Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Jeg har så lyst...

Vær så snill les, viktig!

Hei, bloggen. Har ikke vært i humør til å blogge i det siste. Altså, jeg har forstått at bloggen min ikke er så populær, men jeg hadde virkelig satt pris på å få noen kommentarer av de få som faktisk gjør det. That would have made my day. Det er bare et tips da..

Men uansett, over på noe annet. Dere forstår kanskje ikke overskriften? Vel, den største grunnen til at jeg har denne bloggen er for å lage nye headere og endre litt på designet. Samme grunnen til at jeg har gosupermodel. Jeg liekr å lage layouter som man kan skrive om seg selv på, og slikt. Dere aner virkelig ikke hva jeg egentlig intereserer meg for, gjør dere?

De fleste er ganske gamle. Jeg har laget mange flere, men dette er de beste ;)
 

Jeg har veldig lyst til å lage en blogg der jeg selger headere eller slike ting. Det kan være at du har lyst til å gjøre noe spesielt med et gratulasjonskort, gjøre kule ting med et julekort eller rett og slett har lyst på en header. Det kan være alt mulig rart, bare å tipse meg. Men først burde jeg bare spørre dere om noe.

Burde jeg gjøre det? I såfall, hva burde prisen være? Jeg har IKKE tenkt til å være dyr, for jeg er ikke så pro som de andre design-lagerne.

- Sorry for masse tekst.. 

3 kommentarer

Vegard

30.01.2012 kl.21:33

<3

Astrid

31.01.2012 kl.09:58

Du har virkelig anlegg for å lage layout til headere o.l. Jeg syns du kan ta deg betalt. Du bruker tross alt mye tid på det. Sjekk hva andre som lager slike tar i pris. Stå på Rose!

Rose

31.01.2012 kl.15:58

Tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits