, men finner ingen jeg er helt fornøyd med.. Håper det ikke er for mye å be om.


Beklager for arkivbilde..

En del ting har vel forandret seg i det siste. Kan lage en liten liste hvis det virker interessant;

♥ Har farget håret blondt.
♥ Pusset opp rommet mitt.
♥ Fått macbook pro.
♥ Begynt å snuse.
♥ Tatt mange bilder fra ferier O.L.
♥ Og sikkert masse mer som jeg kommer på etterhvert.

Håper det strømmer inn mangemange lesere og kommentarer hvor jeg kan finne supre design! Har savnet å blogge mer enn dere aner, har bare ikke funnet tid eller energi. 
Gleder meg til å begynne igjen, da føler jeg ikke at noe mangler lengre..♥ 

4 kommentarer

jaaks

04.01.2013 kl.23:35

så bra du er tilbake :))

karoline krane

05.01.2013 kl.12:03

er bare å søke på enkle gratis design til blogg.no e.l fikk opp mange når jeg skulle finne :)

Katrine

05.01.2013 kl.14:06

Fint at du bynn igjæn :D

Rose Rydning

05.01.2013 kl.14:25

Tusen takk, dere tre! Utrolig koselig å vite at jeg har noen få lesere igjen :) Takk for tipset, Karoline, har funnet mange hittil å velge mellom ;)

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits