Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Nytt design!

Hei igjen! Denne gangen er jeg i mye bedre humør, for nå har jeg nemlig fått nytt design! Ny header har jeg også laget. Hvis dere lurer på hvor jeg har laget headeren min, så er det på Photoshop Elements 9. Designet ser dere hvor er laget hvis dere ser på høyresiden her, eller noen andre steder.

Dette skulle egentlig bare bli et lite innlegg der dere fikk vite at jeg var i bedre humør, og at jeg hadde fått nytt design, selv om de fleste av dere har øyne ;) Vi snakkes senere!


- Liker du den nye headeren og det nye designet? :)

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits