Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Nytt, spennende og kjedelig... Bare vent!

Jadda, here I am!♥ Da hadde vi endelig kommet oss fra den 7 timers lange bilturen, deilig♥ Nå sitter vi her, etter 2 runder crocket med familien, og sitter på pc'en♥ Haha, jeg vant (IKKE)! Jaja, da vet vi det. 

Okay, menne, det blir ikke så masse tekst her nå, rett og slett fordi jeg er sliten etter turen og crocket. Har vært en fin dag, men nå er det vel snart på tide med litt søvn♥ Og som dere kanskje har merket er designet nytt, laget av den fantastiske Ingvild, bare til meg♥ Dere finner link til hennes blogg overnfor her, der det står "Design av:"♥ Hun er helt super, sjekk den ut!♥

Menja, that's it, skal prøve å endre litt i morgen♥ Snx♥


Sååå glad jeg endelig kan ha bildene mine i 900px♥ 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits