Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Ingen nye knapper

Hei og hallo :) Hvordan var dagen deres i dag? Vel, vi hadde idrettsdag. Ren tortur. Jeg våknet opp i dag med ufattelig vondt i foten, så pappa spurte om jeg ville være hjemme, men jeg sa at jeg skulle prøve, for i fjor hadde jeg uendelig med fravær, noe som jeg vil ordne på i år. 


Amanda og meg. Dårlig kvalitet.

Og bare så dere vet det, disse knappene ovenfor der det står "Knapp 1" og "Knapp 2" kommer ikke til å brukes, for jeg vet rett og slet ikke hva jeg skal bruke dem til, og uansett om jeg hadde visst det, hadde jeg ikke klart å forstått hvordan man skulle gjøre det. Hehe.

Det var ikke egentlig så mye jeg skulle si, bare noen uinteressante fakta som dere egentlig ikke burde bry dere om. Jeg hadde bare ingenting å gjøre, så derfor sier jeg bare "hadebra" nå, så snakkes vi senere ;)
Hadebra. - Kattepuuuus :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits