Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Jeg er fornøyd :)

Heisann, bloggen. Huff, jeg hater morgener der pappa vekker meg opp, og det føles ut som at jeg må stå opp midt på natta, og halv 7 vil jeg jo egentlig anse som midt på natta... Heldigvis er ikke pappa i noe veldig snakkehumør i dag, noe som han bruker å være hver morgen. Det irritrerer meg alltid når folk skal snakke med meg hele tiden før jeg drar på skolen, for da har jeg egentlig bare lyst til at det skal være stille, og deretter bare begynne å snakke mer, og så enda litt mer, og til slutt som vanlig, slik at jeg kan få snakkinga i gang, skjønner? 

Forresten, noen har vel merka at nytt design og ny header har kommet? Jeg vet det ikke er sånne headere jeg pleier å lage, men Maiken, skal komme på besøk i helga, og hun kommer helt sikkert til å ta med seg kameraet sitt, så derfor blir det vel header-laging på oss ;)

Men før jeg avslutter, vil jeg bare si at det hadde vært kjempehyggelig om dere hadde kommentert hva dere syns om headeren og designet, og hva dere syng jeg burde blogge videre om :)Haha, dette bildet tok jeg i sommer mens jeg var på chatroulette sammen med noen kompiser. Kule svensker, må jeg si ;)

- Så, hva syns dere?  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits