Lorem ipsum
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rose, jeg er en 17 år gammel jente fra Lofoten som har en stor lidenskap for foto og redigering. På denne bloggen legger jeg ut bilder jeg har tatt, bilder jeg har laget på Photoshop, mine meninger og mye mer som du kommer til å se med tiden om du kommer innom flere ganger. Til dere som lurer, så bruker jeg Canon Eos 60D og EF 50mm f1.8. Når jeg redigerer, bruker jeg Photoshop cs5. Håper dere legger igjen en kommentar om det er noe dere vil si og at dere ikke tar bildene mine og sier det er deres egne. Velkommen tilbake! :)


Da var det ny blogg!

Heihei, alle sammen! Da var det ny blogg igjen. Noen som forstår navnet? Tenkte meg ikke det heller! Det står "Pictures taken by Rose". Simple as that ;) Min forrige blogg het jo friendsandlife.blogg.no, en blogg jeg nå ikke blogger på lengre. 

Denne bloggen kommer BARE til å ha bilder på seg, og litt tekst over eller under. Dette skal ikke bli en slags nett-dagbok der jeg nærmest blir presset til å blogge, noe jeg ikke vil. Jeg blogger av natur, altså, jeg gjør det når jeg føler for det. Ikke mas, ok? Jeg vet ikke neste gang jeg kommer til å blogge, sikkert i morgen ;) Håper folk har lyst til å følge med på bloggen min! Kos <3- Bitch, please <3
 

2 kommentarer

Amanda Mo I Rana<3

03.09.2011 kl.19:30

Du er så fiiin, Rosepuuus <3 :*

Rose

04.09.2011 kl.15:21

Nawwwwwww, dueeer <3

Skriv en ny kommentar

Design av Tomas
Rose Rydning

Rose Rydning

17, Vågan

Rose 1997 ♥ Lofoten ♥ Canon Eos 60D ♥ Photoshop Cs5♥

Kategorier

Arkiv

hits