Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Den følelsen

Du vet den følelsen du får når noen du er veldig glad i, svikter deg, uten at du hadde et eneste tanke om at det noen gang kom til å skje? Følelsen er ikke den beste. Jeg har likt en gutt i mange år. I hvert fall 4 år.

Jeg fikk vite at han likte en av mine aller beste venninner. Selvfølgelig ble jeg lei meg, men jeg visste at hun aldri ville blitt sammen med han, for jeg vet at hun er glad i meg, og vet hva som er viktig å gjøre. Jeg tok tydeligvis feil. 

Hun begynte å snakke med meg, og spurte om jeg var sint. "Hvorfor det?" svarte jeg. Hun ba meg om å sjekke profilen hennes, og jeg falt i tårer. Jeg sa at hun kunne dra til helvete, og blokkerte henne på facebook. 


 

Noen der ute som forstår meg?


I think I'm back. Håper noen vil gi meg en tilbakemelding på det som står ovenfor. Hadde hjulpet mye.

Jeg er ikke tilbake bare for å dele den vonde følelsen jeg har akkurat nå. Jeg har endret på designet og laget en ny header. Da er det alltid morsomt å begynne å blogge igjen. Er dere ikke enige? Har nå vært å tullet litt rundt i svolvær og kabelvåg med masse forskjellige folk. Skolen har ikke kommet så mye i veien. Klassekameratene mine er kanskje uenige i dette, men jeg syns ikke det er så mye med lekser sånn som de påstår. 

Ellers har det ikke skjedd så mye. Jeg kan ikke love dere at det blir kjempemye blogging fremover, men jeg skal ta å prøve. 

Håper dere får en kjempefin dag videre♥

- Mange klemmer fra meg, Rose♥ 

2 kommentarer

Stine og Mariann <3

11.03.2012 kl.15:23

har header konkurranse på bloggen med super premie! check it out!

♥Smevik

14.03.2012 kl.19:23

Du blokka mæ ikje, du slætta mæ som vænn. Fin header.

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits